dinti sparti- Lia, mamici, ajutor!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Ariadne, tare rau imi pare, zau asa, ce nenoroc...pot doar sa-ti spun ca eu mi-am spart aceeasi dinti pe topogan, cand aveam vreu 5 ani(ca-mi amintesc ) si dr le-a zis parintilor mei disperati de atatea cazatusi si probleme ca nu are ce sa-mi faca, sa astept sa-mi creasca dintii definitiv si pe urma sa ma lege de pat, hi,hi..acu gluma-i gluma dar nu cred ca merita sa-i pui dintisori noi, este mica si o sa-i schimbe cu cei definitivi..oricum sa ne spui ce a spus stomatologul..succes..am uitat sa-ti spun ca dupa ce mi-au crescut dintii definitivi i-am ciobit din nou, exact pe aceiasi dinti, ca m-am gandit ca mai bine folosesc dintii proprii pe post de spargator de nuci....acum, dupa 30 de ani de viata pot sa spun ca aproape nu se mai vede, dintii tocindu-se putin...numai un observator atent ar putea sa spuna ceva....si am dinti de invidiat, hi,hi, nu am nic o carie, la "venerabila" mea varsta..asteptam vesti

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

Uf, bineinteles ca nu am facut nimic, am fost ieri de dimineata la stomatolog, Celine nu vrea sa colaboreze sub nici o forma , abia a reusit sa se uite scurt la dintii cu pricina , verdictul a fost insa nu foarte grav: nu este nici o fractura, Lia ai avut mare dreptate, senzatia ca unul din ei se misca vine numai de la faptul ca a fost puternic impins in alveola ,care bineinteles ca a fost urat tumefiata si usor dezlipita de pe dinte.
Si nici probleme de nervi nu sunt.
Se pare totusi ca are dureri inca, avem show la spalatul pe dinti.
Si ii spalam fir-ar sa fie acum de trei ori pe zi fara crr si mrr.
Sunt foarte predispusi la carii.
Asteptam sa mai creasca, mai mergem la stomatolog in vizite de curtoazie, ne mai jucam de-a pilitul dintilor acasa, de-a facutul injectiilor in gura( mama este pacientul, ce credeati! mai mai sa inghit si seringa ieri) si cine stie poate intr-o zi reusim sa ii pilim cu adevarat( arata ca niste colti tare agresivi) si eventual smaltuit.
Asta daca nu ne invadeaza cariile pana atunci.
Si daca nu mai spargem altii intre timp caci este JAAAAAAAAAALE mare la noi, topaim, ne aruncam din pat, urcam si coboram scarile cu spatele si alte tone de nazdravanii!
Si ce mult mi-ar fi placut sa am si eu o fata..........

Oricum atentie la micuti, zau ca nu doresc la nimeni!
Roxanal, bine ai revenit !!!! Si multumesc pt.griji fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

uff, Aridne, ma bucur c-am revenit si ma bucur ca draga de Celine nu are nimika grav..asta-i nazdravana..si Maria mea e cam la fel, dar eu ma bucur ca nu-i prea blanda, hi,hi, sa-mi semene, eu le-am scos peri albi la parinti asa ca de ce-ar fi fi-mea altfel??
pupici tie si telinutei Celine

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Tare ma bucur ca am avut dreptate si nu-s fracturati.
Ai grija de nazdravana!
gramada de pupici de la noi,

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Super,bine ca nu-s fracturati dintisorii !
Ce a spus doctorul,cit timp o sa o mai doara dintisorii,mititica de ea ?
Hai,mami capul sus si ochi-n patru,da Doamne sa nu se mai intimple asa ceva!
Va dorim multa sanatate si va pupicim,
cu drag Corina & Darian(la fel de nazdravan...)

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

Si inca un sfat la toate mamicile, atentie mare la nazdravani, tot timpul sa aive mainile libere cand alearga, nu pricep nici eu cum, insa au un instinct de autoaparare extraordinar, nu am vazut copil sa cada direct cu gura de asfalt, toti se sprijina automat pe maini.
Nu ii lasa-ti sa alerge cand au ceva in maini ce i-ar impedica sa isi foloseasca mainile.
Si gata acum, sper din suflet sa nu se mai repete figura la noi desi parca o cauta cu lumanarea din nou!!!!!!!!

Mergi la inceput