Mamici & burtici din Brasov (8)

Mamici & burtici din Brasov (8) | Autor: mamicibrasov

Link direct la acest mesaj

Mamici si burtici din Brasov

Capitole : 1 2 3 4 5 6 7

Burtici

floretronela, DN 29.10.1979, UM 03.08.2010, DPN 10.05.2011 cu Serban Mihai

gogoshica10, DN 14.12.1978, UM 29.10.2010, DPN 05.08.2011 cu , dr. Podasca, clinica Eva

MatzaRebela, DN 13.04.1987, UM 25.11.2010, DPN 01.09.2011

cristianabv, DPN 20.08.2011 cu

Mamici

.....Nicoleta, DN 1978, mami de Stefan( 2003, dr. Ionel) si de Matei ( 2008, dr. Podasca )

.....blackgirl0, DN 28.05.1979, mami de Dragos-Cristian, ( 31.01.2009, greutate 3120 grame, lungime 48 cm, APGAR 10, dr. Podasca clinica Eva )

.....danybv, mami de Andrei (21.03.2006, dr Tudorache Ionela) si Maria (11.01.2008, dr. Mircea Preda)

.....child, DN 2.03.1974, mami de Albert-Krisztian, ( 2.03.2010, greutate 2500g, 47 cm si apgar 10, cezariana cu dr. Gabriela Lupu si dr. Flaviu Gliga )

.....Simonna 1 nastere (dr. Codruta Ciobanu)

.....Simo27, DN 16 nov 1979, mami de David ( 3.07. 2002, greutate 4100 g, lungime 53 cm, apgar 9, dr. Vulcan ), Sam ( 1.03.200, greutate 4300 g, lungime 56 cm, apgar 10, dr. Anastasiu, clinica Eva ), Siluan ( 8.02.2010, greutate 3820 g, lungime 52 cm, apgar 10, dr. Anastasiu, clinica Eva )

.....mmiihhaa, mami de fetita ( 2008 clinica Eva cu dr.Dimassi )

.....camelia86, DN 21.11.1986, mami de David Cristian, ( 14.12.2009 greutate 3300 gr, lungime 52 de cm, apgar 10 (maternitate Zarnesti, dr. Solonari )

.....camicreata,DN 24.03.1986,mami de Burgalassi Sebastian,( 18.10.2008,greutatea 2800 gr,lungimea 52 cm,apgar 10, maternitatea Pisa,dr.Agretti )

.....r_ocsy, DN 11.07.1981 , mami de Ana Sofia, ( 19.05.2010, greutate 3340 gr, lumgime 51 cm, Apgar 9, dr. Dumitrache Anca, clinica Eva )

.....biajitaru,DN 23.09.1980 ,mami de Alex Matei,( 04.06.2010,greutatea 3700 gr,lungimea 52 cm,apgar 9, dr. Mircea Preda )

.....tigruta, DN 05.02.1987, mami de Luca ( 22.06.2010, greutatea 3560 gr, lungimea 51 cm, apgar 10, dr.Bisoc, clinica Eva )

.....anca_vlad, mami de Vladut ( 05.11.2003, dr. Vulcan ) si Denisa Maria ( 30.07.2010, cezariana 38+, greutatea 2600 gr, lungime ... , Apgar ... )

.....Enik, DN 16.06.1983, mami de Robert Stefan ( 07.08.2010, cezariana la 38+, greutate 2870 gr, lungime 49 cm, Apgar ... , dr... )

.....Alina_feier, DN 10.03.1982, mami de Daria Elena ( 07.10.2010, natural la 40+, greutate 2900 gr, lungime 50 cm, Apgar 8, dr. Preda Mircea ).

