Mar-Apr (191) Hai Ally, sorina !!! Bv Ssabrya !
Raspunsuri - Pagina 8
roxy_s spune:
lalely ma bucur ca totul a fost bine la eco. deci peste 2 saptamani s-ar putea sa nasti

tare rau ca ai hemoroizi, sper sa poti scapa de ei usor.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
mary nu cred ca esti intravaliu, eu zic sa stai linistita. doar daca contractiile devin dureroase si la intervale mici de timp atunci este cazul sa mergi la spital.

roxy_s spune:
ama nu stiu ce altceva poti lua de durere de spate. poate stiu fetele. burta cum este, ai si contractii?

roxy_s spune:
fetele eu merg la baita si in pat cu mine. sa recuperez din somn![]()
![]()

lalely07 spune:
Ioanna,Pisuc,Antguess..va multumesc mult pt sfaturi!!
Acum trec la faza cu varza...este oribil!!!
Dar oare dupa sarcina scapam de aceasta problema???Ca eu stiu ca este foarte grava si poti ajunge si la operatie..Doamne fereste!!!
Nu stiu daca voi putea dormi noaptea asta de dureri..azi a fost mai rau ca oricand...
Ioanna..stai linistita ca nu ramai sg pe aici..eu nu cred ca voi naste pe 7...
36+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 4 saptamani!!!!
ama22 spune:
Roxy am ceva, dar foarte usoare. Ca dureri menstruale normale sau ca si cum trebuie sa merg la baie
si mi s-a intarit burta de cateva ori, dar nedureros
38+
Natalia
AMR 8 zile :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
ioanna16 spune:
lalely, eu zic ca dupa sarcina nu ar mai trebui sa fie probleme...acum vin ca un " plus " pentru ca bebe apasa.nu-ti face probleme, sper ca una dintre metode sa functioneze si pana se mai potoleste treaba ti-as recomanda sa incerci sa stai intinsa, sa nu mai stai in fund.
35 +
AMR MAXIM 25 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s fetele eu merg la baita si in pat cu mine. sa recuperez din somn ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
somnic usor si o seara buna sa ai!
35 +AMR MAXIM 25 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
strumphitza spune:
Buna seara!!! ![]()
Vad ca a mai nascut cineva cat am dormit eu
Felicitari SSABrya si bun venit pe lume pitiicii tale pe nume Ayanna Stefania!!!
V-am spus eu ca raman aici pana la paste ?
Ioana, ai grija ca trebuie sa imi platesti drepturi de autor daca mai scrii ca mine ![]()
Sa vedeti numai cum raman eu de caruta aici si nasteti toate inaintea mea 

Lalely, imi pare rau de problema ta dureroasa
nu stiu ce sa iti spun sa faci sau sa folosesti dar sa iti dau un sfat din ce am auzit si eu, dus cald, sa stai cu
intr-un lighean cu apa calduta si cu mana sa apesi inauntru pe acolo, cica ar ajuta... plus ceaiul de galbenele care este un calmant si cicatrizant, incearca si asa poate merge 
Felicitari pentru eco si ai dreptate sa nu te stresezi cu ureterele alea acum, vezi ce si cum sta treaba dupa ce nasti. 
_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
ioanna16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ama22 Pe mine m-a luat o durere crunta de spate. Nu stiu cum sa mai stau, in nici o pozitie nu imi trece :(( no spa nu e o solutie la mine ca il vomit in 20 de minute ![]() 38+ NataliaAMR 8 zile :) http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ ama, incearca o baita calduta si eventual apoi putin masaj; si pe mine ma doare cam rau; am facut baita si parca m-a mai lasat; acum vreau sa-mi conving husbandul sa faca putin masaj. te pup! |
35 +AMR MAXIM 25 ZILE !!!