Crin Antonescu vrea conditionarea votului diaspore
Raspunsuri - Pagina 8

viviana spune:
Eu una nu inteleg de ce nu se recunoaste ca galetile alea fusera si portocalii si albastre si rosii.
Si autocarele la fel.
Si apoi nu mai inteleg ceva.
Dupa alegeri majoritatea bate minoritatea. Nu conteaza cu cat.
Presedintele ala votat nu este al meu, al lui Rufus, al lu' Capcaunu' al lui Ingrid sau Iilenei. Este pur si simplu presedintele tarii.
Daca acum i-a scazut popularitatea asta nu inseamna ca el e presedintele doar a 15% sau la cat o fi ajuns. Este tot presedintele tarii.
Si mi se pare ireal ca se pot face astfel de afirmatii false. Vad ca munitia asta expirata tot se mai foloseste.
Ah, daca cineva nu se mai simte reprezentat de presedinte sa astepte frumusel alegerile si sa mearga la vot.
Ca vrusera astia, acum cateva saptamani la "marele miting fasait" sa schimbe destinele tarii, numai ca oamenii aia nu s-au mai lasat dusi de nas de diverse axiome.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Si apoi nu mai inteleg ceva. Dupa alegeri majoritatea bate minoritatea. Nu conteaza cu cat. Presedintele ala votat nu este al meu, al lui Rufus, al lu' Capcaunu' al lui Ingrid sau Iilenei. Este pur si simplu presedintele tarii. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Ba da, conteaza cu cat. Si inca mult. Pentru ca nu votantii diasporei au facut diferenta, dar ciorditorii da. Si daca te simti reprezentata de ciorditori ca de-alde Baconschi, sa fii tu sanatoasa, eu nu ma simt.
Si pentru mine e destul sa stiu ca in tara n-a castigat Base si nici macar in Bucuresti, vai, fieful lui. Dar au vegheat oameni de bine de peste hotare sa inregistreze voturi la secunda. A murit Einstein saracul, ca descoperea o noua viteza, viteza de votare a romanilor din strainatate.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

a_alinta spune:
hai sa va spun cum am votat eu. am vazut ultima intalnire mediata intre cei doi canditati .
lasand la o parte ca lucrurile nu mai merg de mult in romania, am vizionat confruntarea dintre basescu si geona.
intre ei noi pe cine sa alegi? pe cel care are curajul sa se opuna sau pe cel care are nevoie de sustinatori?
nu votul diasporei l-a ales pe basescu. a iesit pentru ca romanii vor o schimbare dar nu au avut curajul sa o faca, pentru ca nu au fost siguri ca schimbarea le ve aduce un bine.
acum e usor sa comentam la fiecare decizie politica.
p.s. crin antonescu ar trebui pus la domeniul florilor, ca in afara de nume nu a dovedit nici o valoare in politica.

olim spune:
ce tupeu are nerusinatu
si maia re curaj sa spuna ca Basescu incalca Constitutia, atunci el ce face
ARTICOLUL 36
(1) Cet#259;tenii au drept de vot de la varsta de 18 ani, impliniti pan#259; in ziua alegerilor inclusiv.
el nu incalca Constitutia, doar isi trimite nevasta europarlamentar
da, eu am proprietati in Romania si platesc 3 impozite statului romana, pot vota domnule Antonescu

