Mar-Apr (192) Hai Ally!! Bv sorinam, Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello mamici

nu am mai apucat sa scriu desi am incercat sa pastrez cititul la zi, dar deh...noua postura cu bebe acasa mananca mult timp

noi suntem bine. am rezolvat in mare si problema cu sanii, dupa ce am tras cu pompa avent manuala de ei pana mi-am facut rani, m-am enervat si mi-am cumparat pompa avent electrica. in cazul meu, aceasta a functionat de 1000 de ori mai bine decat cea manuala, asa ca acum pot sa fac stoc de laptic fara sa mai plang de durere, a fost cumplita treaba cu sanii

bebe al meu nu cred insa ca se satura din laptele meu. cand ii dau lapte praf, doarme lemn 3 ore, 3 ore jumate. cand mananca laptic de-al meu, dupa 2 ore deja incepe sa planga...asa ca momentan, in timpul zilei ii dau doar laptic de-al meu, si cand vine seara lapte praf. asa doarme mai mult si mai linistit noaptea. sper sa capete si lapticul meu o consistenta mai solida si sa il sature mai bine.

azi sau maine cred ca ii pica si buricul!! i-am cumparat baneocin pudra si alcool alb pentru ingrijirea dupa! voi le ati facut baie imediat dupa ce le a cazut buricul? ca eu pana acum i am facut in fiecare seara si vad ca il linisteste tare mult, dar nu stiu cum sa procedez dupa ce cade buricul...

aseara am avut si prima sperietura, in sensul ca respira destul de greu pe nasuc. i-am dat cu ser fiziologic si am reusit sa ii scot niste mucisori verzi, dupa care a respirat ok...

maine ma duc la doctor pentru controlul dupa o saptamana, o sa imi scoata capetele firelor de la ceza...si sunt panicata ca poate doare treaba asta, ca nu mai suport durerile de nici un fel! asta ca sa nu mai spun ca dupa cateva zile bune, azi m-am trezit ca ma durea operatia destul de tare, am pus o pe seama vremii, ca tot e urat afara iar miercuri il duc pe luca la control la neonatolog, sa il vada si sa ne mai dea indicatii. sunt tare curioasa sa vedem ce ne spune!

cam atat despre noi, scuze ca m-am intins dar cum nu stiu cand mai apuc sa intru sa scriu, profit de o clipa libera

va pe toate!

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heello

offf miki, multa sanatate va doresc!!! si mie imi e tareee fricaaa sa nu ia si bb de la iasmi,....tot pe el tuseste...il pupa...

viss.....sunt superbe pozicile!!! bebei!!! mi-a placut in special ultima poza nu stiu daca te ajuta, dar la noi e 150 ron meniul, cu bautura inclusa.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

la noi e 150 meniul fara bautura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

stefana, pompa o sterilizez dupa fiecare folosire.
Parerea mea este sa-i dai san asa cum vrea el, chiar si la 1 ora, lapticul de mama se digera f repede. Se numeste alaptat la cerere tocmai pt ca se da cat si cand vrea bebelusul. In timp va prinde putere si va suge mai mult.
Nu cred ca tb sa te stresezi cu proba suptului. Copilasii sunt diferiti, Cristi a supt din 2 in 2 ore pana tarziu, dar dormea10 ore legate de la 2 luni. Fata suge la 3-4 ore dar doarme doar 6-7 ore legate pe noapte.
Tb sa ne adaptam la nevoiloe bebelusilor nostrii

Cand ai indoieli intra sa vb

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Stefana asta cu degetul o stiu, dar la noi nu functioneaza . Stai linistita ca in scurt timp bebe o sa stie sa manance cat tb. El are un pic icter? Ei de la icter sunt mai somnorosi, dar nu e o regula. Nu dispera ca o sa fie bine. Al meu a inceput sa manance san dupa o sapt de bibe zi si noapte..a fost greu dar acum nici nu mai stie sa suga din biberon, se ineaca ca-i vine prea mult comparativ cu sanul (asta cand ii dau colief in laptic)

Mergi la inceput

scrish, nu te supara pe mine ca iti spun, dar este gresit cum gandesti..lapticul tau este f bun pt bebe, dar se digera mai repede decat laptele praf, asa este laptele de mama. Laptele praf se digera mai greu si de aia i se face foame mai tarziu.

