Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27
Raspunsuri - Pagina 22
prettytwetty spune:
Nu stiu sa modific mesajele, dar mai am de adaugat la donatie si 2 pijamale cam 12-18 luni, un hanorac 12 luni, o pereche pantalonasi scurti 6-9 luni, 3 sepcute vara baietei cam pana in 9 luni, nus tiu sigur masura, si inca ceva hainute de casa, fara defecte, pana intr-un anisor.
LauraNicole spune:
Liliann si pretty, bine ati venit!
Stela a cerut sa mai asteptam cu trimisul pachetelor la ea deoarece se muta centru de copii in alta cladire. Poti sa mai astepti putin, te rugam?
Pretty, ai facut foarte bine scriindu-i Danielei si-ti multumesc frumos.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
prettytwetty spune:
Buna seara. Multumesc pt. primire.
Cum dupa hat timp msi citesc regulamentul imi mai scapa cate ceva. Am citit ca nu sunt admide cererile prin pm, si am gresit in pm catre danielac si am facut si o cerere pe langa prezentare. Am nevoie pentru puiul meu de incaltaminte masura 20-21. Mai avem o pereche care abea il mai incap. Maine ii masor talpita si las masurile exacte.Si de asemenea niste carticele sau jucarele pentru varsta piciului. Ce am pus pt. donatie sunt pentru copilasi mai mici si nu se joaca cu ele. Hainute avem acum momentan ii mai vin pt, cateva imbracari. Stam putin prost cu pantalonasii si caciulitele. Avem o singura caciulita de iarna si cum a venit primavara este prea cald pentru ea. Daca mai gasim inca ceva ce ne ramane mic si putem dona va mai anuntam!
Multumim inca odata si iertare.
Liliann spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Liliann si pretty, bine ati venit! Stela a cerut sa mai asteptam cu trimisul pachetelor la ea deoarece se muta centru de copii in alta cladire. Poti sa mai astepti putin, te rugam? Pretty, ai facut foarte bine scriindu-i Danielei si-ti multumesc frumos. ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11 |
da, sigur ca pot astepta.
multumesc pt raspuns
danielac spune:
citat din mesajul lui prettytwetty Am trimis pm userului Danielac, sper ca am facut bine. Multumim. |
Crede-ma ca am o multime de PM-uri primite dar nici unul nu e de la tine.mai trimite odata, te rog!
danielac spune:
Nushulica a venit coletul de la tine , marti seara l-am ridicat de la posta si tot marti seara l-am trimis prin bunicul bebelusului!
Hainutele (am apucat sa ma uit repede peste colet) erau absolut superbe, si sa stii ca m-au sunat mai tarziu si mi-au multumit mult, toate le-au placut si le vor purta cu mare placere!
Eu iti multumesc personal ca ai reactionat asa repede la rugamintea mea!
pupici!
danielac spune:
citat din mesajul lui prettytwetty Buna seara. Multumesc pt. primire. Cum dupa hat timp msi citesc regulamentul imi mai scapa cate ceva. Am citit ca nu sunt admide cererile prin pm, si am gresit in pm catre danielac si am facut si o cerere pe langa prezentare. Am nevoie pentru puiul meu de incaltaminte masura 20-21. Mai avem o pereche care abea il mai incap. Maine ii masor talpita si las masurile exacte.Si de asemenea niste carticele sau jucarele pentru varsta piciului. Ce am pus pt. donatie sunt pentru copilasi mai mici si nu se joaca cu ele. Hainute avem acum momentan ii mai vin pt, cateva imbracari. Stam putin prost cu pantalonasii si caciulitele. Avem o singura caciulita de iarna si cum a venit primavara este prea cald pentru ea. Daca mai gasim inca ceva ce ne ramane mic si putem dona va mai anuntam! Multumim inca odata si iertare. |
Iti spun ca nu am nici un PM de la tine! te rog sa postezi aici cazul tau si sa trimiti prin PM adresa si datele tale de contact pentru verificare! multumim!
alinushali spune:
Buna fetele, am si eu multe hainutze (bodyutze, costumase,salopete, botosei, caciulite) de fetitza 0-3 luni, pe care as dorii sa la donez. Din pacate marea majoritate sunt de iarna, eu afisez oricum lista, daca considerati ca nu am procedat corect, imi cer scuze in avans.
6 body- maneca scurta
11 body-manaca lunga
2 pantaloni cu talpitza
5 bluzitze maneca lunga
3 costume (bluzitza, pantalon)
1 salopeta vara
4 perechi sosete nefolosite
7 manusi nefolosite
11 caciulitze nefolosite
6 botosei nefolositi
7 salopete grosutze cu/fara maneca
3 cosmonautzi(2 subtirei si unul super gros)
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze
gabby2011 spune:
buna seara fetele,va solicit ajutorul pt baietelul din container(cazul propus de mine)Ionut Daniel, 5 luni ,58 cm, peste 7 kg care ar avea nevoie de hainute de vara de 6 luni sau 9 luni daca au mai intrat la apa,ca idee body uri in jur de 35 cm,stiti ca eticheta nu mai tine cont de realitate.ce am eu sunt cam mici ca au mai intrat la apa si al meu a fost prematur deci......multumesc inca o data Anca ca e alaturi de mine in acest caz si Luminitei pt lapte.va multumesc inca o data si sunt alaturi de voi, cand spune Stela pun si eu ceva de folos pt copii.va pup si va multumesc anticipat pt ajutor