Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Pentru listuta: Miruna-Georgiana s-a nascut in 26.01.2011 (deci azi a implinit 2 luni ), prin cezariana, a avut 3050gr, 53 cm, Apgar 9, la clinica Gynia din Cluj-Napoca, dr. Fulga Florescu.
Eu sunt nascuta in 29.08.1981. E ok? Atat?

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la noi.
Impropriu spus dimineata, dar tinand cont ca nu v-am salutat pana acum...
Ieri de-abia am apucat sa citesc ce si cum ati mai scris, dar n-am mai apucat sa ma bag si eu in seama. Asa ca mai bine scriu si apoi citesc, ca tot doarme bb Patrick.
Azi vroiam si noi sa mergem la un gratar (primul in formatie de 3), dar bate un vant tare deranjant... care ne-a stricat toate planurile. Umbla vorba ca de maine iar se cam strica vremea... nu vreeeau, eu vreau soare si frumos - si voi la fel nu?
Astept sa vina curierul ca am comandat la pitic un centru de joaca. Abia-l astept!

Stiti ce ma gandeam zilele trecute?
Cum ar fi sa ne dam o intalnire in preajma sarbatorilor de Paste la Bucuresti - noi, cu bebe si frati/ surori, sot... Astept opinii sa-mi spuneti cum vi se pare.
Si cred ca ar fi cam timpul sa ne cunoastem ca si voi ati amanat atat in perioada sarcinii pana ati lasat-o balta!

Va doresc un sfarsit de saptamana placut!

Revin cu completari pe masura ce mai apuc sa citesc.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu ma bag la intalneala

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetele!
Iar o puneti de-o intilneala?

Monika, sanatate multa la bebica!

ROXX si SHINES sa fie crestinarea intr-un ceas bun si micutii vostri sa aiba parte numai de bucurii si fericire si ingerasul pazitor primit astazi sa-i apere de rele!

LA MULTI ANI CU MUULTE LUNITE SARBATORITILOR!

Cu crema.. eu dau cu A-derma cupru-zinc... face bine si e relativ inofensiva.

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

buna fetelor noi suntem bine, andrei e f incantat ca e invitat la vecina bebelina anastasia...da party ca implineste o luna azi.primul party a lui
simo,roxx petrecere frumoasa , abia astept pozele
monica bubulina bolnavioara . amoxacilina mi se pare prea mult pt ea, dar tu stii cel mai bine cat de grava e situatia si daca e necesara
la multe lunite Alessia Timea,Maria Sofia,Felix si Andrei
irinuka centru de joaca? vreau poze si pret ca al meu deja s-a plictisit de carusel
mimo,roxx si eu stiu ca sudocrem este bun
ralu super tare bebelusul ala, l-am vazut si eu la stiri, m-am prapadit de ras
M-as baga si eu la intalneala, bine ar fi sa ne vedem in cursul saptamanii ca sa avem locuri de parcare.ultima data am fost intr-o duminica si era jale!oricum cica se strica vremea, sa vedem cat o sa tina asa.
Noi nu iesim azi ca bate vantul rau si la noi pe strada asta neasfaltata e jale...numai praf ridicat

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

am facut acum comanda si eu de bouncer+soste+scartz manute LAMAZE....
abia astept lunis a vina comanda
va spuneam ca mandra mea sta o gramada in scoica.. acum barem va sta drept in bouncer

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

de unde ati comandat jucariile lamaze??? vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Andutz, dar a ta fetita tusea? Ca a mea nu tuseste deloc, doar are mucisori pe traseu.De aseara pana acu i-am scos de 2 ori mucisorii, acu nu mai are in nasuc, doar aud ca are ceva-ceva in gatut.Mami mea a spus ca e de la vant, curent, ceva si nu e grav..ca trece in cateva zile.Da Doamne!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Moni pai e bn dc doar atat ai scos de aseara. noi statea la juma de ora max o ora sa o curatam. s-ar putea sa tuseasca putin dar casa ii scoata. a mea dupa ce tuseste, scuipa mucii.
dc e doar atat chiar nu vad rostu antibioticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Monika, Miruna tusea , dar nu stiu daca nu din cauza mucozitatilor care se duceau in gat si erau foarte foarte groase, auzeam cum i se tot invart in gat si nu le poate scuipa... Se tot sufoca. In somn nu tusea, se auzea doar ca respira greu, parca ar fi sforait.
Am dus-o la neonatologul din clinica unde am nascut, a ascultat-o si s-a uitat la pieptul ei cum respira...A zis ca face "val bronsic". Noi foloseam batista bebelusului cam de doua ori pe zi, scoteam mult si gros. Neonatologul a zis ca trebuie antibiotic, dar m-a trimis, pentru siguranta, si la spitalul de pediatrie. Aici, la fel, dupa ce a ascultat-o si s-a uitat in gat, dr i-a pus acelasi diagnostic.
Nu stiu, poate ar fi trecut si fara antibiotic.
Eu doar iti impartasesc din experienta mea, nu zic ca si buburuza ta are acelasi lucru. Sper ca nu, pentru ca un copil care face bronsita la varsta asa mica va avea pb toata viata.
Sa dea Domnul sa se faca bine Antonia si sa nu fie nimic de genul asta.

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput