Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

laley- ce frumos nume ai ales fetitei....
tu nasti o EVA eu o Evelinne....careia banuiesc ca tot Eva o sa o strigam:)

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

caraghios si eu nasc tot o Eva!!! intamplare sau nu? ce ziceti?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 2 zile de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Citat:
citat din mesajul lui antguess

laley- ce frumos nume ai ales fetitei....
tu nasti o EVA eu o Evelinne....careia banuiesc ca tot Eva o sa o strigam:)

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

hehe si eu am tot dat replay:)) sunteti dragute:) am sa modific in raspunsuri sa nu umplu pag degeaba:P oricum era tare interesant!!!

ink mai cit din urma

Antguess
..cred ca de fapt ii scriai lui Lelloo...
M-am si mirat cand am vazut ca nasc pe 31.03si eu nu stiam...Plus ca vorbeati de o Eva...vreti sa moara al meu sot?????

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 2 zile de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am fost pana la coltul strazii la aprozar la turci sa imi iau fructe, iesisem initaila sa iau mere sa fac placinta dar nu mai am chef, mi-am gasit s afac altceva , covrigi, deci am luat susan sa imi fac covrigi, ca deh.. la Londra umbla cainii cu covrigii in coada

Sa va mai spun cat de elefantoaica ma simt ?? Abia am putut sa trag blugii pe mine, abia mi-am gasit un tricou mai lungut sa acopar si burtoaia... de cardigan nu mai vobresc ca imi ajungea pana la jumatea burtii si cireasa de pe tort , nu am mai vrut s aimi iau cizmele pana la colt ca e cald a naibii si mi-e greu sa si ma aplec sa le trag pe picior si zic, taci ca-mi iau pantofi... aha ..din parti 3 perechi pantofi am probat si nici una nu mai imi intra la cat sunt de umflata ma batea gandul sa ies in slapi sau papuci de casa pana la urma am gasit o pereche adidasi mai largi, tot srnasi erau dar mi-a intrat piciorul si asa m-am dus

abia astept sa nasccccccccccc!!!!!!!!sa ma dezumflu odata ca-s cat o ursoaicaaaa!!!!

m-au luat ceva contractii dar nu am stat sa le cronometrez, plus ca parca la baie acum 5 min am vazut pe hartie ceva mai gelatinos, nu mult... cat buricul unui deget, sigur nu era din scurgere ca eu pana acum nu am avut asa ceva, ma gandesc ca incepe sa se desprinda dopul?? de unde n-ar da Dumnezeu sa nasc si eu ca nu mai pot.. orcum nenascuta nu raman, dar abia astept sa nasc ...

am pus 4 pozici de azi pe picasa sa vedeti elefantoaica cum arata

ma duc sa ma schimb si sa ma duc la bucatarie sa curat si sa toc la salata aia beouf ca acusi se face seara si eu azi am facut multeeee mentosane, adica frecat menta bine bine

mai trec eu pe la voi mai tarziu

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

buna mamici si burtici!
imi pare rau ca nu am mai putut intra pe forum dar sunt tare ocupata cu bebele si plus ca parca toate bolile se lipesc de mine,acum sunt racita cobza si tusesc ingrozitor si ma doare operatia de la tuse,alalataieri eram pe punctul de a face mastita la un san,am avut temperatura 38 cu 6 si acum mi a iesit si un herpes cat mine de marenu mai stiu ce sa ma fac
acum am o problema si vreua sa intreb mamici le care alpteaza:eu la bebe i am dat sa manance la 3 ore pana acum ,ma mulgeam si ii dadeam cu biberonul,pt ca era prea lene si mi refuza sanul,acum de 2 zile ii dau de la san ,dar tot adoarme si ma chinui sa l trezesc ,il tot cantarsc inainte si dupa sa vad daca a papat ceva si papa cam 70,80 de grame,si mie mi se pare cam putin(sa mi ziceti si voi),as vrea sa l pun sa pape la cerere,dar mie frica sa nu fie atata de lenes si sa ramane nemancat,e posibil-?nii nu stiu cum se face cu mancarea la cerere,o asistenta mi a spus din spital sa nu l las sa doarma mai mult de 4 ore fara sa manace,va rog sa mi explicati putin cu asta,ca nu stiu ce sa mai fac,chiar vreau sa nu esuez u alaptatul,ca am o gramada de laptic si e pacat...
va pup apasat pe toate,mamici si burtici si astept raspuns

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am fost la dr pediatru cu bebe!!! a luat babanu' meu 400 gr intr-o sapt!!!!!! am ajuns la 4850gr! vazusem eu ca se rotunjise binisor juniorul...
toate bune si frumoase....dar mi-a spus ca bb tre sa aibe 6 mese/zi....vaiiiii pai el are vreo 9!!!! si pe alea de abia il tin sa pape la 3 ore...
aaa si cu putica....e cam nasol...iarasi intreb mamicile cu baietei....ati avut pb cu putica??

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

da..tudor la 2 ani are ink fimoza..am fost sfatuiti si sa apelam la dr dupa 3 sau 6 luni dupa div persoane..n-am facut-o atunci..si oricum nu regret nimic..important este sa fie curata zona..sa nu se infecteze, inroseasca, sa nu acumuleze mizerie sau secretii..la noi nu a fost cazul..daca se intampla ceva fugi cu el la dr..orcum ,eu si acum incerc sa il decalotez zilnic..gaurica e mica, dar trece fara probleme pipi pe acolo..caut si postez niste info despre fimoza si altele..ce am mai gasit de-a lungul timpului..si voi sa luati decizia potrivita pt cazul vostru!

AMR 2 zile de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Fetele de 2 zile mi s-a umflat ingrozitor un hemoroid sau doi nici nu stiu ce mai e pe acolo dar ma doare infiorator; asta pe langa durerile de oase de jos care si mie mi se par sa ca sunt mai mari decat la prima nastere..am luat paracetamol si tot felul de unguente si tot ma doare..bai de sezut nu pot face ca nu pot sta cu ditamai burtoiul in lighean, eu sper sa imi treaca in cateva zile ca oricum or sa imi explodeze dupa nastere :( sincer nu imi e frica de nastere cat imi e de hemoroizi :((

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

fetelor voi folositi apa de la robinet ptr baita??? sau apa plata?
ne-a cazut buricul si facem prima baita in seara asta

CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011

apa de la robinet!!! mult succes! sper sa ii placa tare mult!

AMR 2 zile de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefy v-am descoperit si pe voi la poze
toti trei sunteti frumusei
ce mai faceti?
de ce nu ai mai scris?
cum te descurci cu bebe printre mame si sot?

anamira v-am vazut si pe voi
da mai vrem poze
frumusei foc si f finuti

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

strumphita, sigur este dopul,la mine era o secretie cu sange dar poate fi si fara...eu la 3 ziledupa inceperea pierderii dopului am nascut asa ca pregateste-te;
in ceea ce priveste alaptarea la cerere este chiar la cerere, adik se trezste bebe si urla, stai linistita ca se va trezi!!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

da dar cu dopul cazut poti sta si 2 saptamani
sper sa nu fie cazul la strumphul aici de fata ca si asa e nerabdatoare
dar daca au aparut si contractii e de bineeeeeeeeeeee
e pe vineeeeeeeeee
bine ca ai mers
asta e cel mai important
nu prea conteaza cum ne mai imbracam acum
eu nici nu ma mai admir
prefer sa o las pt dupa nastere
ahahaahhaha