Mar-Apr (191) Hai Ally, sorina !!! Bv Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Ssabrya felicitari mami!!!Bine ai venit pe lume Ayanna!!! Mami refacere usoara si mult laptic!!!
Antguess arati f.bine acum
Am fost astazi la o zi de nastere ,am papat tot felul de chesti iar acum dupa ce ca am insomnii mai ami este si rau

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 36+ s
Amr 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

lalely, pentru durerile cauzate de hemoroizi eu folosesc neopreol unguient care este foarte bun deoarece calmeaza foarte repede durerile iar in doua zile se reduce zona inflamata.
Are un miros oribil din cauza unturii de peste pe care o contine dar la mine a facut minuni.
O primavara minunata cu fluturasi frumosi si sanatosi!
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata!
Sa aveti toate o duminica frumoasa, si daca este sa nasca cineva (Strumphi, Cami, Antguess) sa fie o nastere usoara si cu bebei sanatosi si frumosi!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata fetele...

Va multumesc mut la toate pt sfaturi..O sa le incerc pe toate caci se pare ca nu m-a calmat mai deloc..Nu va mai zic cum am dormit si cum ma intorceam de pe o parte pe alta..parca faceam podul!!!
Sunt si tare nervoasa de la situatie si chiar ma gandeam sa nu am vreo criza de genul si cd tb sa fac cezariana..pt ca o sa fiu "rabla" vb lui Viss..cu dureri peste tot si nu stiu daca pot face fata...

Azi stau tot la pat..poate imi mai revin!!!
Va pupic!!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata si de la mine :)

Aseara am plecat brusc ptr ca pe langa dureri de spate m-au luat niste dureri/crampe ca la menstruatie de transpiram toata. se repetau cam la 30 de minute si erau insotite si de contractii ale abdomenului, de se tuguia burta (initial am crezut ca bebelina face nebunii).

m-am intins in pat si s-au domolit. peste noapte a fost ok,m-am trezit o singura data si aveam impresia ca efectiv apasa cu capul in jos, dar acum de dimineata simt din nou ceva crampe, dar destul de usoare.

in plus peste noapte mi-am patat rau pijamaua cu ceva (colostru?lapte?) ce a curs din sanul drept. aveam 3 pete cat jumatate de palma. la voi au curs inainte de nastere?

si pentru ca si eu sunt paranoica, daca voi va ingrijorati ca nu misca, eu sunt un pic ingrijorata ca asta mica toata s-a foit ieri. nu agitata, dar am simtit-o mereu in miscare. acum ma gandesc sanu fie ceva probleme cu ea, nu cumva sa nu se simta bine. sau e normal inainte de nastere sa miste mai mult?

offf atatea intrebari am si eu am impresia ca tot ce am citit pana acum nu mai are relevanta sau nu se mai aplica in realitate. zau asa!
si azi dimineata m-am mai si cantarit si am slabit 2 kile. in saptamana 37 pusesem pe mine 12 kile, acum am in plus 10 - 10 1/2.

in alta ordine de idei, am schimbat si eu semnatura, am intrat in saptamana 39 si amr-ul e de 7 zile

39+ Natalia

AMR 7 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata fetele!

Am fost f agitata in ultimele zile, am avut tot timpul treaba si nu am apucat sa citesc nimic. Mi-a fost dor de voi, dar azi il duc din nou pe Cristi la mama pt cateva zile si maine o nsa am timp sa stau si cu voi
Sunt bucuroasa ca nu ii mai dau Infacol la fata de joi si vad ca e ok la burtica, deci sper sa fi trecut perioada colicilor.
Marti ma duc la dr la controlul de 6 sapt. De cateva zile am momente in care ma doare burta ca la ciclu si nu e in timpul alaptarii. La Cristi mi-a venit abia dupa ce am intarcat, sper sa nu-mi vina acum mai devreme...

\strumph, pt tine am intrat ca m-a loviy aducerea aminte ca vroiai sa nasti pe 25 si eu nu am fost pe faza.. Zilele astea fac poze si la gradina sa va arat.

Iony, la multi ani! cu intarziere pt vineri

azi e friiig si urat..

Va pup dulce pe toate

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata,

ce faceti mamici si burtici?
eu am dormit de aseara de la 9:30. La 8:30 am stins luminile si am sarbatorit Earth Hour, ne-am bagat toti in patul mare din dormitor si am citit povesti la lumina lumanarilor, pana au adormit fetele. Dupa care am adormit si noi.

cami, si andreea e racita si acum a inceput sa tuseasca...offf. sanatate!

antguess
, eu, la aceeasi inaltime am plecat de la 91 kg si acum mi-e frica sa ma sui sa vad cat am, oricum, peste 112...deci...ESTI SLABA! Vraeu si eu 92 kg. 76 nu am mai avut dinainte de a fi gravida cu Ana...de 7 ani! De ce sa stergi poza de la 122? Ar trebui sa fii mandra de realizarea ta!

FELICITARI SSABrya!

lalely
, pai vad ca tot cam ca pe mine te-a chemat. la 38 fara o zi si la 38 fix operatia. Hai, nu te mai necaji, sa mergi la un pediatru bun dupa si sigur va fi bine! Referitor la hemoroizi, eu am avut probleme la sarcina 2 si mi-am revenit dupa, nu am mai avut nimic. Ce rau imi pare ca nu ne potrivim la spital in acelasi timp.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), AMR 4 zile

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Hai Ally, fii curajoasa mamico! Hai bebe Eduard scoate nasucul afara!Am emotii pentru tine , dar sunt sigura ca te vei descurca! Fetelor care stie sa umble la prima pagina, haideti sa ii facem galerie lui Ally! Azi-noapte am primit mesaj de la ea ca e la spital si incepuse travaliul! Nu am stiut ca mi-a trimis doar mie mesaj ca intram sa va spun de atunci! Imi pare asa rau, dar nu e tarziu, inca nu am mai primit niciun semn de la ea, desi i-am tot trimis mesaje!

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hai Ally !!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Haide ALLY!Hai Eduard!

mami de printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008

Mergi la inceput