.....ingerash24, mami de Tudor Mihai (...12.2010, natural la ...s, greutate ...., lungime ..., apgar ..., dr... )

.....foxy-le, mami de Kristian (04.10.2011, natural la 40s, greutate4202 gr, 51 cm, apgar ... )

adresa email comun : mamicibrasov@gmail.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna seara prietene dragi ! Unde ati disparut ?
Am avut o saptamana plina .
Tin sa va anunt ca Sofia si bona ei sunt prietene foarte bune din prima clipa in care s-au vazut ... luni a venit pentru prima data si a reusit in 5 minuta sa imi adoarma copilul cand a fost ora de nani . Se inteleg de minune, toata ziua se joaca, canta ,papa, se plimba pe afara ( cand este vremea potrivita bine-nteles ). Dintr-un copil "mamos" cum mi-l etichetase soacra-mea s-a transformat intr-un copil independent . Am ajuns la concluzia ca ea de fapt nu a fost mamoasa niciodata dar eram singura care se juca cu ea si avea rabdare; copiii simt si daca nu ai rabdare cu ei la revedere ... altfel cum pot explica ca omul strain reuseste sa o adoarma pe Sofia dar bunica-sa nu ?
Asadar, daca tot se intelegeau asa de bine, am avut timp sa imi rezolv unele treburi, mi-am gasit si cabinet de inchiriat, acum alerg dupa avize si la finante .
Sofia creste vazand cu ochii, de cateva zile are un "exercitiu fizic" preferat ; adora sa se catere si nu oriunde , doar in locurile ( gen masa ) unde se poate ridica in brate si sa ridice picioarele de pe sol ; se prinde cu degetelele ei micute de marginea mesei si se ridica pana ajunge cu barbia pe masa in timp ce picioarele ii balanseaza in gol. Ramane asa cateva secunde bune dupa care isi da drumul; trebuie sa fiu foarte atenta sa nu se scape si sa cada jos. Pe cuvant ... cred ca e perechea lui Spiderman .
Cam atat despre noi !
Va doresc un weekend minunat !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ROCSY ma bucur sa aud vesti bune despre voi. Cand incepi serviciul?
Albert a fost racit saptamana asta, asa ca deabia ieri am iesit un pic pe afara, sper sa iesim si azi, daca nu bate prea tare vantul.

Cat despre catarat...asa face si Albert, escaladeaza tot, se prinde cu manutele de orice margine de mai sus si se balangane in aer...ehe, acum si pe afara vrea sa mearga singur, dar de fapt el alearga, nu merge si mai e si impiedicat, ca are alte incaltari decat in casa, cum e obisnuit.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna seara, mamici! Remember us?

Suntem bine. Dragos este un spiridus, alearga toata ziua, cu vorbitul mai putin! Suntem per total bine, de ce sa ne plangem?

R_ocsy, stiu ce presupune infiintarea unui cabinet! La mine a durat cam 6 luni! Pe ce specialitate esti? Fain este ca poti sa iti aranjezi programul la libera alegere, sa ai mai mult timp si de copila! Mi-o si imaginez pe Sofia agatata de marginea mesei. Recunosc ca Dragos nu era asa...curios, el doar se plimba pe marginea canapelei si unde nu putea ajunge o dadea pe stil in 4 labe.

Child, sa-ti traiasca cavalerul! Banuiesc ca ai spus detalii legate de taiatul motului, voi citi in capitolul anterior! Sper ca ati profitat azi de timpul frumos, de maine va fi innorat si va ploua!

Mergi la inceput

Child, am citit ce a ales Albert! Eu zic sa cauti semnificatia obiectelor alese! Mouse poate insemna ca stie sa se descurce in orice situatie, sa utilizeze tehnica de ultima ora, verigheta de aur veche de 100 de ani faptul ca va stii sa pretuiasca calitati si principii vechi sau lucruri legate de traditie (familie, profesie, credinta), iar stiloul ca va face parte dintr-o anumita clasa sociala, cu prestanta, intelectual, cu stil, o persoana distinsa!

Dragos a ales mingea de fotbal, stetoscopul (era normal ) si cheile de la masina. Nici nu m-am obosit sa ma gandesc ce-o insemna: ca suteaza orice ocazie (buna, rea...), ca va stii sa fie vindecator/diagnostician si ca va fi un spirit liber, mobil, activ, dinamic.

Ce faceti azi cu piticii? Este urat, si ploua, si este frig!

