Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stl.Popescu spune:

Buna ziua.
Imi cer mii de scuze pentru lipsa mea din aceste zile ,insa am fost prinsa undeva intre un mic concediu, munca si copil.
Pentru ca nu am apucat sa scriu un upgrade al situatiei de la centru catre Laura, zilele acestea, scriu aici si pentru toate mamicile care au sarit in ajutor.
Dupa cum spuneam in posturile trecute au facut un apel catre noi pentru medicamente. A fost o lista oarecum lunga, fiecare medicament era cerut in cantitate mare, siropurile uzuale(Ibalgin, Eferalgan si Nurofen) fara limita, insa cu mentiunea sa cumparam cat putem din ele . Noi cele trei care ne ocupam de caz, impreuna cu prietenii nostri, am reusit sa acoperim acesta cerinta si le-am cumparat toate medicamentele cerute de ei. Am mai reusit sa strangem tot de la persoane apropiate , intr-un timp record, ceva hainute si jucarii, iar a doua zi de paste le-am putut oferi si cate un pachetel cu dulciuri si jucarii pentru a simti atmosfera de sarbatoare.
Am mai cumparat si o cantitate mare de scutece, insa nu stim cat vor acoperii acestea nevoile.
Din pacate, numarul copiilor a crescut. Au mai fost adusi cativa nou nascuti iar cei mari care desi dormeau 20 si ceva in 8 paturi pliante , lipite, se inghesuie si mai tare acum. Am avut si o veste buna din partea lor, le-a fost acordata o noua locatie. Nu stim unde si cum deocamdata, insa la inceputul lunii viitoare se vor muta intr-un nou loc , unde vor avea loc sa isi puna mai multe paturi si bineinteles si celelalte lucruri.
Rugamintea mea in acest moment este pentru mamicile are nu au apucat sa trimita pachete inca, daca pot si considera ca este ok, sa intarzie trimiterea acestora 2-3 saptamanii. Ei nu dispun de spatiu de depozitare in acest moment si cum mutarea v-a fi si mai dificil, asa ca pentru a le usura cat de cat perioada de tranzitie, am fost rugate sa aducem ce mai strangem dupa mutatare.
O alta rugaminte este pentru membrele veterane ale acestui topic si va rog din suflet sa desemnati o reprezentanta din Bucuresti, care poate si doreste sa merga cu noi la centru, sa se asigure ca pachete sunt primite acolo sigilate, care sa poata sa primeasca bani de la alte membre ale forumului care s-au oferit sa trimita pentru scutece si consumabile, pentru ca va stiti de mult si incerc pe cat posibil sa evit eventuale discutii aditionale.
Va multumesc inca o data pentru atentia acordata acestui caz si mentionez ca in zilele in care nu pot fi gasite pe forum, pot fi gasite pe e-mail.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Ce bine ca mi-ai spus Stela!Voiam sa pun un colet cu jucarii si ceva hainute de baiat 5-6 ani.Mai las putin si ne spui tu cand e OK de trimis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pentru nou-nascut am si eu un colet. De asemenea, am la Posta 3 colete cu haine de fetita (12-18 luni, cred), numai ca nu le pot scoate, sunt pe numele sotului, nu este acasa si nu am buletinul lui.

Sunt trimise de Marina din Cluj, ea tot ce ramane mic de la fetele ei, in special de la Sonia, imi trimite mie, prin fratele meu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Stela,
nici eu nu am trimis inca, pt ca astept si eu inca un colet, pt ca n am avut buget pt servetele umede, pt ca am sefii in cap si nu pot face coletele in liniste si pace
Eu am hainute pt baietel de 5-6 ani si cred ca mai am si de bb.
Si mai am cateva ce trebuie sa le sortez, am inteles ca aici cei mai mari au 6 ani

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

@mamagiuliei cei mai mari au 16 ani, este un baiat de 13 ani, o fetita de 14 si una de 16 ani, careia hainele mele ii sunt mici din pacate. Fetita de 16 ani era destul de bine imbracata fata de restul copiilor, eu personal am dus un portbagaj de hainute pentru 0-2 ani asa ca din punctul meu de vedere in acea categorie de varsta , am acoperit bine nevoia. Cei mai numerosi au varste cuprinse intre 3-6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am citit la ei pe site, inseamna ca n am inteles eu bine sau nu au actualizat deloc :(
eu am pt varste mai mari
doar sa-mi spui cand putem trimite atunci

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Scuze ca am uitat ceva f important. A.P am primit pachetu, din fericire nu a fost returnat. Probabil ca posta romana are probleme serioase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Stl Popescu, as vrea sa va ajut si eu cumva. Am si hainute de dat (baiat, 7 ani, mai strang de la prieteni), pot ajuta si cu bani in masura pobilitatilor, dar as vrea daca se poate sa ajut cu mai mult de atat. Daca aveti nevoie de inca un ajutor in demersurile voastre, scrie-mi te rog pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Sa inteleg, atunci, ca nu mai este nevoie de hainute de 0-2 ani?

Eu am asa:

Un colet cu lucrusoare de bebelus 0-3 luni - fetita, dupa culori
Un colet cu doua pungi, una cu hainute de toamna-iarna pentru 9 luni, fetita, si una cu hainute de primavara pentru 3-6 luni, fetita
Un colet cu o punga cu hainute toamna-iarna pentru 1 an - fetita
O plasa cu incaltaminte pentru 12-18 luni (marimea 20-21), de primavara-toamna-iarna, amestecate, fetite, baietei
Cateva jucarii, zornaitoare si chitaitoare

Separat, am:

Un colet mare cu hainute de fetita, 18-24 luni, toamna-iarna, garderoba completa
Doua colete cu haine de adulti, femei, marimea 38-40

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaelena

Buna dimineata,am vazut mesajul Nelliei si voiam sa spun ca Giulia are 98 cm dar numai 15 kg. E slabuta. Daca nu sunt suficiente hainute pentru aceste masuri noi renuntam in favoarea Anastasiei.
Va pup pe toate !
Nelli , Anastasia ce nr. poarta la piciorus?

irina , mami de Vlad-Andrei (07-09-2003) si de Giulia-Elena(20-12-2007)

Nu Giulia,in niciun caz nu renuntati voi in favoarea noastra,sub nicio forma,voi ati cerut primele,deci aveti prioritate,nici nu ma gandesc altfel.Pe Anastasia o incalt cu nr 24-25 acum,depinde de incaltari,va pupam,bye,noapte buna !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011)

Mergi la inceput