Imi pare bine ca ai rezolvat pb cu sanii, asta cu durerea este un mare hop de trecut cand incepe alaptarea.
Iar capetele firelor de la op dor fff putin cand se scot

anaxena, trimite-mi si mie adresa ta de mail

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Lalely, cumnatul meu este chirurg si este exact pe partea asta cu abdomenul, opereaza inclusiv hemoroizi, si mi-a zis asa: in timpul sarcinii creste presiunea pe vasele abdominale si de aceea fluxul sanguin este redus mult la nivelul hemoroizilor, care de altfel sunt tot niste vase de sange si care se dilata din cauza reducerii fluxului sanguin. De aceea, pentru a-i reduce (ca nu ii poti vindeca de tot acuma) sa faci o igiena locala dupa fiecare defecatie, cu apa mai rece, ca asa cum spuneam, este vaso-constrictor si daca dor (cum e in cazul tau) sa pui Proctolog. A zis ca trebuie evitat sa ii iritam cu hartie igienica sau altceva, deci dupa ce faci la baie doar sa te speli nu sa stergi cu hartie(scuze detaliile picante).
Stefana, are cumva icter bebe? ca poate de aia adoarme acuma asa repede. Chiar daca este in forma mai usoara tot il adoarme. Si eu zic sa insisti sa il trezesti si sa nu reintroduci laptele praf, ca poate este doar ceva temporar acuma si dupa aceea o sa isi regleze mesele.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 36s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

am vazut copilasi dulci si frumosi
mandreeac, ce fortzos si zambaret este bebe Rares
ailed, dodo este o minunatie de copil
stefana, bebe Tudor ara asa o pielicica alba si frumoasa, sa il tot papi
viss, copilasii tai sunt minunati si par fff cuminti

roxy, are o grasanica frumoas nsi zambareata

imi plac la nebunie desenele din camera bebelusului lui persi

...nu mai stiu cate minunatii am tot vazut , dar burtici recente nu mai pune nimeni?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata fetelor!
(adica deja nu mai e neata, dar azi n-am apucat pana acum sa intru)
Ieri am avut program foarte complex, biserica, apoi n-am rezistat si am mers la H&M (de unde am luat niste chestii atat de dragute!!! ), apoi am ajuns acasa cam doborata de oboseala, mi se tot intarea burtica, m-am odihnit juma de ora, ca apoi au venit niste prieteni in vizita si am stat de povesti pana seara!
Dimineata ma scol cam greu cu ora asta noua si cu vremea inchisa... Asa ca am mai dormit o tura de la 10 la 12.
Azi am spalat si ultimele rufe pentru bebe, de-acum mai am doar mici chestii de organizat in camera, si mari emotii la gandul ca la final de saptamana il tin in brate!!!

Ailed, ce dulceata e Dodo, si ce prezenta se uita ea!
Scrish, bravo ca ati scapat de grijile principale cu lapticul. Eu am inteles ca la varsta asta bebele trebuie sa bea laptic de minim 8 ori pe zi (dar poate cere laptic si de 12 ori/zi) si trebuie dat la cerere; intr-un fel chestia asta ca doarme mai mult cu LP e o capcana si risti sa se invete cu LP... Dar bineinteles, fiecare mamica isi cunoaste cel mai bine puiul ei, si e important sa fii si tu odihnita.
Strumphi, cred si eu ca hubby e stresat, iti dai seama, tocmai acum sa faca activitati care pot eventual si rupe membranele, ce-o simti un barbat la gandul asta? Cred ca numai excitat nu e... Cred ca mai bine astepti cu maxim de zen , daca poti...
Alina06, ce mi-a placut poza cu burtica cu post-it-uri!!!
Stefana, un simpatic Tudor al tau!

Va pup pe TOATE!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Madutza , exact acelasi lucru am vrut sa i-l scriu si eu la Scrish. Chiar daca faci tu un efort acuma si te trezesti mai des, e mai bine ca e mai sanatos pt bebe Luca. Plus ca alternatul acesta de LP cu lapte de la san duce de cele mai multe ori la oprirea alaptarii.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 36s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza nu ma supar, ca doar asa e, stiu de diferenta asta...doar ca momentan oricum nu am lapte suficient cat sa acopar cat mananca el intr-o zi eu scot pe zi cam 120, 130 ml si nu e destul pt el, trebuie sa ii dau completare. din cauza asta am organizat asa distributia de lapte matern, ca in timpul zilei oricum sunt si eu mai activa si daca tb sa ii dau praf, pai ii dau noaptea si asa doarme si el mai mult si mai linistit. eu tot trag de pompa asta, doar doar incep sa scot si eu mai mult...

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput