Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27
Raspunsuri - Pagina 25
Andreea_AS spune:
Gaby, cred a marti ne vom putea vedea. vin eu la tine in zona, dar oricum, ne auzim la telefon sa stabilim ora.
Multumim mult de tot.
Fetele, hainute pentru moment am inteles ca nu ar avea nevoie.
alex_andra spune:
Andreea, masinuta aceea are si un fel de maner in spate, cu care Florina se poate ajuta, ca sa impinga masinuta. O poate ajuta la mers, chiar daca nu se suie pe masinuta.
Am observat ca ai scris la subiectul ei ca are probleme cu un piciorus:(
EU o sa strang ce am si poate mai gasesc ceva de care se poate lipsi fetita mea si saptamana viitoare sa ne putem intalni.
gabby2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Gaby, mai domol,se poate? Lali si-a spus o parere, nu cred ca e cazul sa o urechezi. Ca uite-asa ii piere omului cheful dup-aia sa mai ajute. BAZAR UMANITAR |
ok,imi cer scuze dar cred ca reactia a fost justificata din mom ce s a exprimat cu siguranta ca stie ea ca laptele e mai ieftin ca pe acel site in supermarketuri in conditiile in care eu nu am spus la nimeni despre ce site este vb ,preturi etc.asta m a surprins.
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabby2011
ok,imi cer scuze dar cred ca reactia a fost justificata din mom ce s a exprimat cu siguranta ca stie ea ca laptele e mai ieftin ca pe acel site in supermarketuri in conditiile in care eu nu am spus la nimeni despre ce site este vb ,preturi etc.asta m a surprins. |
Gaby hai te rog lasa tonul ridicat si degetul aratator asemenea,am spus doar ca sunt la fel de ieftine,nu mai ieftine. Si da,eu cumpar humana 3 din real,ultima data cu 39 ron . Copilul meu mai bea si junior de la nestle,pe care tot de acolo il iau sau din kaufland. Nu cred ca strica sa avem o privire generala . Si ai dreptate cu farmaciile ,au preturi cu cel putin jumatate mai scumpe decat in magazine sau pe saituri.Ca sa dau un exemplu,am vrut sa cumpar pentru cineva milupa milumil de 600 gr de la farmacie ca era mai aproape,si pretul era de 47 ron,asta stiind ca in hipermarket era 27,si am preferat sa mai fac 30 de minute pe jos dus-intors sa iau de unde il stiam mai ieftin. Si in plus,nu toata lumea are incredere sa cumpere lapte praf de pe internet.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
gabby2011 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Gaby hai te rog lasa tonul ridicat si degetul aratator asemenea,am spus doar ca sunt la fel de ieftine,nu mai ieftine. Si da,eu cumpar humana 3 din real,ultima data cu 39 ron . Copilul meu mai bea si junior de la nestle,pe care tot de acolo il iau sau din kaufland. Nu cred ca strica sa avem o privire generala . Si ai dreptate cu farmaciile ,au preturi cu cel putin jumatate mai scumpe decat in magazine sau pe saituri.Ca sa dau un exemplu,am vrut sa cumpar pentru cineva milupa milumil de 600 gr de la farmacie ca era mai aproape,si pretul era de 47 ron,asta stiind ca in hipermarket era 27,si am preferat sa mai fac 30 de minute pe jos dus-intors sa iau de unde il stiam mai ieftin. Si in plus,nu toata lumea are incredere sa cumpere lapte praf de pe internet. Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
uite ca idee lapticul tau cu arome sau fara costa 29 ron.si eu am fost sceptica cu net, a fost prima data cand am incercat sa comand de pe net da uite ca merita.e diferenta.
gabby2011 spune:
imi cer scuze fetele pt neintelegerea creata cu Lali.m ai bine nu mai deschideam gura da chiar am vrut sa ajut fiind f entuziasmata de economia si alegerea mea.subiect inchis.............
mai stie cineva ceva de stela?s au mutata?ca ma gandeam azi ca am fost prin parc si erau spectacole de 1 iunie si a fost targul de jucarii ca ar fi fost frumos sa le dam niste dulciuri macar.pup
Selene_Bunny spune:
gabby, am trimis pachetelul.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
LauraNicole spune:
Hummm. Am revenit. Fara sa se iasa cu cearta nu se poate?
Maine, cand vin de la munca, voi deschide capitol nou. Pana atunci va rog sa aveti rabdare.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Aka, multumesc mult si ai PM.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11