viviana spune:
Ingrid, daca e sa vezi lucrurile in felul asta, si tu esti reprezentata de "ciorditori". E adevarat ca nu portocalii ci rosii sau albastrei.
Si nu "ciorditorii" si diaspora au facut diferenta ci cei care l-au votat din convingere.
Daca cei care l-au votat din convingere erau mai putin cu 20.000, sa zicem, nici ciorditorii si nici diaspora nu mai aveau vreo relevanta.
Numai ca vezi tu, politicienilor albastrei si rosiori le e mult mai usor sa dea vina pe astia decat sa-si asume niste greseli personale politice.
Asta se cheama distragerea atentiei - si functioneaza la fel de eficient ca si in cazul unui copil ce face o criza.
Cand a scos Ponta "pasarica" pe gura: "Se pare ca astia au furat mai mult decat noi" (celebra declaratie pe care o mai gasesti si azi pe youtube) - ati intors capul intr-o parte facandu-va ca nu ati auzit. Dar daca rosiorii si albastreii reuseau sa fure mai mult decat portocalii erati multumiti si nu mai aveati azi nimic de comentat si va simteati razbunati.
Insa, asa cum a zis si Iileana, discutia ar trebui sa se indrepte spre ce este de facut sa nu se mai fure la vot - indiferent cine o face.
Si sa crezi ca daca ar fi fost Geoana presedinte si Antonescu prim-ministru o duceai mai bine in contextul unei crize mondiale profunde e ca si cand ai crede ca Soarele se invarte in jurul Pamantului. Ti-ar fi conferit numai confort psihic nu si material.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Ingrid S spune:
Cine sunt "albastreii", Viviana, tu citesti ce scrii? Ai luat de buna ironia Capcaunului si ai incurcat culorile. Era PSD (rosu), PNL (galben) si PD-L (portocaliu).
Si nu "ciorditorii" si diaspora au facut diferenta ci cei care l-au votat din convingere. Daca cei care l-au votat din convingere erau mai putin cu 20.000, sa zicem, nici ciorditorii si nici diaspora nu mai aveau vreo relevanta. Numai ca vezi tu, politicienilor albastrei si rosiori le e mult mai usor sa dea vina pe astia decat sa-si asume niste greseli personale politice. |
Rationamentul tau ar sta in picioare doar daca Basescu ar fi acceptat infrangerea cum a facut-o Nastase in 2004, dar s-a indreptat spre ultimul loc unde se mai vota si unde nu se putea verifica precis ce se intampla...strainatatea.
Dar degeaba vorbesc pe aici, fiecare traieste cu propria lui convingere despre cum si ce s-a intamplat. Pacat ca nu vom avea parte nici macar de o dovada a fraudarii ca la europarlamentare, vor trece sub tacere toata magaria.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Ingrid S spune:
citat din mesajul lui olim ce tupeu are nerusinatu ![]() ![]() ![]() si maia re curaj sa spuna ca Basescu incalca Constitutia, atunci el ce face ![]() ARTICOLUL 36 (1) Cet#259;tenii au drept de vot de la varsta de 18 ani, impliniti pan#259; in ziua alegerilor inclusiv. el nu incalca Constitutia, doar isi trimite nevasta europarlamentar ![]() da, eu am proprietati in Romania si platesc 3 impozite statului romana, pot vota domnule Antonescu ![]() |
Vezi sa nu te sufoci de indignare cand afli (cred ca e o noutate pentru tine si ma grabesc sa ti-o spun) ca mvai, Eba e europarlamentar, catindat "independent" pe voturile lu' taticu, al doilea Catani al Romaniei. Da, asa ceva, agramata cea tunata ne reprezinta pe noi, atat de proasta incat a ajuns subiect de bancuri. Pana una-alta, macar Adina Valean e inteligenta, n-are doar doi neuroni care se straduie sa se intalneasca zilnic ca la Eba.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues

viviana spune:
Bineinteles ca citesc ce scriu.
PNL are pe fond galben o sageata albastra si PNL e scris tot cu albastru. De aia le zic albastrei indiferent de alte ironii.
Poate e verde. Eu incurc verde cu albastru.
Nastase a pierdut cu demnitate la diferenta tot de cateva zeci de voturi fara sa arate cu degetul la frauda, cu toate ca si atunci au fost destule. Mai mult si-a asumat cele 2 raspunsuri gresite cel cu vanatoarea si cu NATO.
Din cate imi amintesc Base a facut oaresce valuri atunci pe tema asta si toti eram cazuti in fund.
Dar, dupa atatia ani, sa nu recunosti ca este o practica acceptata si stiuta de TOTI si sa arunci magareata doar in curtea unora peste capul propriei magarete, sa ajungi sa muti discursul politic numai pe asta fluturand Diaspora ca steag de lupta mi se pare odios.
vivi

Ingrid S spune:
Viviana si PD-L e scris cu albastru pe fond portocaliu. Eu vorbesc despre culoarea dominanta a siglei, nu exista albastrei sau albastrite.
Dar, dupa atatia ani, sa nu recunosti ca este o practica acceptata si stiuta de TOTI si sa arunci magareata doar in curtea unora peste capul propriei magarete, sa ajungi sa muti discursul politic numai pe asta fluturand Diaspora ca steag de lupta mi se pare odios |
Am explicat mai sus care mi-e parerea, vad ca ajungem sa condamnam discursuri odioase, doar faptele, nu. De aia prospera toti luptatorii anticoruptie din pedele.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues

viviana spune:
Eu le zic albastrei si gata.
Fapta, EI trebuie s-o condamne, nu eu.
Si daca in loc sa condamne tin numai discursuri cautand tapi ispasitori mie nu imi ramane decat sa condamn discursul.
vivi