Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ILINCA o sa incerc sa il filmez, pana acum i-am facut doar poze cum sta in picioare

daca ma vede cu aparatul nu mai face nimic ca il vrea trebuie sa ma ascund sa il filmez (asa am reusit sa il prind cum merge in patru labe)

Mergi la inceput

CRIS ce LP folosesti? de ce ai zis ca de la 9 luni nu mai poti folosi LP 2? atunci se schimba?

Mergi la inceput

acuma monopolizez forumul

Mergi la inceput

vorbeati de bebe 2, si eu imi doresc inca un bebe, dar peste vreo 2-3 ani, multe din motivele mele le-am regasit in postarea oanei vreau sa ma bucur de fiecare secunda cu andrei, sa ii vad fiecare progres, sa ne bucuram impreuna de primii pasi, sa ne intristam la o cazatura, vreau sa il vad cum creste. dar imi doresc mult inca un copil, nici nu vreau diferenta prea mare intre ei. oricum, cand ne-o darui Dumnezeu. oricand este bine-venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Crissy, Rody -Ioi asta cu crema tot timpul va isca razboaie la noi. Nu vrea sa stea la dat pe fata mai deloc. 99% din cazuri se termina cu lacrimi mari. Ii trece insa repede.
O sa ma mai chinui sa vad ce crema are ceke mai putine tampenii in ea.

nici la noi nu e fericire s-o dau cu crema pe fata , dar ii dau un cateva puncte si apoi cate putin intind eu, mai intinde ea, ma mai prefac ca ma joc cu obrajorii ei si... gata!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

OANA eu am fost in Lisabona, in septembrie cred ca este bine, nu mai e asa de cald. e un oras frumos, ce merita vazut, desi sincera sa fiu a doua oara nu as mai merge si mai frumoase sunt imprejurimile, SINTRA, CAPO DE ROCA, foarte aproape de Lisabona si usor de ajuns. e placut sa te plimbi cu tramvaiul lor, sa o iei la picior pe stradutele din Lisabona. daca vrei mai multe detalii scrie-mi PM sau pe mail, iti trimit poze si ce am mai strans eu despre Lisabona cand am fost. noi am fost in luna de miere LISABONA - ALGARVE - MADEIRA

noi am avut masina inchiriata, dar e ok pentru imprejurimi, in oras nu se merita, e un oras aglomerat, dar cu sistem de transport bine pus la punct.

mergeti cu Matei sau numa voi?

Mergi la inceput

sa ma impingeti si pe mine de la spate sa ma apuc de condus am permis din 2006 si am condus numa in toamna acelui an, de atunci doar asa , din an in paste, si deloc in Bucuresti de fapt cred ca asta e motivul pentru care nu conduc, ca urasc sa conduc in Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, felicitari lui Andrei pentru primul dintisor si pentru ridicatul in picioare! si Isa se ridica doar in patut sau agatata de mine (de haine, de par), in rest crede ca nu se poate . ce fain ca arata cu manuta! Isa doar le urmareste cu privirea. si azi-dimineata ii spuneam motanului "bravooo" ca a prins o musca din zbor si ea a inceput sa bata din palmute de m-a lasat cu gura cascata .

acuma doarme de 2 ore, tare putin a mancat azi ca a fost somnul mai mare. o las sa doarma cat vrea, ca apoi iesim la cumparaturile saptamanale si apoi iar vin la noi doua familii (of, la noi nu vine nimeni cu copii ca nu cunoastem, si asa de mult mi-ar placea!!!)

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

SENTY_MARY condoleante

Mergi la inceput

MICHELLE o pe Biencuta, s-a ars mititica.

pediatra ne-a recomandat sa luam in casa ALOE FIRST, e foarte bun pentru arsuri, lovituri (cu asta l-a dat la Andrei la putica dupa decalotare). e si dezinfectant, dar si regenereaza pielea, am vazut pe net la vreo 99 ron parca.

Mergi la inceput