Mergi la inceput

Chiar ca este urat afara ! Ieri dimineata ne-am plimbat, am stat prin curte ... pana a inceput sa bata vantul si ne-a intrerupt distractia .
Astazi pierdem si noi timpul prin casa, nu vizite, nu plimbari ... bantuim dint-o camera in alta si de la parter la etaj !

Child : incep in 4 aprilie .

Blackgirl : nu ai mai dat demult pe la noi, cred ca mai bine de un an , cred ca din perioada in care umblai da iti rezolvi cu serviciul !
Eu am inchiriat cabinetul ( sunt medic dentist ) cu tot cu aparatura si avea avizele la zi, nu am foarte mult de umblat, la finante voi pierde mai mult timpul.

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

R_ocsy, si banuiesc ca nici contract cu CAS nu iti faci, nu? Este aiurea totusi, caci daca aveai contract, puteai sa-ti faci cabinet in sistem de comodat. Sper sa iti mearga bine afacerile, mai ales daca ai mana buna si preturi nitel mai mici decat concurenta! Prietena mea, stomatolog, face bani buni (adica cam de 5 ori castigul meu lunar ) de cand s-a apucat (cam 3 ani).

Intrebare: iei si copilasi 3-5 ani? Ca daca da si cabinetul este prin zona ta (Zorilor-Berzei-Vulturului) iti popularizez cabinetul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

R_ocsy, si banuiesc ca nici contract cu CAS nu iti faci, nu? Este aiurea totusi, caci daca aveai contract, puteai sa-ti faci cabinet in sistem de comodat. Sper sa iti mearga bine afacerile, mai ales daca ai mana buna si preturi nitel mai mici decat concurenta! Prietena mea, stomatolog, face bani buni (adica cam de 5 ori castigul meu lunar ) de cand s-a apucat (cam 3 ani).

Intrebare: iei si copilasi 3-5 ani? Ca daca da si cabinetul este prin zona ta (Zorilor-Berzei-Vulturului) iti popularizez cabinetul!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Eu mi-as face contract cu CSA dar dosarele s-au depus deja, maine trebuie sa sun sa vad daca mai am o sansa !
Cum vine treaba cu contractul de comodat ca eu habar nu am ???
Iau si copii ... daca sunt cuminti ; cabinetul este pe Saturn, in spate la Plus !

Mergi la inceput

Suntem un pic off topic, scuze fetelor! Daca ai contract cu CAS si din cate stiu contractele se incheie abia la 1 iunie (desi este adevarat ca actele le-am depus din decembrie) si ai contract de inchiriere pt spatiu de cabinet cu primaria, primaria se obliga la plata utilitatilor (apa, gaz, curent, chirie). Stiu ca acest regim aveau cabinetele stomatologice de pe Diaconu Coressi, Lunga 5 (unde am inteles ca s-au desfiintat) si cabinetele scolare. Merita sa te interesezi!

Am retinut adresa. La mine exista o tanti dintareasa de pe vremea lui Ceasca. Noroc ca au venit si doi medici tineri din Bucuresti, chiar cadre universitare, cu ditamai clinica privata in Capitala si mai fac ceva treaba buna printre danturile pacientilor. M-am ingrozit cand mi-a fost dat sa vad carii la o fetita de 1 an si 4 luni. Mama nu i-a spalat niciodata dintii, pe motiv ca nu are inca dantura completa!

Mergi la inceput

blackgirl : ti-am trimis PM sa nu mai plictisim fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Lume noua, lume noua BLACKGIRL

Fetelor, pe mine nu ma plictisiti, chiar imi place ce vorbiti voi pe acolo, asa mai afla omul ce si cum...

BLACKGIRL multumesc de descifrare, asa ceva ma gandeam si eu, dar nu chiar asa frumos cum ai scris tu
Ce-ti face flacaul?

ROCSY deci imediat incepi munca...daca saptamana viitoare e frumos poate ne vedem totusi, bine-nteles daca ai timp, ca banuiesc ca ai ceva de alergat zilele astea..

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput