Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Moni eu simt ca un fel de apasare in josul burtii in perioda ovulatiei..si nu stiu cum sa spun parca imi simt ovarele, ma tin intr'un fel..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

daa, dar eu simt pe mijloc, abdomenul de jos cumva?...?...?

Pe mijloc eu nu simt nimic...Oricum am impresia ca toate astea le simt pt ca analizez cea mai mica durere, intepatura...Ca doar si anul trecut ovulam si nu ma durea nici capu'

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ela, problema nu e, clar
mie imi miroase a bebe la tine in burtica
mai asteapta putin si afli sigur

eu aveam progele vreo 20 in sapt 5 de sarcina
si lh e super

tinem pumnii

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Vezi ela nu intra in panica ca totul e bine, cat mai repede iti doresc sa vii cu vestea oficiala ca e .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Salutare din nou!
Sambata mi-am facut analizele hormonale recomandate de dr Puia si rezultatele nu cred ca sunt tocmai OK.
Care se pricepe, ma poate ajuta si pe mine va rog, pana o sa ajung la medic?
Rezultatele sunt urmatoarele:
LH - 6,59mlU/ml, intervale de referinta: f. foliculara primara 1,5-8.0
faza foliculara sec. 2,0-8,0
varf ovulator 9,6-80,00
faza luteala 0,2-6,5

Progesteronul - 25,99 ng/ml f.foliculara <=0,25-0,54
f. luteala 1,5-20,00
ovulatie <=0,25-6,22
Analizele mi le-am facut in z 22, tinand cont ca am un CM de 32-33 de zile.
Vad ca ambele valori mi-au iesit mari, LH cu 0,09 si progesteronul cu 5, 99.
Ce ziceti?

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Ela!
Habar n-am ce inseamna
vreau sa il intreb si eu maine cand merg...daca vrea sa le fac...
eu as vrea
mai ales ca am si eu 33 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Moni eu simt ca un fel de apasare in josul burtii in perioda ovulatiei..si nu stiu cum sa spun parca imi simt ovarele, ma tin intr'un fel..

Da deci dupa o cana de cafea eu inca dorm....raspunsul tgrebuia sa fie pentru monica

Nu e posibil sa fie vezica?Nu stiu imi dau si eu cu parerea...poate o raceala ceva...

daa, dar eu simt pe mijloc, abdomenul de jos cumva?...?...?

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Eu ma duc sa calc niste haine, cu toate ca nu am nici un chef sa fac treaba, mai ales sa stau in picioare dar asta e nu am servitori care sa imi faca treaba.Oare o sa ajung vreodata sa am o casa nu apartament si sa mai am si pe cineva sa ma ajute la treaba.E visez si eu ca DD nu imi cere bani daca visez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Eu ma duc sa calc niste haine, cu toate ca nu am nici un chef sa fac treaba, mai ales sa stau in picioare dar asta e nu am servitori care sa imi faca treaba.Oare o sa ajung vreodata sa am o casa nu apartament si sa mai am si pe cineva sa ma ajute la treaba.E visez si eu ca DD nu imi cere bani daca visez.

si eu visez cand vom aveam si noi un apartament si sa nu mai stam intr-o garsoniera confort 2 ca sa nu mai zic ca nu mi-ar mai trebui nimic decat un bb mic al meu si pot sa stau oriunde doar bb sa fie

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna,

Cu tratament (duphaston)imi vine la 27-28 zile. Azi sunt in z29.
Am patit-o saptamana trecuta cu test de sarcina barza, facut prin z23. A aparut a2a liniuta dupa timpul recomandat pentru citirea testului(era o liniuta de un roz pal). A2a zi am repetat testul si a iesit negativ. Am zis sa mai astept vreo 3 zile si sa-mi fac iar un test.

Ma gandeam k poate utrogestanul imi intarzie menstra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Vai fetelor, am fugit pana la usa ca suna interfonul si m-a luat iar o durere, am observat eu ca si cand m-am dus in bucatarie si am stat un pic in picioare ma intepa.

Miha, dar cum te doare? ai si la baza o durere?
ca pe mine, si inainte de menstra, si dupa tratamentul asta, ma durea tot asa ca acum insa de 10 ori mai tare (acum am doar o jena)
simteam ca si cum as avea uterul prins intr-o menghina care strange, daca incordam sau ma scremeam ma durea tare...
asta cu o zi inaitne de menstra si vreo 3 zile dupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Fetelor, mi-a iesit rezultatul
Val beta 10766,99 mIU/ml ......sunt in culmea fericirii!!!

Multumesc Bella sa te auda Dumnezeu si sa fim bine pana la capat si sa nastem bebici sanatosi!
Eu in afara de sani, nu am niciun simptom si sunt cam ingrijorata, dar incerc sa ma linistesc acum vazand rez beta.

Fetelor tinctura se numeste bioregenerator, eu nu am gasit mai nimic pe net de ea, asta ii spuneam si Paulei acm cateva luni. Eu am aflat de ea de la cea mai buna prietena a mea, care a scapat de psoriazisul de pe maini si finuta ei de nodulii de la ficat. Eu am luat-o initial pt problema mea de ficat si cand m-am dus sa o cumpar, i-am spus domnului respectiv si de chistuletele pe ovare si mi-a dat un tratament cu aceasta tinctura, ceai de salvie si o crema, dar recunosc ca nu l-am urmat intocmai...insa cu toate acestea, cand am luat prima data mji-a reglat menstra....si acum am ramas gravi.

Daca sunteti interesata, dati-mi PM si va dau adresa de unde sa o luati. Este in Bucuresti. Costa 250 ron, tinctura plus crema si va ajunge o luna daca urmati tratamentul exact cum va spune el.
Eu in ianuarie am luat o sticla de tinctura decat de 1 litru si mai am si acum. Am luat decat dimineata, o gura fara ceai , beam apa dupa.
Dar va sfatuiesc sa urmati tratamentul ca la carte daca va decideti sa luati.

Daca pot ajuta pe cineva cu sfaturi in leg cu aceasta tinctura, sa-mi spuneti si va ajut cu foarte mare drag, ca stiu cum e sa te agati de orice speranta.
de molipsire.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput