Mamici & burtici din Brasov (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

Buna seara fetelor
Mi-am facut un test si surpriza....2 liniute, trebuie sa merg la un medic si nu prea stiu multe despre el, poate ma puteti ajuta voi va rog, dr. Anastasiu Vlad ce stiti desre el?, pana acum am fost la dr. Dumitrache, a fost ok, dar este in concediu in luna August.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Buna fetele!!!
Am si eu o rugaminte la voi....ca tot sunteti din Brasov...urmeaza sa nasc spre sfarsitul lunii si am si eu nevoie sa stau de pe 15 in Brasov ,puteti sa ma ajutati si pe mine cu ceva sau daca stiti vre-o garson iera sau camera pe undeva mai ieftin?
Va mutumesc

35+ cu Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Bun gasit! Ce bine imi pare ca exista un topic al mamicilor si burticilor de Bv, asa ma simt ma aproape.

Alina eu am auzit numai lucruri bune despre dr Anastasiu, sper sa fie acelasi, nu ii stiu prenumele. E un dr ff aglomerat si f dedicat meseriei. Eu sunt plecata de 10 ani din tara, dar sarcina trecuta, in 2008, am stat 3 luni acasa si am fost nevoita sa apelez la servicii medicale, din pacate, deoarece am intampinat niste probleme. Atunci m-am interesat si printre altii mi-a fost recomandat si acest dr. Anastasiu

Bianca ALEXIS-ARIAN si 11+

Mergi la inceput

Multumesc biancabia, pe net am gasit un site despre dr. Anastasiu - lucruri bune, am mai intrebat pe colege de acest medic si nu au auzit de el, daca este cineva care a nascut cu el va rog sa-mi spuneti parerea voastra.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !

Alina : felicitari pentru sarcina ! Eu am nascut cu d-na dr. Dumitrache, de Anastasiu nu stiu nimic.

Bianca : bine ai venit prinre noi, felicitari si tie pentru sarcina, vad ca ai 11 saptamani !

crudiutalida : nu cunosc pe nimeni care ar inchiria o garsoniera/ camera in Brasov, sorry !

Ce vreme nasoala, as dormi non-stop .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

rocsy ai fost multumita de Dr Dumitrache pana dupa nastere? eu mergeam la ea doar pentru controale de rutina si nu stiu ce sa fac acum sa o astept pe ea sa vina din concediu....sa merg la alt medic (Anastasiu sau Antonya Livia). Dupa calculele mele as fi acum in a 6-a saptamana si inca nu am fost la medic, nu stiu la cine sa merg

5+

Mergi la inceput

Alina : mie una mi-a placut foarte mult de d-na Dumitrache, nu am nimic sa ii reprosez; o cunosteam si eu dinainte de sarcina, deci eram obisnuita cu ea si am mers impreuna "cele 9 luni" de sarcina
D-na dr. cand se intoarce, stii cumva ? Trebuie sa ma duc la un control .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Dupa 10 august se intoarce din concediu, incearca sa o cauti dupa 15 ale lunii.
Am fost azi la Antonya Livia, a fost ok, explicita, avem 5 saptamani si inca nu ne bate inimioara.
Am incercat la Dr Anastasiu dar nu aveam nici o sansa pana in septembrie, iar pe Dr Dumitrache nu puteam sa o astept pana se intoarce.

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina86

5+

Multumesc Alina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina86

Am fost azi la Antonya Livia, a fost ok, explicita, avem 5 saptamani si inca nu ne bate inimioara.
Am incercat la Dr Anastasiu dar nu aveam nici o sansa pana in septembrie, iar pe Dr Dumitrache nu puteam sa o astept pana se intoarce.

5+

Si eu sunt in 5 saptamani, saptamana viitoare merg pentru prima data la control. Sper sa ii aud inimoara

Mergi la inceput