Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am nevoie de adresa lui gabby, pentru a-i trimite cateva lucrusoare acelui baietel. Multumesc.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrimi30 spune:

Buna seara,cautam si noi hainute pentru baietelul nostru de 2 ani si o luna are 93 cm si 23-24 la picior.Daca este cineva care ne poate ajuta ii voi trimite adresa d-nei LauraNicole.Multumim foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!
as vrea si eu adresa unde pot trimite un colet pt baietelul care traieste "in container" si sa-mi spuneti va rog ce putem sa-i punem in afara de hainute?

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si eu, ca si nushulica, vreau adresa unde se pot trimite hainute pt baietelul din container! nu am f multe, dar cred ca sunt bune si cele cateva pe care le mai am la bazar.

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

de cateva hainute 0-3 luni mai are nevoie cineva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

va multumesc fetele in numele lor pt ajutor.in afara de hainute si pampers care ii cumpar eu cand merg sa iau pt al meu,ar mai fi nevoie de consumabile gen servetele umede, cereale cu lapte,(lapte mai au),si ce mai e potrivit pt bebe de 5 luni jum, ce credeti si voi si ce puteti .am mai strans si eu vreo 5 bucati de body de la baiatu meu mai mi a scris si Anca ca are cateva lucrusoare.adresa o sa v o dea moderatoarele cand pot.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am si eu un carucior Leo de la Chipolino, verde, folosit 1 an. El arata cam asa nou http://www.youmago.ro/gallery/view/454482/739328 .

Daca il vrea cineva va rog PM. De preferat din Bucuresti ca sa ne putem intalni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

de cateva hainute 0-3 luni mai are nevoie cineva??

Eseea, hainutele sunt de baietel sau merg si la baietel? Ca am o graviduta care asteapta baiat.

Nushu, ti-am trimis adresa? Sau am uitat? Ca fusei cu munca si n-am putut intra in ultimile cateva zile.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Laura, am citit din urma, te referi la baietelul care se va naste la inceput de iulie? daca da, sa stii ca nu am decat 2-3 tricouri de vara asa mici si mai am cateva mai mari, 3-6 luni, 6-12 luni, adica : o caciulita mai de toamna, manusi pt iarna viitoare, 2 perechi de raiati, un body si o bluza cam pt 4 luni, o vesta mai groasa cam pt 6 luni...deci in total nu am decat vreo 10 lucruri sa zic...daca e ok asa, astept adresa. Iti las linkul pe pm cu ce mai am la bazar ca sa-ti dai seama cam ce hainute am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

buna Laura. am pregatit o cutie cu hainute pentru baietelul care se naste in iulie. o sa te rog sa-mi trimiti adresa sa scap de cutie din casa .
spuneti-mi si mie cati ani au copii din container, n-am fost pe faza cand s-a discutat. si de unde sunt.
va pup.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput