Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27
Raspunsuri - Pagina 26
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabby2011 bine Selene.o sa se bucure de el iti dai seama. |
A ajuns?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
gabby2011 spune:
da,azi l am ridicat, l am sunat pe tatal copilului sa vina sa il dau zilele astea.spunea ca un administrator de bloc se ofera sa le dea uscatoria pt locuit.da nu stia pt ce suma.i am dat ca ideea sa i propuna sa ingrijeasca ei de curatenia scarii sau scarilor in loc de chirie.ca ea oricum sta acasa cu copilul fara nici un venit pt ca e minora.asta e viata..........va tin la curent
aka spune:
am pus ieri la posta coletul pentru graviduta din Ploiesti.
Gaby te rog trimite-mi pe pm nr. de telefon al tatalui copilasului, poate facem cumva sa ii dau cateva hainute.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
nasuc88 spune:
buna ziua ...am si eu cateva hainute de bebe 0 6 luni cam asa si as vrea sa le donez...cui ma adresez?
gabby2011 spune:
aka ai pm
nasuc moderatorii sunt danielac si Lauranicole.
duminica am predat coletul de la Selene,tatal copilului a venit in zona adus cu masina pt ca aveau drum de cei care s au oferit sa le boteze copilul dupa postul Petru si Pavel,care locuiesc cu casa langa terenul unde e amplasat containerul.niste oameni modesti,gospodari care au si ei 4 copii,ultima fetita are 3 luni si care au gasit resurse sa i mai ia si pe ei sub ocrotire.am inteles ca le a oferit 2 variante, dupa botez sa se mute ori in uscatoria unde el e administrator de bloc,ori sa mearga la ei la casa de la tara ,la 80 de km de Bucuresti,care e complet utilata si cu centrala,unde au si livada de 2 ha ,pot sa culeaga fructele sa le vanda,sa si faca o gradina ,fara nici un ban,doar sa stea acolo ca sa nu le mai calce hotii gospodaria.ii mai ajuta si ei in weekenduri cu ce pot.m au surprins placut cat de dezinvolti,ce tarie de caracter aveau,se vedea ca trudesc si ei pt cei 4 copii si totusi nu parea sa condidere ca e greu,daca ma intelegeti.mi e cu unul si nu mai imi tb,vreau sa i ofer tot ce pot ,cu 4 nu mi imaginez cum ar fi.am vb si seara la tel,mi a zis ca in pachet in afara de hainute erau si 2 jucarii de dentitie si 2 perechi de incaltaminte si ii multumeste persoanei care le a trimis.
laptele s a dat pana la urma si au deocamdata,cam astea sunt noutatile legate de bebele din container.multumesc Andreei care vreau sa va spun desi cred ca va ti dat seama ca este o persoana deosebita pt ca s a oferit sa i ajute.asteptam sa vedem ce se intampla in viitor,unde vor ajunge,.daca mai este cineva care poate sa le trimita pachet cu consumabile,ar fi nepaipomenit mai ales ca momentan nici el nu mai lucreaza la santierul unde lucra,sta pe la ,,viitorii nasi,, si ii ajuta la muncile gospodariei,gradinarit,pune faianta etc., ce au nevoie respectivii,il plateste binenteles dar nu are salariu fix iar copilul creste si tb sa i diversifici si hrana de acum incolo......ce sa mai zic...
danielac spune:
buna seara,
zilele urmatoare o sa ridic un colet de hainute trimis de una din prietenele noastre din Grecia...in functie de hainutele din colet o sa va anunt si daca cineva are nevoie o sa trimit colet!
Neli_ra spune:
Salutare,
Am ridicat vineri de la posta un colet de la Leditia continand un sterilizator ,ii multumesc din suflet,mi-e de mare ajutor pt biberoanele fetelor si alte accesorii ce necesita sterilizare.Pup,bye , aveti grija de voi !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011)
LauraNicole spune:
Salut. Deschid capitol nou asa ca va rog sa nu mai postati aici un picutz. Multam.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
danielac spune:
Rog foarte mult un moderator sa inchida acest topic si sa aprobe noul topic. Multumesc mult!