*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 20
Darling_ spune:
Hera eu il am de aproape 2 luni si e OK. Nu am luat in greutate, n-am facut acnee
si e
stress free
Otilia ce fete frumoase ai
, si aia mica le intrece. Ce ochi mari si migdalati are, o mananci. E asa o veselie la voi, atatea culori si lumina. M-a dat pe spate Elisa cu caciula aia, la fix a asortat-o!
Malinas mai puneti si voi poze cu David
. Ce mi-ar placea sa pot avea si eu o sursa de lapte de tara aici...Din pacate n-am cum, e interzisa comercializarea laptelui nepasteurizat...poate daca as sti pe cineva cu o ferma..
Andy ma bucur ca ai mai scris. Si pe aici se recomanda full fat pana la 2 ani, eu totusi inca ii mai dau. Mai ai putiiiin, cum te simti, cum e burtica?? Eu nu l-am dus pe Eduard la maternitate din enshpe motive. In primul rand mi s-a parut fara rost, am stat foarte putin in maternitate (o zi jumate), practic nici nu s-a prins ca am lipsit. Ar fi alergat de colo colo si ar fi tr sa stam dupa el, nu prea realiza el ce se intampla, mi s-a parut mai potrivit sa i-l prezint pe Alex acasa, sa-i filmez reactia. Poate Andrei e mai linistit, voi stiti cum e mai bine.
Criss ce a mai crescut Sofi
ma duc sa ma uit la Ioana sunt curioasa cum arata cu par
. Sper ca sunteti pe drumul cel bun cu alergiile.
Otiliav spune:
Bertha ce frumuseti ai ascuns
Iti seamana mult Ioana si parca nu mai are ochii albastrii. Sau ma insel?
Darling ti-au pus steriletul fara sa faci PAPP inainte? Ca mie nu mi-a dat inca unda verde. Regula pe aici este sa ai 2-3 menstruatii si dupa aceea testul Papa Nicolau si daca iese bine te trimite la ginecolog pentru sterilet.
Si mai si zice ca PAPP este influentat de alaptare 
Hera mie mi-a zis ca mai mult ca sigur ca nu-mi pune Mirena pentru ca nu m-am impacat bine cu anticonceptionale (am renuntat la Cerazette dupa 3 luni ca pe langa dureri de cap aveam greturi asa de mari ca vomam) si ar fi cazul sa evit hormonii o vreme.
Andy greu de spus. Un copil mai mare estee mult mai intelegator. Pe Ana au adus-o in vizita si i-a placut mult de tot. Elisa insa alta poveste si m-am bucurat ca am fost internata doar o zi. La inceput nici nu vroia sa ma vada cu bb in brate. Tu iti cunosti cel mai bine copilul 
Cat de frumoasa si delicata este Sofi si mami ii pune esarfe asortate ![]()
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
fluturasha23 spune:
Buna dimineata si de la noi, sper ca ati petrecut de minune! Si o cafea buna pentru cine doreste!
Am vazut o gramada de poze cu multe minuni frumoase.
Noi suntem bine. Ne-am mutat in casa noua si e taaaare bine. Iulia e innebunita dupa copii de la gradinita si i-am spus ca nu o primesc decat daca face la olita. Si numai ce am avut ieri surpriza sa-mi spuna: mama, kk. Am intrebat-o daca vrea sa stea pe olita, a zis ca da, si surpriza: chiar a facut la olita. Deci se poate daca vor, dar trebuie sa aiba un motiv suficient de puternic.
Sper sa se mai repete minunea, ca tare bine a fost.
Am laudat-o si i-a placut evident.
Andy, nastere usoara!
bertha spune:
Buna dimineata!
E gata
.
Otilia, da, nu mai are Ioana ochii albastri, sunt verzi-caprui, cateodata sunt un caprui cald, cateodata bat mai mult spre verde. O culoare interesanta si f diferita de a baiatului, care e caprui inchis. Esti prima care zice ca seamana cu mine!
Eu am pierdut sirul, am ratat cateva capitole si mai mult am dedus ce s-a mai intamplat. Sunteti in tara acum? Sau va pregatiti sa veniti? Sau bat eu campii?!![]()
Andy, Ioanei nu i-am mai facut nicio analiza, niciun test. Nu am mai avut pb/accidente, dar o si ferim cu mare atentie. Pt noi deja e un mod de viata, stim ca unde plecam, luam plita, oalele si robotul pt lapte.
Spre toamna poate repetam IgE-ul, sa vedem cum mai e. Ea e bine, vesela, vioaie, mancacioasa nevoie mare si, de curand, vorbareata.
Andrei ce face? Cum mai e? Mi-e dor de discutiile noastre luuungi.
Am inteles ca bebe 2 e fetita.
Cum o s-o cheme?
Refreitor la vizitele fratelui mai mare la maternitate, Darius a fost co-participant
la nasterea Ioanei si a venit si in vizita ulterior. Insa el avea 4 ani si jumatate, ne intelegeam cu el. Cu Ioana n-as avea curaj, sigur ar pleca plangand de-acolo daca ar vedea ca eu raman.
Eu n-am vazut poze deloc.
De la serv n-am acces si acasa nu gasesc timp (si spatiu la calc
). Aseara abia am negociat 10 min cu Darius, ca sa pot arunca pozele alea pe webshots.
