Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Aaa..nu v-am zis noutatile!
1. David mai sta si saptamana asta acasa ca sa termine cu tratamentul. E mult mai bine.
2. In we am fost la ziua nepotului si a cumnatului: 3 si 30ani au facut! O masa in familie, linistita. A fost in scurt timp. Am fost stresati ca nu avem cu ce merge(50km) deoarece noua ne-a expirat ITP-ul masinii. Ne-a imprumutat cumnatul masina lui.
3. Azi sunt singura pana seara ca sotul e la meciul nationalei de la Piatra Neamt. I-am facut un cadou! Cred ca vine mama ca maine are ceva treaba in zona.
4. A facut sotul o casuta si luna asta e randul nostru. Le luam pat etajat baietilor!
O zi buna!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Alynta-super cadoul ptr sot,cred ca s-a bucurat tare mult!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

simina ary este ff agitata a plans si smiorcait pana la 1, 30 cand am culcato, acu doarme si eu voi face la fel

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

salutare lume..asta mica a mi-a halit cornurile cu gem..toate..fomistaaaaaaaaaaaaa

lali vezi ca ace pentru masina ta de cusut gasesti la mercerie..hmmmm,sigur nu ajungea la vreo ustensila de bucatrie
lavi suntem acasa fata si nu prea intentionez sa mai dispar.Acum a revenit la vechile obiceiuri teroriste si cu alte cateva in plus ca deh..acolo nu o puteam lasa pe jos sa umble si ca sa stea potolita si sa nu deranjam celalate mamici cu copilasi,am cam cocolosit-o.. .De vomat nu a mai avut nici un episod,si analize inca nu i-am facut ca parca mi-e groaza sa o intep iar.Sora-mea..pai e decizia ei si stie ea mai bine ce vrea de la viata si ce are de gand sa faca.Spar ca sa nu se grabeasca si sa analizeze totul la rece ca sa ia o hatarare buna.
getik ma leshi???asa de fain a nins???.Eu inteleg ca e criza cu materialele sanitare,dar macar la urgente sa nu fie asa..ca pana la urma cotizam luna de luna si sevicii ciu-ciu.Asa ca in cazul asta de la 1 inunie o sa fac o cerer in care refuz categric sa mi se mai ia din bani lunar pentru sanatate si daca am nevoie,ma duc la privat si platesc
andreea ai lesh-babesh ? asa imi spune mie soata cand nu am chef de nimic..
simina ce smecher mare e cu olita
alynta in caz de intoxicatie alimentare sau de orice natura,nu trebuie stopate varsaturile,iar pentru spalaturi stomacale nici nu poate fi vorba ca e prea micuta.Dar i-a trecut de la sine.. .Si par nu are de care sa inghita ca l-am dat pe dojo afara in garaj de ceva timp.. O sa merg saptamana asta la particular sa-i fac niste analize sa vad daca are valorile ok.Foarte fain cadoul sotuluisi o sa vrem si poze cu patul baietilor
getik cred ca la voi isi cam fac de cap caninii..off,sper sa scapati mai repede ca e chin cu ei

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cucu Bau... ma mai tineti minte?!

Azi la pranz am ajuns is noi acasa..
Gata nu mai sunt 2 in 1 ci suntem 4 acum in casa. Anna Christina doarme iar Stefi face galagie doar, doar sa o trezeasca. E greu, si e numai prima zi, e calare pe ea, neatenta, neintelegatoare, neascultatoare, tipa, urla se maraie, plange din orice..ce mai tot tacamul...iar eu sunt cu dureri mari, nici nu pot merge dreapta, plus ca am si sani in pioneze cu rani...si aici tacamul complet.

Anna e bine, doarme mai toata ziua si noaptea doar daca-i in pat cu mine doarme.. Tati e ff stresat, obosit si se chinuie sa faca el totul..

Va las ca Stefi e ff neascultataore si oricum nu mai pot sta pe scaun...plus ca tipetele Stefaniei au trezit-o pe Anna.

V-am pupat si va multumesc ca ati fost alaturi de noi

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 39+ o mai mica

AMR: vineri 25 martie

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

bine ati venit acasa fetelor,mi-a fost dor de postarile tale.Pupa printele si salutari sotului si tu stai linistita ca sa e refaci mai repede

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

bine ai revenit piky. chiar azinoapte ma gandeam la tine si faceam calculu cand tre sa vi acasa, cum este printesa mika? cum a reactionat stefi cand a vazut pe bebe anna?

cris la spital unde lucreaza soramea nu mai au nimik nici macar pentru urgente strictu necesar, da sunt si canini si muciii multiiii

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

picky, bine ati venit acasa! o sa fie mai bine... zic eu... pe masura ce se obisnuiesc fetele una cu alta.

aaa... sa nu uit... am un baiat de 1 an si 5 luni, cu niste oki albastri de belea... . v-ati prins???

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Bine ati venit acasa, fetelor! Stefi e si ea geloasa ... numai e singura printesa a mamei, se va obisnui. Incearca sa o implici cat mai mult.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Sara buna dragelor

Mi-a fost dor de voi si o sa-mi mai fie , maine plecam la tara la ai mei. Ii duc sa stea acolo pe o perioada limitata (primavara-toamna) si sa se mai acomodeze si piciul meu cu locurile noi.
Ma intorc la sf sapt (sper)
Sa nu ma dati disparuta.
V-am citit dar nu am timp sa va raspund la fiecare , dar vreau sa urez din mers lui Picky si ANNA bun venit acasa , la Mirunica lui Cris sanatate multa si sa nu mai treci prin asa experiente si lui Simina mini concediu placut in Malta (si multumesc de intrebare, suntem bn)
Pe restul va pup dulce sa nu va suparati ca nu va scriu, dar sunt franta dupa o zi de alergatura cu cumparaturi si bagaje si cu un razgaiat palngacios dupa mn asa ca acum merg la somnic ca maine am de facut 170km si trebuie sa fiu fresh.
Va pup si sa aud numai de bn la intoarcere.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput