Mar-Apr (191) Hai Ally, sorina !!! Bv Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

da strumpy ieri a fost un soare si o caldura iar azi a plouat si acu pe seara ninge of... m-am saturat. sigur ca vin la gratar si o gura de bere ca merge cu gratarul mersi

37sp+

AMR 2SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

gata, am fost in oras ci dani si barbatul...am manat la tratoria, am venit acasa,ne0am jucat un tenis pe wii in 3 si acum ma pregatesc de nani ca am dureri ca naiba

MARY eu am pierdut dopul luni intr-un restaurant:) misca fetita rau..simteam o presiune jos acolo si cand am fost la baie...l-am zarit...dupa aia....a doua zi seara la urgente cand am fost ca aveam contracti, la control, am mai pierdut o mare 'bucata'

ROXY- multumesc mult, nu cred ca imi mai fac nici o interventie..am zis ca daca se lasa sani prea tare poate ii mai ridic odata dar..cine stie..poate nu o mai fac

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Strumphy n-am facut pozici si chiar mi-a parut rau ca n-am facut ca era intr-un cosmonaut alb plusat, parca era ursulet .
Ma gandeam cat ai numarat zilele sa-ti vina DPn-ul si acum nu mai vrea bebica sa iasa. Pesemne ca s-a speriat de huligani .

Maine poate ne faci vreo surpriza asa de duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele va salut iar
ma bucur ca ati m,ai aparut

antguess eu m-am simtit mai bine
am reusit sa merg normal
si ma buicur enorm
am mrs chiar cu fata pe faleza putin si la parc la leagane
deci sunt bine
mai am dureri
da nu asa mari
in schimb
au reaparut contractiile
sa dormi usor

ama eu zic sa fii pe faza
ca sunt semne ce zici tu acolo

fug si eu la nani
va pup pe toate

FELICITARI SSABRYAAAAAAAAAAAAAAAAA
BINE AI VENIT PE LUME BEBEEEEEEEEEE

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 10 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am revenit un pic la stat cu burta in sus, am papat orez cu lapte bunnnn si la scarpinat limba daca am cu cine

catank, deci tu mai ai cateva zile pana sa nasti si tot iti mai arde de gradinarit si livada si alea alea? esti tare, vezi sa nu nasti pe acasa hai ca nu mai ai mult si nasti si tu, tot inaintea mea

dorinuto, pai asa ne-o fost vorba? pozici mami, cat de multe eu cred ca am sa innebunesc copchilu la cate poze o sa ii fac bebe Edutu tau e din ce in ce mai mare si iti seamana 10000% daddy ce spune?

cami, si tu ai iesit pe faleza? imi place de voi as vrea si eu dar nu am faleza pe aici

antguess, tot nu mi-ai spus ce te-am intrebat mai devreme pana sa pleci in oras cate kile ai dat jos cand ai facut operatia aia si cum ? sau ce ti-ai mai facut ? parca ai mai spus tu oadata dar am uitat

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

strumphy iarta-ma dar nu am vazut unde m-ai intrebat

deci...am avut 122 de kg la mom operatiei la stomac, am slabit pana la 76 intr-un an si un pic.....
dupa aia mi-am facut abdominoplastie si lifting de coapse..2 operati in 1 pt ca imi pica pielea cam tare pe burta si intre picioare
la 3 luni dupa operatia asta mi=am ridicat sani si am pus si implant....nu as fi bagat nimic in ei dar la ridicare de sani se ia f mult din volum asa ca am hotarat cu medicul ca e bine sa pun si implanturi..oricum le-am pus finut, par extrem de naturali

de ce intrebi strumphy? nu-mi zice ca esti interesata de asa ceva

cami_antonia- ma bucur mult ca te simti bine...contracti am si eu tot timpul si uite ca ..tot nu nasc asa ca stai lin...regulate sa nu fie si pe perioada mai lunga.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

de ce intrebi strumphy? nu-mi zice ca esti interesata de asa ceva

nu nu deloc nu ma gandesc la asa ceva ... mie mi-e frica de cutit ca de al` cu cornite plus de injectii si alte cele in spate, anestezii... de ce crezi ca nu vreau epidurala acum cand o fi sa nasc?

Sper sa dau jos dupa ce nasc kilele de le-am luat in sarcina si dupa om vedea ce si cum, daca e sa mai dau ceva jos sau nu, eu slaba nu ma vad prea curand si nici nu vreau, mi se afunda si ochii in cap si ma fac si mai urata decat sunt, eu ma plac cu forme , nu 2 betze`nfipte`n dos daca iti arat poze cu mine slaba fugi repede si degraba, ochii infundati in cap, fara tzatze, fara fund...mi se vedeau si venele pe gat urat tare , eram ca o mumie ambulanta nu mai vreau mai bine cu forme si cu fund in pantaloni nici ca acum ca-s umflata rau si am falci de numa` da` nici slaba batz

_

Mergi la inceput

mai strumphy te inteleg...nici eu nu vreau mai putine kg decat 75 desi greutatea ideala a mea ar fi 68-69 numai ca eu am soldurile late si fundul cam mare...si la 69 de kg as fi piele si os, cu oasele iesite la gat, cu burta lipita de spate dar fundul tot mai mare....eu la 76 ma consider sexy....hehe..e bine sa te iubesti singur cand nu te iubesc alti:))

ma duc sa dorm fetele..m-am uitat la conferinta de presa a zavorancei si m-a luat somnu..nu mai am rabdare
va pup..o noapte linistita

Mergi la inceput

vai de mine, zavoranca a facut conferinat de presa? se crede vreo Madonna ceva ? cat e de nebuna ii lipsesc multeeee tzigle de pe casa la fata asta zau asa, e o mahalagioaica nu alta, ce-a putut face din bietul Pepe , care i-a fost sotz atatia ani de zile dar deh... fiecare cum isi asterne si cat il tine plapuma , nu ?

Vad ca plecati toate la nani nani , sa inchid si eu laptopul si sa ma intind pe canapea , gogoasa mea zburda de numa` i-am mai spus de nu stiu cate ori sa iasa daca tot e asa jumpy sa isi ia viteza si deodata sa iasa afara si gata, nu mai sta mami si tati sa astepte atata, sa nu mai spun ca a sunat soacra mea in seara asta sa intrebe cumva nu am nascut si nu i-am spus si ei ? face si ea cum fac ai mei din ro de ma tot suna sa verifice daca nu sunt in spital nascuta si nu le-am dat de stire

Gata limbarnita si trancanitul pe azi, mai salvez ceva si pe maine .

Noapte buna si somn usor mamici, burtici si bebici

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Uite cine banituie noaptea pe aici... Fara arsuri macar, dar cu o mica insomnie, am profitat sa schimb semnatura ca am intrat in saptamana 39 si mai avem o saptamana pana la marea intalneala!
Vad ca sunt singurica (cred si eu )
Va pup

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 saptamana !!!

Mergi la inceput