Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ela eu nu ma pricep la rezultatele astea ca nu am facut dar mai asteapta putin ca o sa intre fete care stiu si o sa vezi ca o sa iti explice, nu intra in panica din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

buna dimi,vorbaretele!
fetele,mie in sfarsit mi-au vanit uratii azi dimi,sincer nu ma asteptam dar eram 80% sigura ca de aseara ma incerca o durere de burta!dar sunt fericita ca asa pot sa ma organizez cu ovulatie,temperaturi etc..si acum am o durere de burtica si de spate,in zona lombara de ma indoaie,de pe o scara 1/10 cam 8,8,5!ce ziceti,o baie CALDUTA(nu fierbinte cum imi place mie)mi-ar mai ameliora durerile de burta si spate?dar e si foarte,foarte abundent!dar asta e!pentru bebe cate nu se fac!si o intrebare:ar trebui sa ne facem si noi analize sa ne stabilim rh_ul?ce ma sfatuiti? si

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Sarah asteapta ca sa ramai gravi si dupa faci celelalte analize care trebuie ca sa nu mai ai de ce te stresa acum.
Dar grupa sanguina ti-ai facut-o? Cum e eu stiam si rh dar nu eram sigura si de asta l-am refacut.La grupa sanguina inainte iti spunea BIIInegativ sau pozitiv, negativ sau pozitiv ce iti treceau ei acolo pe buletin e rh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Waw, Ela, progesteron 25! Eu in saptamina a 5a de sarcina aveam 16.5 progesteronul.
Un HCG de ce n-ai facut ? Poate ai surpriza placuta...

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Sarah asteapta ca sa ramai gravi si dupa faci celelalte analize care trebuie ca sa nu mai ai de ce te stresa acum.
Dar grupa sanguina ti-ai facut-o? Cum e eu stiam si rh dar nu eram sigura si de asta l-am refacut.La grupa sanguina inainte iti spunea BIIInegativ sau pozitiv, negativ sau pozitiv ce iti treceau ei acolo pe buletin e rh.

miha,nu mi-am facut-o dar stiu sigur ca mama are A2 si tata AB4!ca la nebuni!deci eu...habar nu am!deci analizele hematologice se fac de cand ai ramas gravi,nu inainte?

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Ela, eu chiar nu stiu ce sa zic de analize..nu am facut pana acum..

sper sa fie bune

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Waw, Ela, progesteron 25! Eu in saptamina a 5a de sarcina aveam 16.5 progesteronul.
Un HCG de ce n-ai facut ? Poate ai surpriza placuta...

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

Oare valoarea sa fie marita deoarece ar fi un samburel la mine in burtica?
Am citit si eu acum pe internet si cica valoarea progesteronului ar fi ridicata in sarcina.... dar... mai stii???
Poate intra si Lore, ca ea din cate stiu este in domeniu, poate are si ea a doua opinie.
Pana ajung la doctor nu prea am cum sa stau linistita... sper sa nu fie vreo problema.

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si eu aveam progesteron mare in Z21(la hormonale) si era Maria in burta

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Sarah nu stiu exact ce sa iti zic dar eu cand i-am zis doctorului ca am facut rh ca am auzit eu de el ca ar fi bun m-a certat ca intai sa raman gravi si apoi celelalte, ca rh daca nu e bun prin tratamente si vaccinuri se rezolva, asa ca nu te mai stresa nici tu. Mai bine nu deschideam subiectul sa stresez si pe altcineva cu rh. Daca ai rh negativ sa stii ca nu iti influenteaza cu nimic la faptul ca nu poti sa ramai gravi.

Mergi la inceput

Ela fa-ti un test de sarcina, sau beta mai bine si da-ne o veste buna de luni.

Mergi la inceput