Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

walkiria, esti o draguta
merci mult dar asa frica imi e sa-mi fac sperante
eu ma uit la graficul tau dar nu prea intra in competentele mele
de uitat nicio problema, ma pot da cu parerea, dar nimic mai mult....
cel mai bine lia sau fetele mai experimentate

walkiria, ca si un sfat ci nu ca o ingrijorare.....repeta repede homocisteina, sau mergi urgent la fundeni....ca daca e ceva sa poti prevenii
te rog mult, nu intra in panica pt ce ti-am zis, ci doar ca pe un sfat

sau cum vrei tu, mai poti lua femibion 1 si acifol de 5mg ca astea sunt pt tratamentul homocisteinei si nu numai....sunt extrem de recomandate in orice sarcina si nu fac rau deloc, sunt vitamine.....nu iti recomand elevit, eu am luat si nu mi-a scazut homocisteina
daca ai intrebari te astept

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Walkira pt FF gasesti codul in: Sharing/Get code

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Gaby mie mi se pare plauzibila ovulatia in Z23 pe graficul tau, dar stii ca nu am multa experienta in asta... Si poate nu vin uratii ci bb!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

lore ce e homocisteina?

eu iau elevit

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

nu e problema la tine bella
eu vb de anumite probleme de sanatate, de trombofilie
homocisteina marita da avorturi spontane in luna mica, adica problema mea, eu am avut homocisteina mare si de asta am pierdut doua sarcini

elevitul e ok la gravidele sanatoase dar in cazul meu a fost apa de pluaie

si din cate stiu e mult mai complex femibionul, e tot un complex de vitamine esentiale in timpul sarcinii dar acum depinde de dr pe care ti-l recomanda
asa ca tu stai calma

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

de ploaie voiam sa zic, dar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

J

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

walkiria, esti o draguta
merci mult dar asa frica imi e sa-mi fac sperante
eu ma uit la graficul tau dar nu prea intra in competentele mele
de uitat nicio problema, ma pot da cu parerea, dar nimic mai mult....
cel mai bine lia sau fetele mai experimentate

walkiria, ca si un sfat ci nu ca o ingrijorare.....repeta repede homocisteina, sau mergi urgent la fundeni....ca daca e ceva sa poti prevenii
te rog mult, nu intra in panica pt ce ti-am zis, ci doar ca pe un sfat

sau cum vrei tu, mai poti lua femibion 1 si acifol de 5mg ca astea sunt pt tratamentul homocisteinei si nu numai....sunt extrem de recomandate in orice sarcina si nu fac rau deloc, sunt vitamine.....nu iti recomand elevit, eu am luat si nu mi-a scazut homocisteina
daca ai intrebari te astept

Lorestiu, nu am uitat de asta, o sa merg vineri sa fac analizele pe care mi le-ai zis tu, homocisteina nu o mai fac ca am facut-o in februarie.
Miercuri la 18 am programare la doctorita mea (gineco) si o sa-i duc toate analizele si sa vad ce imi mai da si ea de facut....in cazul in care ea nu imi va zice sa le fac pe cele de trombofilie, le voi face u ca sa stau linistita.
Sapt viitoare tr sa merg sa imi fac si alte analize la ficat si nush ce vaccin ca bebe al meu sa nu ia virusul b pe care il am. Am ceva de ublat pe la doctori, dar cata vreme e bine bebita nu ma intereseaza.

Bella homocisteina e recomandat sa se faca o data pe an, asa am auzit la emisiunea oanei cuzino.
Daca este o val peste limita normala, e posibil sa fii suspecta de trombofilie. Mie mi-a iesit putin marita si de-asta tr sa fac analize de trombofilie suplimentare.

Si apropos de doctor, o sa merg in continuare la doctorita mea, Ina Moldovan de la Municipal, e o draguta si cel mai mult imi place ca o pot suna pe mobilul personal ori de cate ori am nevoie. Miercuri am programare

Madabout multumesc pt sfat.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Lore si am inceput sa iau acid folic de 5 mg inca de cand am facut testul. Inainte nu am luat ca daca incerc de un an, ma saturasem de el....si plus ca am auzit tot la oana cuzino la emisiune, ca in cazul in care ai vreo tumora, o ajuta sa creasca si nu am mai vrut sa mai iau atunci.

Dar acum iau pana o sa imi zica medicul.

Hai Lore ca te astept sa mergem impreuna la odisee....nu intelegi ca nu iti dau drumul la manuta?
Eu cred ca sigur ai bebe.....cat priveste testul, te cred , asa eram si eu cu cateva luni in urma. Luna asta l-am facut foarte linistita, ca oricum aveam sperante minime...si surprizaaaa, a fost pozitiv.
de molipsire pt toate fetele.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

nu e problema la tine bella
eu vb de anumite probleme de sanatate, de trombofilie
homocisteina marita da avorturi spontane in luna mica, adica problema mea, eu am avut homocisteina mare si de asta am pierdut doua sarcini

elevitul e ok la gravidele sanatoase dar in cazul meu a fost apa de pluaie

si din cate stiu e mult mai complex femibionul, e tot un complex de vitamine esentiale in timpul sarcinii dar acum depinde de dr pe care ti-l recomanda
asa ca tu stai calma

lore eu m-am uitat pe prospectul de la femibion si fata de elevit are mult mai putine ingrediente. asta il i-a prietena. eu am inceput cu elevitul inainte sa raman gravi si cand dr ma intrebat daca i-au ceva i-am zis de el si a zis sa raman pe elevit sa nu il mai schimbam.
da daca tu zici ca e mai bun femibionul il bat pe dr la cap si il schimbam :D

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

bella, femibionul e foarte bun pt ce am eu
dar am auzit ca totusi femibionul ar fi mai ok
elevitul isi face mai multa reclama si sponsorizeaza multi dr....crede-ma stiu din surse sigure

Mergi la inceput