O zi buna tuturor!
monicabo spune:
Neata si Cristos a inviat!
Bertha, ma bucur sa te citesc si ca sunteti bine! Ce mare a crescut Ioana, pare asa, mai fetita, mai cocheta asa, i-a crescut si parul..
Darius ce face? Incepeti scoala anul asta?
Andy, Andreea avea 1 an si 4 luni cand s-a nascut Ana Maria... Iti dai seama, nu stiu ce o fi inteles ea din toata chestia asta. A si fost intr-o zi in vizita la mine, a stat in brate, mie mi-era dor de ea, insa cand a trebuit sa plece, si eu am ramas, a inceput sa planga... Dupa aia ne-am vazut acasa (cu toate regulile, nu eu in brate cu bebe, un cadou cu ocazia nasterii lui bebe) si s-a bucurcat ![]()
Darling, tu intebai de mutarea fratilor in aceeasi camera... eu zic sa faci manevra, oricand este momentul potrivit.
Noi de ex. le-am pus de la inceput impreuna in aceeasi camera
si a fost ok inca de atunci. Am dormit eu cu ele in camera vreo 4-5 luni, ca se mai trezea cea mica pt supt. Dupa aceea nu s-a prea mai trezit noaptea. Insa a fost ok, n-o trezea si pe cea mare, si a fost totul in regula. Mi-a fost cam teama la inceput recunosc. Acum dorm amandoua in pat (atunci aveau patuturi din alea cu plasa, fiecare) si se chiraie pana adorm....![]()
![]()
Hera, sterilet mirena recomanda Tutunaru ca metoda de contraceptie (in caz ca optezi pt sterilet) ma gandeam si eu la solutia asta, insa nu am ajuns sa fac ceva in sensul asta, asa ca nu stiu.... nici eu nu stiu ce sa fac, daca sa-mi pun la un moment dat sau nu.... Am retineri ca este cu oarece hormoni si ma enerveaza teribil ideea de a mai baga hormoni in mine si a risca sa zapacesc organismul (avand in vedere ca alte probleme dpdv hormonal nu am); la fel si in cazul anticonceptionalelor....
Fluturasha, sa stapaniti sanatosi noua locatie! Unde v-ati mutat?
Malinas, suoer ca ati fost la tara, si noi am fost cu fetele 3 zile (joi si vineri, si apoi luni de Paste) si s-au simtit f bine, s-au jucat in aer liber, au alergat...
Noi suntem bine, acum ca au trecut sarbatorile, ne-am reluat activitatile curente de zi cu zi, lucrul...
Voi ati inscris/inscrieti copiii la gradinita pt toamna? Ca in perioada asta sunt inscrerile (pt cele de stat)... Noi ne inscriem pt toamna, acum la inceputullui mai...
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Ralukutzza spune:
Hello mamici,
Am intrat sa va mai citim cate un picut asa cum avem timp, suntem aglomerati rau in ultimul timp, eu nu m-am mai intors la job, mi-am deschis propria afacere impreuna cu mama, merge neasteptat de bine asa ca suntem infundati in munca ![]()
Am vazut poze fff frumoase cu cozonaceii, Ioanei de Bertha i-a crescut ff frumos perisorul si ce creata este
, Sofia de Criss este superba ca mami, trioul Otiliei cel mai tare
, restul nu le-am vazut , ma duc acum in urma sa ma uit...
Sa va mai spun si de printesa mea, s-a facut o adevarata domnisoara, ne uimeste in fiecare zi, vorbeste cate in luna si in stele dar este si fff neastamparata, in fiecare zi avem cate o busitura la activ
, are 92 de cm si 13,200 gr...este superrrr iubareata, ne pupa si ne imbratiseaza cat e ziua de lunga, cand ma vede suparata sau ingandurata vine la mine in brate si spune "Bia ube mami, pan la soaie, Bia fata u mami ubita"
Va pun si niste poze mai recente cu printesa
Pupici.
https://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/Primavara2011?authkey=Gv1sRgCKq2go2_9PWoEg#
monicabo spune:
Raluca, f frumoase pozele! S_a schimbat mult Bianca... este vremea schimbarilor la copiii de varsta lor! Poate ne-om mai si vedea la un moment dat![]()
Ma bucur ca va merge afacerea, s-o tineti tot asa! In ce domeniu este? Dupa parerea mea este cea mai buna solutie, si muncesti, si te poti ocup asi de copil/copii, ai programul flexibil, faci cu schimbul cu cei din familie...
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
lorellay spune:
va citesc din umbra...
eu am inscris-o pe Diana la gradi..va merge din toamna...
Chiar Bertha..darius merge din toamna la scoala?...tin minte ca e cam de-o varsta cu Codrin si el merge din toamna.
CODRIN *15.02.2005 si
DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
Hera25 spune:
Darling a contat in ce perioada a lunii ti l-a pus? Trebuie sa fii pe CM? A durut?
Otilia eu am suportat anticonceptionalele, poate suport si steriletul..
Monicabo stiu ca Tutunaru recomanda steriletul asta...mai ales ca eu am avut endometrioza ...si cica ar fi numai bun si ca tratament de durata pt endo...asa ca e bine ca impusc 2 iepuri....dar totusi hormonii aia unde se duc?....