Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

RODI

ROXANA sanatate lui Teo !! nu gasesti bona chiar in Otopeni? incearca pe cautabona.ro. mai ales ca tu stai acasa, nu e asa de stresant.

a dormit andrei de la 4.20 pana acum a avut o trezire la 5.10, m-am dus, l-am linistit, si acum il aud gangurind langa tati de fapt nu stiu daca sforaie tati sau gangureste andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

de fapt nu stiu daca sforaie tati sau gangureste andrei

. poate vb Andrei prin somn!! ca de dimineata, pe la 7, asa povestea Isa nu stiu cui, de ne uitam eu cu tati sa vedem daca chiar doarme... dormea!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ilinca si eu tot asa as fi facut cu oferta de la job
Si eu mi-am propus sa fac azi camera de zi babyproof dar inca nu am reusit

racusoru ce frumos povestesti de Andrei. Are mama baiat mare

mycya ai fost tare harnicuta azi, si Andra cuminte ca te-a lasat sa le faci pe toate

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna seara.
Nu am apucat sa citesc nimic, sunt in urma tare, la capitolul trecut pe la pagina 15.
Temperatura nu mai are Raisa, insa IAR probleme cu somnul. Ieri s-a trezit la 13 si ia ghiciti la cat a mai dormit????? Azi dimineata la 7. A dormit 3 ore si era fresh. Azi in schimb a dormit mai bine dar cu program decalat: de la 13 la 15 si de la 17 la 19...sa vedem daca doarme in noaptea asta. Cu cat e ,mai obosita cu atat adoarme mai greu. Acum nu e obosita, da de doarme.
Eu am fost la lucru azi, am facut curtenie, spalat 4 ture de haine, sters praf, curatenie in curte, instalat gratar ( asta cu sotul).
Acum, la 21 vine frate-mio cu mandra lui la noi.
Maine ma apuc de Dukan.
Cam astea pe la noi.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

ce liniste astazi in delfinariu ...

RAMONA sanatate Raisei si Doamne ajuta sa doarma bine la noapte

ILINCA nu te mai gandi cu jobul, ai facut ceea ce ai simtit tu si asta e important. nu e corect sa iti faca asa ceva, sa te conditioneze, macar daca iti spuneau din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

racusor, felicitari pentru dintisor si ridicatul in picioare. E tare greu sa te imparti intre atatea treburi.

Rebeca a tras in seara asta o tura de urlete cum nu a facut niciodata pana acum. Ti se rupea inima. Dumnezeu stie de la ce, ca dintisori nu mai sunt momentan. Uf!

Va doresc o noapte frumoasa si linistita.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetele..am probat si eu butoanele alea cu aproba /dezaproba, nu o luati personal :)

mai, noi avem coltisoru . se simte la pipait. da acu..de dormit cd va dormi, totusi? ca plange din ce in ce mai mult noaptea.

ma duc si eu la dus..oi mai strange maine bucataria.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

cum il obisnuiesc pe andrei sa manance si nepasat?

mie imi e frica sa ii dau si biscuiti, se ineaca, ia cate o bucata mare in gura cu ce sa incep oare, cu banana facuta cu furculita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

cum il obisnuiesc pe andrei sa manance si nepasat?

mie imi e frica sa ii dau si biscuiti, se ineaca, ia cate o bucata mare in gura cu ce sa incep oare, cu banana facuta cu furculita?

Cred ca e super ok asa, banana e moluta.
Victor a inceput sa accepte si pasat, nu isi mai face greata daca nu e perfect fin.
A comis-o barbatelul meu sapt trecuta, i-a dat piticului o felie de mar chiar mare, eii, s-a innecat puiul meu, ca degeaba se uita tac'su la el, dupa ce ii ajunse o bucatica mai mare in gat, nu mai putea respira. George tremura, eu am lasat vasele si l-am luat, l-am tinut aplecat bine, ca un balansoar si l-am frecat energic pe spate. A vomat V, de plans nu mai zic, pe tac'su l-au trecut toate gandurile.. pacatos tare marul. Nu va zic cam cum i-am facut morala barbatului..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, era sa uit, felicitari pt dintoc!!

Victo, asta cu somnul ma depaseste, nu ma mai intreb cand va dormi toata noaptea.. mai bine nu ma gandesc.

Ramona, tinem pumnii sa inceapa Raisa sa doarma din nou.

Pe mine azi piticul m-a facut cu nervii. De dimineata 3 ore a tinut-o-ntr-o maraiala cu urlete.. ma mai si tragea de par, am nasul zgariat..Totul pt ca ii era somn.. dar nu se lasa, ma depaseste complet situatia, nu pot intelege si pace de ce nu poate adormi.. sau de ce se trezeste, parca-i cu ceasul dupa el.. mai nou cele 40 de min s-au transformat in 30 de min. PERFECT!!
La prietenii nostri s-a comportant destul de bine, tinand cont de faptul ca azi toata ziua a dormit 2 reprize a 30 de minute, pot spune ca exemplar.. Acuma e la socrela.
Eu am bagat un muls, ca la 9 a primit LP.
Ma bag si eu in pat langa sot, care se aude de aici cum sforaie, dar sper sa invinga oboseala mea si sa adorm...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput