Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!
Raspunsuri - Pagina 10
bellasamoyed spune:
walkira sfat pt tine... prin ce am trecut si eu
nu te mai gandi la simptome(pe mine de ex ma dor doar sfarcurile dar in schimb am sanii tari), lasa val beta in pace(e foarte bine ca e mare) dar cum a zis si dr meu beta nu ne intereseaza pe noi ne int ce vede ecograful.
2. sa iti gasesti un dr. bun in care sa ai incredere deplina, pe care poti sa il suni oricand si pt orice prostie si el sa iti raspunda.
3. mergi sa faci o eco ca sa iti confirme sarcina dar sa nu te panichezi daca nu se vede nimic la prima eco(la mine asa a fost, si la a doua cand am vazut saculetul nici nu m-am uitat pe ecran
)
te 

mamico... si hai la odisee da?![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7
samburelul meu
Corina87 spune:
Buna fetelor!!!
Sorry ca dau buzna peste voi,doresc sa ii arat ceva lui walkiri.,As dori sa te felicit pentru sarcina si sa o duci bine pina la capat.Aici este o calculare a analizei:
Week from the Last Menstrual Period Amount of HCG in mIU/ml
3 ---5 -50
4 ----3 - 426
5 ----19 - 7,340
6 ----1,080 - 56,500
7 - 8 =====7,650 - 229,000
9 - 12 =====25,700 - 288,000
13 - 16======13,300 - 254,000
17 - 24 4,060 - 165,400
25 - 40 3,640 - 117,000
gabyv spune:
Buna si de la mine 
E asa frumos afara, ca nici nu am chef sa stau in casa. Dar nici eu nu am ajutoare in casa, asa ca trebuie neaparat sa ma urnesc la smotru.
Va imaginati cheful la 17 gr afara. 
Evident ca am citit tot si nu am tinut minte nimic.
Eu sunt in Z31 si ma rog sa imi vina in Z 35, ca m-am cam saturat de asteptare ... macar sa mi se regleze daca nu 
Ok, va pup 

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mbadaran walkiria felicitari pentru sarcina! Am si eu o intrebare? Din ce zi se ia temperatura bazala? si pana cand? si cum trebuie interpretat rezultatul? multumesc, Mihaela |
pai se ia din a 4-a a 5-a zi ce menstra pana cand vinwe urmatoarea menstra (sperand ca nu mai vine)
gabyv spune:
Ah, acum am vazutca metoda de determinare a ov de la FF era pusa gresit, am schimbat-o pe normal si mi s-a schimbat graficul si imi arata ovulatie...cum vi se pare?![]()
E plauzibil?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
gaby, la noi e frig si sta sa ploua dar nici asa nu e bine ca parca as dormii intruna pe vremea asta si chef de munca nema.....
abia astept sa plec acasa doar ca azi am venit mai tarziua si plec mai tarziu, pe la 5 jumate....asa ca mai am de bagat..
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
pai si ai prestat in perioada aia? Daca da, te asteptam cu liniutele peste cateva zile ca vad ca esti z 7 DPO
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna si de la mine ![]() E asa frumos afara, ca nici nu am chef sa stau in casa. Dar nici eu nu am ajutoare in casa, asa ca trebuie neaparat sa ma urnesc la smotru. ![]() Va imaginati cheful la 17 gr afara. ![]() Evident ca am citit tot si nu am tinut minte nimic. Eu sunt in Z31 si ma rog sa imi vina in Z 35, ca m-am cam saturat de asteptare ... macar sa mi se regleze daca nu ![]() Ok, va pup ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gabita,mie mi-a venit azi dimineata!

nu iti zic de durere si cantitate dar...sunt fericita!
!ma rog la DD sa te ajute si pe tine!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
walkiria spune:
Lore uita-te te rog mult la graficul meu. Eu zic ca sigur am ovulat in Z24,25
citat din mesajul lui walkiria
Grafic
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt
4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
walkiria spune:
Of fetelor, nu mai stiu cum sa iau linkul de pe fertility, acela cu nr 
Bella, o sa ma inscriu si la odisee, doar ca o mai astept putin pe Lore, ca sigur vine si ea ![]()
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt
4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!