Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Fetelor, eu am lipsit cateva zile si ma simt un pic in urma
Am cateva hainute de 18-24 de luni, de fetita,pentru cine ar fi bune?
Daca sunt ok pentru centru, sa-mi dati si mie adresa.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Stela a fost plecata cateva zile, a primit instiintare azi ca are colet de la P A dar n-a ajuns azi sa ridice pachetul si este posibil sa fi fost trimis inapoi gratie Postei Romane de tot kk. Stela a spus ca in caz de retur vrea sa plateasca ea transportul..

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stl.Popescu

Ibalgin Baby, Panadol sirop, Ampicilina Injectabila, Augmentin sirop, Amoxicilina sirop, Zinat sirop, Gentamicina fiole.

Aceasta este lista medicamentelor. Astept reteta sa putem sa le cumparam, insa intre timp daca cineva are ceva din ele le primim cu drag.
Multumesc

fetelor, va rog eu mult, nu luati gentamicina pentru copilasi. daca se ajunge totusi sa li se administreze, sa nu fie cu ajutorul vostru (fiindca presupun ca nu puteti sugera celor de acolo sa se informeze asupra a ceea ce nu e vreo descoperire recenta, ci se stie de zeci de ani, ca e toxica la varste mici si ca isi pot pierde auzul sau pot avea probleme cu rinichii din cauza ei, si sunt sigura ca nimeni nu-si doreste asta)

as dori sa dau si eu o mana de ajutor, insa intrucat nu am copilasi si nici prea mult timp liber, nu pot participa decat strict financiar. un request pe FB de la un user in componenta caruia intra si "mianna" e din partea mea

Mergi la inceput

Mianna, fiica mea are hipoacuzie in urma administrarii de gentamicina pe cand avea 4 luni. Din fericire am luat masuri la timp si ea nici macar nu stie ca are probleme, stie ca a avut.

Asa ca sunt de acord cu Mianna, luati alt antibiotic dar nu gentamicina.

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Mianna, mi-ai trimis request pe FB in acelasi timp in care iti trimiteam eu,lol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am citit in urma si am vazut ca Stela a zis ca au suficiente hainute pentru copii pana in 2 ani si ca au nevoie de hainute mai mari.
Iar eu numai hainute de acest gen am:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

neli ma bucur mult ca te pot ajuta cu slingul ai sa vezi ca iti va fi de mare ajutor sa poti tine fetita legata de tine si daca te uiti pe net la filmulete sa inveti cum se pune corect slingul nu te va durea spatele deloc...si pe mine m-a ajutat la inceput cand tot asa eram singura cu 2copii
zi-mi ce altceva ai mai avea nevoie?ca sa pun tot acum in colet...nu te rusina cere orice crezi ca iti e necesar acum si cumpar si iti trimit

lauranicole da-mi te rog adresa lui neli sa ii pun colet

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Nushulica,multumesc tare mult pt tot,ma bucur enorm ca mi se va usura treaba cu tinutul Iarinei in brate,uh,Slava Domnului !Cat despre altceva, nu stiu ce sa zic...,de obicei consumabile,astea sunt cele care se duc cel mai repede,lucruri de uz frecvant gen sampon,servetele ,cam asta,dar te rog mult,nu cheltui banutii pt noi ! Te pupam mult pe tine si flacaii tai si va multumim mult !
Noapte buna !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Laura,daca din intamplare IndyGo are in plus hainute ,care sa ramana dupa ce va trimite Giuliei,ma inscriu si eu pt hainute pentru greutate de ~ 18 kg,cat are Anastasia acum,e o grasunica ,(greutatea respectiva corespunde varstei de 3-4 ani cred,desi Anastasia are doar 1 an si 9 luni ),asa ca...,multumim mult daca ramane ceva si pt noi,la hainute pt bebe micuta avem suficiente pana la 3 luni,pt ca ne-au tot trimis fetele de aici de pe forum pt nou-nascut,daca din intamplare IndyGo are hainute mai mari de 3 luni si nu se anunta alti doritori, ma inscriu eu pt Iarina la hainute pt varsta de peste 3 luni,in special peste 6 luni,unele hainute din cele pe care le avem merg si mai tarziu de 3 luni.
Inca o data multumiri din suflet,merg la Anastasia acum,suspina in somn,abia a adormit mai devreme,e bolnaviaora, ii ies 2 canini si e indispusa , face febra mare si frisoane, varsa si face diaree,nu mananca, dar nici Iarina nu se lasa mai prejos, are reprize de urlat,parca ar tine concerte,tot coilici,fir-ar sa fie ,va pupam pe toate , noapte buna,bye !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Buna dimineata,am vazut mesajul Nelliei si voiam sa spun ca Giulia are 98 cm dar numai 15 kg. E slabuta. Daca nu sunt suficiente hainute pentru aceste masuri noi renuntam in favoarea Anastasiei.
Va pup pe toate !
Nelli , Anastasia ce nr. poarta la piciorus?

Mergi la inceput