Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaelafalt spune:
Vai fetelor, am fugit pana la usa ca suna interfonul si m-a luat iar o durere, am observat eu ca si cand m-am dus in bucatarie si am stat un pic in picioare ma intepa.
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Mai fetelor vedeti cum e viata de multe ori stau si ma gandesc cum am ramas atunci insarcinata si acum cu tratament, stat cu picioarele pe pereti, teste si altele nu raman. Oare a vrut sa ma pedepseasca DD ca nu mi-am dorit copilul ala atunci. Dar eu dupa ce am aflat ca sunt gravi l-am iubit foarte mult, si acum ii iubesc pe toti copii, mama zice ca din cauza asta nu imi da DD ca imi sunt prea dragi, dar ce sa fac. |
nu fi supi mama mea are alta vorba: DD da copii cui nu-i merita si cine sii doreste nu-i primeste
asta este poane nu vea DD sa nii de asa repede si pe mine ma doare sufletu asa mult i-mi doresc un bb , dar asta este mergem mai departe, can or veni sunt bine veniti
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Ela82 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Ela fa-ti un test de sarcina, sau beta mai bine si da-ne o veste buna de luni. |
Mihaela, test de sarcina degeaba imi fac, pentru ca sunt in ziua 24 din 32. Mai am de asteptat cel putin o saptamana.
Poate am ovulat mai devreme luna asta, pentru ca am inceput cu teste de ovulatie in Z16 si atunci a doua liniuta a fost mai pronuntata. In zilele urmatoare, cand ma asteptam sa ovulez, a fost mai deschisa la culoare.
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
Mihaelafalt spune:
Da camcris ce sa facem, eu cand aud pe cineva ca face avort, sau cum sunt atatea cazuri care abandoneaza copii vorbesc singura prin casa, dar cine intra in gura mea si spune ca a facut avort a 2 oare se fereste cand ma vede pe strada.
camcris spune:
ela eu nu stiu cum este cu acele analize dar fetele daca zic ca este de bine asa mare atunci eu tin pumnii sa vii curand cu vestea cea mare de II liniute
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Mihaelafalt spune:
Sigur ai ovulat mai devreme, daca dupa ziua 16 liniuta era mai palida, totusi un beta nu vrei sa faci?
Ela82 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Sigur ai ovulat mai devreme, daca dupa ziua 16 liniuta era mai palida, totusi un beta nu vrei sa faci? |
Mihaela, ma gandesc sa nu fie prea devreme. Maine sau poimaine voi merge la doctor si sa vedem ce imi recomanda si el.
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
lilimara spune:
citat din mesajul lui mbadaran Buna, Voi stiti cumva daca utrogestanul intarzie aparitia menstrei? Multumesc, Mihaela |
Dar in ce zi esti din cate?Poate ti-a intarziat ca e cu ochisori.Din cate stiu eu progesteronul ajuta si la fixarea bebelului.Poate esti
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Monique77 spune:
citat din mesajul lui madabout2003 Moni eu simt ca un fel de apasare in josul burtii in perioda ovulatiei..si nu stiu cum sa spun parca imi simt ovarele, ma tin intr'un fel.. MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
daa, dar eu simt pe mijloc, abdomenul de jos cumva?...?...?
bellasamoyed spune:
buna fetelor
cu ce titlu frumos ma intampinati
Walkira felicitarii din suflet, sa te ajuta Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si un copil sanatos.
ma bucur tare mult pentru tine
fetelor am revenit si eu aseara in tara, placut impresionata de israel. defapt nu de tara ci de locurile sfinte e extraordinar, ma simt atata de bine ca am reusit sa ajungem acolo. clar excursia asta trb facuta de orice crestin.
noi suntem bine, la eco pe 23.03 am vazut doar saculetul si pe bebe ma chemat dr sa il vedem pe 4-5 aprilie. deci sarcina e micuta, clar am ovulat tarziu. pana acum nu am nici o urma de greata, rau nimic. am rezistat fara probleme la excursia asta.
va puuup
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu