Mar-Apr (191) Hai Ally, sorina !!! Bv Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

fetelor am contractii usor dureroase dar neregulate si durere de burta ca la ciclu de aseara, bebelina misca, si nu stiu ce sa fac sa o sun pe doctorita sau nu? nu am dureri de spate deci sunt sau nu in travaliu?

37sp+
AMR 2SAPTAMANI Alexandra

mary, ai senzatiaca faci pipi intruna? eu zic ca daca contractiile nu sunt regulate si durerea ca la ciclu, inca nu ai intrat in travaliu;
cand intri in travaliu, contractiile devin din ce in ce mai dese, dureaza mai mult si sunt mult mai dureroase; un no-spa, o baita calduta ai incercat?

35 +

AMR MAXIM 25 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetele va multumesc din suflet pt complimente...ma simt tare bine acum:))
laley- sa stii ca am avut si eu aceias problema acum cateva zile si am rezolvat cu hemorzon unguent.....ma spalam cu dusul cat mai cald dupa scaun si nu numai si o aplicam si de 3 ori pe zi...hemoroizi au ramas acolo dar s-au mai detensionat si nu mai dor....cer iertare pt detali:))

felicitari proaspetei mamici, sa aibe un bebe frumos, sanatos si fericit:)

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Antguess..hermozon nu mai tine la mine!!Acum incerc cu Proctolog..dar am niste dureri oribile...
Dusuri calde fac oricum acolo..dar degeaba!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Pisucmic si Lalely felicitari pentru eco bun! :)

Felicitari SSABrya!

38+ Natalia

AMR 8 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

lalely uite ce am mai gasit pt hemoroizi:
-Stergeti-va intai cu hartie igienica umezita, apoi ungeti-va cu o alifie hidratanta, fara adaosuri aromatice. Umpleti o punga de plastic cu gheata, inveliti-o intr-o panza si stati pe ea zece minute. Ajuta la reducerea inflamatiei acute. Faceti frecvent dusuri fierbinti.
- COMPRESE cu frunze de varza cruda, usor zdrobita
-baia de sezut cu papadie, coada soricelului, musetel, galbenele

sper sa te ajute

35 +

AMR MAXIM 25 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

mary- nu cred ca esti in travaliu
incearca un no-spa si o baita calda, relaxanta cu niste spuma...vezi daca te simti mai bine dupa aia

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

am citit mai multe pe net despre travaliu si am travaliu fals naspa ca cine stie cat ma tine asa si nici dopul nu l-am pierdut apropo antigues tu ai pierdut dopul?

37sp+

AMR 2SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

ioanna da am senzatia de a face pipi des si cand stau in picioare simt presiune mare asupra bazinului.ma duc sa imi fac o baie si iau un no spa si sper sa treca.

37sp+

AMR 2SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Pe mine m-a luat o durere crunta de spate. Nu stiu cum sa mai stau, in nici o pozitie nu imi trece :(( no spa nu e o solutie la mine ca il vomit in 20 de minute

38+ Natalia

AMR 8 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

gata si noi cu baita. cand vine seara ne iau niste colici.... ziua nu avem mai nimic, in schimb seara... sa te tii.

bravo ssabrya. refacere usoara si bebelina mancacioasa

antguess in poza aia chiar ca nu-ti statea bine asa plinuta, dar acum arati tare bine. chiar nu cred ca mai este nevoie sa-ti faci ceva interventii dupa nastere, cred ca o sa-ti revii foarte bine. parca si tu vroiai sa-ti mai faci ceva la burta nu?

alina06 asa nu arat eu prea slaba dar parca tot as mai vrea cateva kg acolo in plus. inainte parca aveam si fundul mai bombat, acum nu mi se mai pare asa bombat

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput