Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Adelina, am fost (iar) in Bulgaria!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Foarte simpatic bebe Darius! Lasa ca ajungem noi si pe la voi pe acolo si-si vor strange baietii mainile "live"...sa speram ca nu pe la 20 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
Azi am avut o zi plina asa ca n-am avut timp sa intru. Ce pot sa va spun e ca suntem ok, pediatra a fost foarte incantata de evolutia lui atat in greutate, inaltime, cat si in ceea ce face. Am stat de vorba 2 ore despre diversificare si m-am lamurit, o sa incepem la 5 luni jumatate. Ce ma bucura e ca inca nu vom deveni iepuras.
Sper sa apuc sa citesc si sa intru sa mai discutam, daca nu promit ca recuperez maine...sa ma iertati
LA MULTE LUNITZE, SARBATORITEI!!!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Fetelor multumesc frumos de urari...in sfarsit am reusit sa pun si pozele cu indicatiile pretioase
Am parcat-o pe MAria , era mai obosita ca azi am fost la gimnastica si a chinuit-o cu niste exercitii pe burta (nu ii place de nici o culoare sa stea pe burta, iar acum ca a descoperit cum sa se intoarca.,clar nu o mai conving sa stea
TV-ul nu merge, e ceva la cablu,asa ca ma bag in pat sa citesc,sper sa adorm mai repede (noroc ca nu se trezeste Maria peste noapte,sper sa nu-mi faca vreo figura azi
Somn usor !

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

camelusk, si la aburi ramane apa pe legume, nu multa intr-adevar dar suficienta cat sa se subtieze cand le blenduiesc!
anca, ce pofta mi-ai facut de clatite, dar nu mai vreau sa mananc dulciuri!
office, ce fain ca va plimbariti! cred ca mai degraba ajung eu in Bucuresti! cam pe la vara-toamna si de tot ma intorc cand incep serviciul!

am si eu o intrebare: ati reusit sa le faceti program bebeilor? si ma refer si la somn nu doar la mancare! eu nu pot sa zic ca reusesc mereu, e tare incapatanat Darius, uneori, chiar daca e ora de masa si e clar ca ii e foame, dar nu ii e somn, nu mananca si atat se agita si maraie pana il ia somnu si asa mananca! eu as vrea sa aiba 3 somnuri pe zi, dimi de pe la 9 la 10, la amiaza de la 12 la 14 si d.a. de la 17 la 18! dar nu reusesc pt ca trebuie sa fac cumva sa nimeresc mesele la san cu somnurile! asta e recenta mea bataie de cap, sa-i fac program!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Adelina, sincer nu cred ca poti face program unui copil. Daca reusesti jos palaria in fata .

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Adelina, in B unde locuiesti sau ai locuit? Si unde vei lucra cand vei veni? Banuiesc ca vii si cu Darius! il vei da la cresa/gradinita sau ii iei bona? na, ca m-am pus pe intrebat...
Da, ne-am plimbat ceva si tare as vrea in weekend sa ajungem si la Viena...daca nu uit pun poze din Bulgaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

adelina Maia si-a facut singurica un program de somn. Dimineata doarme de pe la 9.30-10 pana pe la 11,dupa-masa de la 14.30 la 16.30-17 si seara de pe la 19.30-20 pana la 21 cand facem baitza. Acum nu e chiar la ora fixa somnicul,dar aproximativ.Daca sare peste ora de somn e jale mare,cand vine ora de papica,e maraita,i somn si nu mai vrea deloc sa pape. Incerc pe cat posibil sa ne tinem de programul asta ca e ff bine,alternam papica si nani,si uite asa crestem mari.
Dupa ce am mai citit pe aici cred ca Maia doarme cel mai mult ziua ! cateodata si 3 ore ! bine,cu intreruperi de foiala si maraiala,o intorc pe toate partile.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

ancamak care-i faza cu prolactina? daca scade ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Adelina, am fost (iar) in Bulgaria!

ce te invidiez...vreau si yo macar pana la brasov sa ies :(
da' pot pleca cu copilul dupa mine?

Mergi la inceput