Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27
Raspunsuri - Pagina 24
Andreea_AS spune:
Dragele mele,
poate stiti povestea Florinei -fetita operata de 4 ori la inimioara.
Saptamana viitoare in weekend vreau sa fac un drum pana la ei(70 de km de bucuresti).
Florina are hainute, insa ma gandesc la niste jucarii educative- pentru un copilas de 1 an si 7 luni.
Multumesc.
Mai jos gasiti poze cu Florina.
http://ajutorpentruflorina.blogspot.com/p/povestea-in-imagini.html
gabby2011 spune:
aka este un baietel de 5 luni jum care locuieste in container.pt fetele din Bucuresti dupa ce va da moderatoarele nr meu o sa va pun in legatura cu parintii,eventual cu tatal si sa va intalniti pt a le oferi ce puteti,e mai bine asa ...Rog moderatoarele sa mi dea nr Andreei pt a lua legatura sa i dau ce o sa cumpar pt Florina.Doamne ajuta!
gabby2011 spune:
am luat legatura cu Andreea prin blogul despre Florina,am vb si ramane sa ne intalnim pt pachetel sapt viitoare.
de asemenea astept fetele care vor sa trimita hainute de vara pt baietelul din container pt ca nu au deloc.ieri l am chemat prin zona pe tatal copilului ca eu cu baiatu meu/1 an) nu ma pot deplasa asa mult si i am dat 6 body ca atat am gasit bune pt el printre hainutele ramase si pampers.imi spunea ca luna asta nu s a mai dat laptele de la primarie ca nu au fonduri in sect 5, nu stiu daca e la fel in toate sect.ca mai au vreo cateva cutii de la Lumi dar sa speram ca nu e de durata situatia si se remediaza.va tin la curent.pup
gabby2011 spune:
as mai vrea sa va spun avand in vedere ca sunt multi copii cu nevoi speciale ca al meu care cumpara formula de lapte de la farmacie speciala si nu numai si care au imbogatit efectiv farmaciile ca am descoperit de 2 luni un site care are efectiv la jumatate de pret laptele humana si hipp sau cereale si alte produse de la ACESTE FIRME.de ex eu dau pe humana ha 41 ron LA EI in conditiile in care la toate farmaciile DIN BUCURESTI este 70-78 ron CUTIA.deci un adaos aproape dublu.comand de la ei de 2 luni si sunt f multumita nu vreau sa le fac reclama dar merita.am considerat ca daca vb de lapte pot sa va impartasesc asta chiar si daca va ganditi la o donatie sau pt puii vostri.NU STIU DACA POT PUNE AICI SITE UL DECI DACA AVETI NEVOIE DE PRODUSE HUMANA SAU HIPP CONTACTATI MA PT DETALII.numai bine
alex_andra spune:
Andreea, Forina are voie sa faca efort?
Jucarii educative nu am , ca le foloseste fetita mea pe toate, dar am o pisica mare, dintr-un cauciuc cred ca e, pe care sa se suie si sa topaie. E cu urme de pix pe ea, dar cred ca daca se insista un pic cu spirt, se pot sterge, oricum nu deranjeaza cu nimic utilitatea ei.
Si mai am o masinuta micuta, pe care sa o conduca ea, din aia care e fara pedale, impinge ea din picioruse.
Si mai am o plansa pe care desenezi, din cea magnetica, cu un creion magnetic si care se sterge la nesfarsit.
Daca crezi ca i-ar fi utile, ne putem intalni saptamana viitoare.
Edit: am descoperit acum si o olita.
Selene_Bunny spune:
Luni sper sa ajung si eu la Posta cu toate pachetele pe care le am de expediat.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabby2011 as mai vrea sa va spun avand in vedere ca sunt multi copii cu nevoi speciale ca al meu care cumpara formula de lapte de la farmacie speciala si nu numai si care au imbogatit efectiv farmaciile ca am descoperit de 2 luni un site care are efectiv la jumatate de pret laptele humana si hipp sau cereale si alte produse de la ACESTE FIRME.de ex eu dau pe humana ha 41 ron LA EI in conditiile in care la toate farmaciile DIN BUCURESTI este 70-78 ron CUTIA.deci un adaos aproape dublu.comand de la ei de 2 luni si sunt f multumita nu vreau sa le fac reclama dar merita.am considerat ca daca vb de lapte pot sa va impartasesc asta chiar si daca va ganditi la o donatie sau pt puii vostri.NU STIU DACA POT PUNE AICI SITE UL DECI DACA AVETI NEVOIE DE PRODUSE HUMANA SAU HIPP CONTACTATI MA PT DETALII.numai bine |
Imi cer scuze ca imi bag nasul fara sa pot ajuta pe cineva,dar laptele praf este la fel de ieftin ca pe acel sait si in hipermarketuri sau chiar in supermarketuri de cartier.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
gabby2011 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Imi cer scuze ca imi bag nasul fara sa pot ajuta pe cineva,dar laptele praf este la fel de ieftin ca pe acel sait si in hipermarketuri sau chiar in supermarketuri de cartier. Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 25+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Draguta nu te supara dar iti bagi nasul aiurea,eu stiu ce spun prin verificare peste tot,umblu si eu in super si hipermarketuri,unde de obicei formule ca humana ha,sL de exemplu daca stii ce inseamna nu prea sunt,iar preturile nu sunt cu mai mult de 10 ron mai ieftine ca in farmacii.or fi mai ieftine la tine ca vad ca esti din constanta,aici in buc preturile sunt high.hai sa nu intram in explicatii fara sens.cine vrea si doreste sa se convinga de ce spun sa ma contacteze, nu pt ca as avea vreun interes in asta,chiar nu am,nu cunosc,sunt din brasov respectiva familie care distribuie si comercializeaza aceste produse la preturi excelente, ci tocmai pt ca e un forum de ajutor,si de ce nu sa nu ne ajutam si noi intre noi ca in felul asta sa facem economii sa putrem ajuta la randul nostru mai mult copii care au nevoie.
alex_andra spune:
Gaby, mai domol,se poate?
Lali si-a spus o parere, nu cred ca e cazul sa o urechezi.
Ca uite-asa ii piere omului cheful dup-aia sa mai ajute.
Andreea_AS spune:
Alex_andra, nu stiu ce sa iti spun despre masinuta. Dar o voi intreba pe Iulia si te anunt.
Recomandarile medicilor sunt a se comporta normal. Aproape de normal. Florina impinge la premergator. Intr-adevar, sunt rotitele care o ajuta.
Orice considerati ca este educativ pentru un copilas de 1 an si 7 luni este bine-venit.
Cantarul am sa il cumpar eu. Nebulizator are. Ii mai duc si pampersi,ser viziologic, adrenalina picaturi, laptic, apa, ulei de eucalipt si mai vorbesc cu Iulia ce mai are nevoie. Iulia este o femeie cu foarte mult bun simt. Cand am intrebat-o de ce are nevoie, a zis ca sunt de ajuns cele enumerate mai sus...