Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

lol, stai lin
ba e f mult pana pe 4 cand ai durerile pe care le am eu de ...3 saptamani cred:(
fiecare noapte e cu reprize de plans..de dureri...m-=am saturat...acum numar noptile...mai am 4

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gabi de unde 3 sapt???????????/ vineri este 1!!!!!!!!!!!1

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

nuuuu, ziceam ca am dureri de 3 saptamani incoace:)) si ca nu mai rabd pana pe 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Antguess..am incercat toate aceste metode...pun comprese cu ceai si ma calmeaza momentan..dar degeaba..am dureri prea mari.Stiu si eu ca tb sa rezolv dar sincer nu mai stiu cum...
Hermozon la mine nu mai are efect deloc..proctolog este varza...nu stiu ce sa mai fac..Crema de galbenele este prea usoara...
Cred ca v-am innebunit cu problema mea ,dar pe cuvant daca nu ma chinuie la culme...

Yasmi ce model de invitatie ai facut?

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Antguess..hai stailinistita ca vei naste tu...Pasna la urma mergi la Ilfov si il parasesti pe dr Dumitrascu???Mie mi s-a parut un tip ok..tinerel,frumusel si calm..dar tu stii mai bine!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

laley, stiu ca mai e un produs f bun in farmaci pentru hemoroizil nu mai stiu cum se numeste ideea e ca farmacista mie nu a vrut sa imi dea...pt ca afecteaza muguri de dintisori ai bebelusului din burta.....
motivul pt care iti zic asta e pt ca nu tre sa folosesti hemorzon supozitoare pt ca are compozitie similara cu cel de care mi-a zis farmacista..nu ai voie decat crema hemorzon....

mi-a confirmat si al meu barbat care e dentist...ca unele substante nu-s bune pt muguri dintisorilor

Mergi la inceput

laley il parasesc pe dr dumitrascu pt ca el nu sta langa mine sa nasc...el ma lasa in salon sa ma chinui, nu incearca sa ma ajute cu nimic,asistentele te ignora cu desavarsire..cel putin asta am vazut eu cat am stat o noapte acolo. fete care se chinuiau de 12 si nu se deranja nimeni sa le ajute....mi se pare ca e prea mare municipalul si oameni sunt prea reci...
nasterea trebuie sa nu fie o experienta traumatizanta...tre sa te simti bagata in seama, sa te tina macar cineva de mana si sa iti zica ca totul gva fi bine
o asistenta, ii spunea unei fete de 18 ani...care era in travaliu de aproape 20 de ore.....NORMAL CA TE DOARE DRAGA, NASTEREA INSEAMNA DURERE.....
iti dai seama ca imi venea sa o bat, imi era atat de mila de fetita aia..avea 50 de kg cred si titamai burtoiul..nici nu cred ca putea sa nasca natural..dr ei ii spusese initial ca ii face ceza...si dupa aia a uitat-o in salonul de la nasteri si a lasat-o sa se chinuie......
nu vreau asa...la ilfov sunt mai atenti, asistentele mai dragute...spitalul mai mic...nu sunt atat de ocupati toti incat sa nu ma poata baga si pe mine in seama....
din acest motiv m-am razgandit acum pe ultima suta de metri. daca nu petreceam o noapte si juma de zi la municipal zilele trecute si nu vedeam tot ce am vazut...ma duceam cu capul inainte la dumitrascu
el este un om ok...dar...nu e suficient

Mergi la inceput

Antguess..cred ca am disperat forumul cu problema mea ...incerc sa nu mai vb de acest subiect..dar sunt asa plouata,parca nu am naiba chef de nimic..nici pe forum nu am fost activa azi..Dumnezeu stie la ce ora ma voi culca azi...

Lavi te gandesti la prostioare???Am si uitat cum mi este...

Gabi legat de nastere..chiar te inteleg..si eu as vrea sa nasc cateodata sa scap de stres..ca este bebe ok,ca nu este si sa-l vad eu in brate...plus ca imi este greu sa ma si mut de pe o parte pe alta..

Ies de pe net!!Caci stau intr-o pozitie chinuita ..cu laptopul in pat..

Pupici...Noapte buna!!

36+ David

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

noapte buna laley...sper din tot sufletul sa iti treaca problema aceea despre care incerci sa nu mai vorbesti pe forum:)

ai grija de tine
o noapte usoara

Mergi la inceput

Daca este cum zici tu..lasa-l!
Ai dreptate..conteaza sa simti ca doctorul te ajuta, nu ca te lasa sa mori pe acolo de durere..

Ai dreptate cu Municipalul,..si eu am aceeasi parere...dar acum nu mai am ce face!Merg pe mana lor..

36+ David

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput