Crin Antonescu vrea conditionarea votului diaspore

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Eu le zic albastrei si gata.
Cum doresti, dar sa scrii si partidul ca ajung sa-i incurc si, Doamne fereste sa se intample asa ceva!
Citat:

Fapta, EI trebuie s-o condamne, nu eu.
Si daca in loc sa condamne tin numai discursuri cautand tapi ispasitori mie nu imi ramane decat sa condamn discursul.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Imi intra unul in casa si-mi fura coada de la matura, discursul meu indignat are puterea de a-l condamna? Dar ce sunt eu, tribunalul incarnat?? Asa ma vezi, ca si preoteasa a justitiei, cu vreun talger in mana?
Am ajuns la performanta de a ne supara pe cei care arata cu degetul furtisagurile. Stiu, stiu, educatia de acasa m-a invatat ca nu-i frumos sa facem asa!!!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mei, vorbeam de politicieni nu de tine.

EI-ii aia = politicieni

Daca coada aia de matura e la mine-n casa o apar cu pretul vietii

Daca e in ograda lor astept ca EI s-o apere. Eu am doar pretentia ca atunci cand mi-o dau spre folosinta sa nu fie rupta.

Da, daca EI se sprijina pe coada asta de matura si-o rup, apoi vin la mine cu scuze jalnice ca le-a rupt-o de fapt vecinu' de la trei...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Mei, vorbeam de politicieni nu de tine.

Da, daca EI se sprijina pe coada asta de matura si-o rup, apoi vin la mine cu scuze jalnice ca le-a rupt-o de fapt vecinu' de la trei...

vivi

Hai sa sintetizez: eu cred ca le-a rupt-o vecinu', tu ca au rupt-o ei singuri. Ramane doar sa gandesti care e teoria mai plauzibila, avand in vedere ca vecinu' a fost la guvernare si avea toate sforile in maini.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Teoria cea mai verosimila zice asa: au tras de ea pana au rupt-o, unu a nimerit bucata mai mare. Si al cu bucata mica tipa "Lupu'" si zice ca vecinu'i de vina ca n-a tras de partea lui.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pana la urma, de unde reiese asa clar diferenta de desteptaciune intre protejata lui "Catani" si cea a lui "Ochi de peste fiert"? Ca una e tunata si alta e bombata? Ca pe una a impins-o la PE tata si pe alta sotu'?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Pana la urma, de unde reiese asa clar diferenta de desteptaciune intre protejata lui "Catani" si cea a lui "Ochi de peste fiert"? Ca una e tunata si alta e bombata? Ca pe una a impins-o la PE tata si pe alta sotu'?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu, Rufus, desteptaciunea e: daca au facut-o si ei nu se mai pune nici a noastra. E ca aia cu si ei au furat, si noi, asa ca nu mai contabilizam, plus cu minus da zero, nu ?

E uite ca nu pentru toata lumea da zero...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Intrebarea in sine nu merita atentie, insa postarea e interesanta din alta perspectiva.
Ca Antonescu e "Ochi de peste fiert", stim deja cu totii, dar ca Basescu e, in viziunea autorului, un "Catani", asta deja e deliciu curat.
In subconstientul autorului postarii citate, Base, vaporeanul imbogatit din bisnita (dupa propria afirmatie), nomenclaturistul de la Anvers, capul mafiei portocalii, se incadreaza la fix in acest tipar de "" fara prihana. (Cattani e, in imaginarul colectiv neaos, gratie serialului "La Piovra" difuzat prin neolitic, imaginea justitiarului care isi pune viata in slujba luptei impotriva Mafiei.)
Cum zice si cintecul "Hai Basescu la putere / Scapa tara de lichele / De perversi si mafioti / Pune-i la respect pe toti".

Aferim!
----------

Citat:
Eu una nu inteleg de ce nu se recunoaste ca galetile alea fusera si portocalii si albastre si rosii.
Si autocarele la fel.

In conditiile in care e de notorietate faptul ca PNL e prost organizat in teritoriu, (asa-s ei, mai poeti), ca nu dispune de "baroni locali" capabili sa suporte, financiar si logistic, asemenea actiuni, ca nu a fraudat nici macar alegerile pe care le-a organizat cind se afla la guvernare, dap, ma intreb si eu, de ce nu se recunoaste, nene, ca acuma, in opozitie fiind, fara resurse si reprezentare in administratie, a furat cot la cot cu portocalii?
Si mie mi se pare ireal ca se pot face astfel de afirmatii false. Vad ca munitia asta expirata tot se mai foloseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
In conditiile in care e de notorietate faptul ca PNL e prost organizat in teritoriu, (asa-s ei, mai poeti), ca nu dispune de "baroni locali" capabili sa suporte, financiar si logistic, asemenea actiuni, ca nu a fraudat nici macar alegerile pe care le-a organizat cind se afla la guvernare, dap, ma intreb si eu, de ce nu se recunoaste, nene, ca acuma, in opozitie fiind, fara resurse si reprezentare in administratie, a furat cot la cot cu portocalii?

Acum esti galbena de invidie (am zis bine galben, Ingrid?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
Si mie mi se pare ireal ca se pot face astfel de afirmatii false. Vad ca munitia asta expirata tot se mai foloseste.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Corect ar fi ca nu dispune de atat de multi baroni locali. Ca nu bate chiar vantul nici la galbeni !

Dar nu-ti face griji, la viitoarele alegeri isi vor imparti frateste judetele cu PSD-ul si vor avea impreuna un numar rezonabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Citat:

Intrebarea in sine nu merita atentie, insa postarea e interesanta din alta perspectiva.

Vai, iileana...cum poti sa zici ca intrebarea nu merita atentie, din moment ce, se pare, doar pe mine ma citesti?
Pai, daca citeai o pagina in urma, vedeai ca Ingrid l-a numit pe Basescu Catani, ce-i drept, al doilea. Asa ca intreab-o pe ea de viziuni, sa-ti duci deliciul pana la capat.
Ma bucur ca ma citesti atent...

Mai ai timp sa-ti dai seama cine este PNL cel din prezent. Nu sunt prost organizati, sunt prosti si pus pe japca, asisderea PDL, PSD, PC sau care or mai conta pe-acolo. Sa-i vezi pe ei curati si uscati si pe ceilalti cei mai mari mafioti, staneste zambete, apoi priviri curioase, suspicioase, dupa care lumea te ocoleste. E normal, oricine poate sesiza ca e ceva in neregula si nu, nu in subconstient, ci direct, pe fata.
Oricum, tu faci cum crezi.

Mergi la inceput