Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

imi cer scuze ca incep puhioul de intrebari, dar abia acum va descopar bine si nu cred ca pot citi din urma cat sa aflu ce vreau.
doua intrebari:
* vorbeati de un baietel (bebelus?) care ar avea nevoie de cate ceva. imi puteti spune cate luni are? eu as putea sa ii ajut cu vitamina D3 neinceputa, creme diverse (dupa baie, pt fund, etc)
cine se ocupa de caz?

si a doua:

* de ce anume ar avea nevoie Raluca - de 17 ani?
daca de lucrusoare, am hainute pt ea, daca imi poate spune cineva masurile.

multumesc si inca o data, scuze daca vb prea mult

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stl.Popescu spune:

Buna ziua,
Imi cer scuze revin cu o rectificare.
@ziki Imi cer scuze daca m-am exprimat gresit, insa pe FB spuneam ca : Eu si prietenii mei apropiati ne-am hotarat sa cumparam dulciuri pentru pitici si sa facem pachetele de iepuras. Am sunat la centru si i-am rugat sa ne primeasca luni( a doua zi de pasti) sa le dam micutilor, insa doamnele de acolo ne-au rugat ca in loc de dulciuri sa cumparam medicamente .
Apelul facut de noi pentru haine jucarii si eventual consumabile este inca valabil. Am facut acel anunt pe FB , pentru ca am cativa prieteni care nu sunt in tara si deja discutam despre ce anume sa contina pachetul si despre buget.
Inca o data spun ca imi pare rau daca nu m-am exprimat corect ,insa pitici au nevoie de ajutorul vostru pentru hainute si jucarii.
Multumesc.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stl.Popescu

Buna ziua,
Imi cer scuze revin cu o rectificare.
@ziki Imi cer scuze daca m-am exprimat gresit, insa pe FB spuneam ca : Eu si prietenii mei apropiati ne-am hotarat sa cumparam dulciuri pentru pitici si sa facem pachetele de iepuras. Am sunat la centru si i-am rugat sa ne primeasca luni( a doua zi de pasti) sa le dam micutilor, insa doamnele de acolo ne-au rugat ca in loc de dulciuri sa cumparam medicamente .
Apelul facut de noi pentru haine jucarii si eventual consumabile este inca valabil. Am facut acel anunt pe FB , pentru ca am cativa prieteni care nu sunt in tara si deja discutam despre ce anume sa contina pachetul si despre buget.
Inca o data spun ca imi pare rau daca nu m-am exprimat corect ,insa pitici au nevoie de ajutorul vostru pentru hainute si jucarii.
Multumesc.

aa, imi cer scuze atunci pt neintelegere!
e mai bine asa, in cazul asta!

.........................................................................................
Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Ibalgin Baby, Panadol sirop, Ampicilina Injectabila, Augmentin sirop, Amoxicilina sirop, Zinat sirop, Gentamicina fiole.

Aceasta este lista medicamentelor. Astept reteta sa putem sa le cumparam, insa intre timp daca cineva are ceva din ele le primim cu drag.
Multumesc

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stl.Popescu

Ibalgin Baby, Panadol sirop, Ampicilina Injectabila, Augmentin sirop, Amoxicilina sirop, Zinat sirop, Gentamicina fiole.

Aceasta este lista medicamentelor. Astept reteta sa putem sa le cumparam, insa intre timp daca cineva are ceva din ele le primim cu drag.
Multumesc

Hm, oare de ce se cere Gentamicina? Cand inca mai era pe aici "Citadela albastra", tot Gentamicina au cerut...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Stela, doar o intrebare, tu ai facut vreodata parte din grupul gravidutelor, actualmente mamici, de Licurici de ianuarie-februarie 2009?

Ca pe acea lista apare o Stela Popescu, cu data de nastere 28 iulie 1980. Esti tu, cumva?

Ca aici, cu userul asta, de pe care postezi acum, apari ca fiind prima interventie.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Da am facut parte din odisee insa nu sunt eu cea despre care vb. Data nasterii mele este 18.01.1984 si nu am avut un user cu numele meu. Nu am mai intrat de mult, aproximativ dupa ce am nascut , iar userul vechi l-am pierdut, respectiv adresa de mail am inchis-o si nu mai am posibilitatea sa recuperez parola, de aceea am facut un nou user .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

BUNA.STELA UNDE POT SA VAD SI EU POZE CU COPII DE LA RESPECTIVUL CENTRU?DESPRE CE CENTRU VORBIM?

Mergi la inceput