Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !
Raspunsuri - Pagina 2
antguess spune:
ehh bb_yasmi las ca nu esti singura...am fost si eu pana in scara la o barfa cu vecini:)
tu ai inceput sa faci prosti cu sotul? ai chef? iti arde? eu asa n-am nici un chef si mi-e teama ca o sa raman asa....sau ...nu stiu..nu mai tin minte dupa dani cum a fost...parca nu am facut vreo 3 luni..din cauza unor dereglari hormonale si sangerari si dupa aia..parca nici nu mai aveam chef...sper sa fiu mai bine acu
AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
bb_yasmi spune:
auuu auuu gabi..."zburda" hormonii....![]()
![]()
![]()
la prima nastere am reinceput dupa 4 sapt ![]()
! si a fost super ok... dupa prima nastere....placerea/cheful a fost multtt mai mare decat inainte!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
lalely07 spune:
Nu sunteti singure..suntsi eu pe aici...dar cu dureri incat nu am chef nici sa scriu...celemai naspa crize care le-am facut pana acum ...

Viss..parca si tu aveai probleme cu hemoroizi..daca intri poate imi spui si mie cum trec la tine..eu am incercat orice:ceai galbenele,musetel,ceapa coapta,frunza de varza..creme:Hermozon,Proctolog,Fitoroid..si nimic...nu mai reactioneaza la nimic;sunt din ce in ce mai inflamati (scuzati detaliile) si ma chinuie...am si o stare de nervozitate,nu pot sta decat in anumite pozitii..nu stiu ce sa ma mai fac...dar este oribil...
Ce frumos:deja vorbiti de botez..Lavi sa ne arati ce invitatii ai facut..ce marturii...sau ce ai mai facut tu..Deja o sa ai printre primele fete de la odisee botez..
Antguess si Cami..o sa nasteti voi..ne faceti surpriza cand nu ne asteptam!
36+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 4 saptamani!!!!
lalely07 spune:
Stefana..bine ai venit acasa!!!
Asteptam poze cu grasanelul tau si impresii de la nastere....Nu am indraznit sa te sunsa nu te deranjez..ca na ma gandesc ca inprimele zile esti oarecum crizata..si cu dureri,si cu laptic..
Sa ne spui care a fost secretul de a venit lapticul!!
36+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 4 saptamani!!!!
bb_yasmi spune:
ok lalely. sper sa rezolvam maine si cu invitatile.
antguess spune:
bb_yasmi- tari hormoni tai..vreau si eu:)
laley- eu nu mai nasc natural asa....sa ma apuce nasterea...
la mine se provoaca joi si gata:D e stabilit
cu o
Evelinne luna a 9 a
antguess spune:
laley si eu am fost chinuita cu UN hemoroid incapatanat..inflamat si dureros..si am rezolvat in 2-3 zile cu hemorzon unguent...pe care il bagam si inauntru..dadeam bine si pe afara (scuze detaliile)
ma mai ajuta ceva... tampoane din acelea demachiante...mai multe..bagate in apa f fierbinte si puse acolo.....ma mai lasa durerea....e bine sa rezolvi cumva pana nasti...ca la nastere e bine sa ai //zona aia cat mai bine vindecata
eu deja folosesc iar proctolog si hemorzon desi u ma mai doare nimic..dar ii simt acolo..vreau sa folosesc pana joi cand nasc...sa fiu pregatita sa nu ma doara prea rau dupa nastere...
cu o
Evelinne luna a 9 a
antguess spune:
bb_yasmi banuiesc ca eu sunt HABI nu? ![]()
![]()
![]()
![]()
dnp era 4 aprilie...:)
cu o
Evelinne luna a 9 a
bb_yasmi spune:
scuzeee...daa..sunt cu bb in brate 
aaapoii nu mai e mult pana in 4...