Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**
Raspunsuri - Pagina 13
lavinia.p spune:
helau din nou
, fac si eu o pauza de curatenie si vin sa vad ce mai faceti...si vad ca mai nimic, sunteti plecate la plimbare?
Cris sper sa nu fi luat ceva microb de pe acolo, offf ce ti si cu spitalele astea, sper sa vii cu vesti mai bune
Mady sa pastrezi caietele lui fiu tau de probleme, ca va fi vaisamar de mine cand va merge la scoala
[bang[ sa mor de stiu problema, sa-mi zici dc reusesti sa o rezolvi sunt chiar curi...ce nesimtita vecina ai
si presupun ca nu sta rau cu banii, ca de obicei astia-s mai fomisti dupa bani
...multumesc, ma gandesc sa merg intr-o seara fara Rares la ei sa-i fac baitza finutului, mi-e si frica umpic dar si mi-e dor
Andreea mami da ce ai facut azi noapte?
...presupun ca ai dormit de amiaza nu?...auzi mami dar niste bezele cand faci, ca parca as face si eu, dar vreau sa vaz cum le faci tu![]()

Gata s-a terminat pauza ma intorc la treburile mele.
Va 
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
madyrizi spune:
andreea,
asta e raspunsul, dar problema trebuie sa aiba rezolvarea nu doar raspunsul. adica trebuie sa-i explic si kinderului cum am ajuns la raspuns. asta-i mai greu.
picky, curaj si rabdare... stii ca o sa treaca aceasta perioada si o sa fie mai bine... o sa ai doua printese iubite si pupacioase, certarete si bosunflate, zambarete si buclate 

. deja nu e bine la mine... am luat-o pe carari de dragul fetelor
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Serialbastre spune:
Mady, incerc si rezolvarea, desi e greu fara desen. Desenand cele doua segmente A si B, diferenta dintre ele o impartim in doua. Fiecare bucatica are 436, deoarece daca iau o bucatica si o pun dincolo, segmentele devin egale. Deci diferenata cautata e 436 ori 2.
Daca e nevoie, mai insist cu explicatia. Eu am tendinta de a o rezolva algebric, trebuie sa ma scutur sa o fac aritmetic. ![]()
Fetele, daca am rezolvat problema scap de plata? Ca-s leftera si mai am si ceva treaba pe la bucatarie.
O zi frumoasa!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
madyrizi spune:
lavi, asta nu-i problema din manualul lor de matematica. e problema care o are el tema acasa (una din cele 3 pagini de culegere) pe care le primeste suplimentar pt. ca merge la concursuri de matematica
. adica nu-i pt. capul meu. am fost si io buna la matematica, dar pustii astia imi dau clasa... eu mai tin minte geometria si algebra, de care eram vrajita, dar nu mai tin minte metodele astea simple de rezolvare
.
in fine... ii dau eu de cap. daca nu, sa o faca doamna cu ei vinerea viitoare, inainte de concurs.
andreea, mai schematic daca poti. adica a-b = ? intelegi ce vreau sa zic?
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
Serialbastre spune:
Lavi, bezele nu am facut niciodata.
Si, da, am atipit vreo 1/2 de ora, desi am dormit toata noaptea. Vremea asta ... la Suceava e urat si mohorat.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
getik1 spune:
fetelor la noi sa pus pe o ploaie torentiala cu tunete si fulgere
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
iuliacris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madyrizi lavi, asta nu-i problema din manualul lor de matematica. e problema care o are el tema acasa (una din cele 3 pagini de culegere) pe care le primeste suplimentar pt. ca merge la concursuri de matematica . adica nu-i pt. capul meu. am fost si io buna la matematica, dar pustii astia imi dau clasa... eu mai tin minte geometria si algebra, de care eram vrajita, dar nu mai tin minte metodele astea simple de rezolvare .in fine... ii dau eu de cap. daca nu, sa o faca doamna cu ei vinerea viitoare, inainte de concurs. andreea, mai schematic daca poti. adica a-b = ? intelegi ce vreau sa zic? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
a=b+872
a-b=872
asta-i rezolvarea algebrica, poate te ajuta sa i-o explici.
madyrizi spune:

sar'mana si-un picior. moama... am ajuns de pomina cu problema mea? sper sa inteleaga cupilu'.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
getik1 spune:
mady chiar de pomina cu problema taaa
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
SSABrya spune:
Buna seara fetelor.
PICKY imi pare foarte rau pt durerile tale. Stiu cum este si din pacate paracetamolul ala nu prea are efect. Am facut si eu perfuzii de Perfalgan si nimic. Doctora mea a zis sa iau supozitoare cu Diclofenac 2 pe zi, dimineata si seara. Daca se gasesc si in Belgia sa stii ca sunt foarte bune. Mie mi-au luat durerea imediat. Intr-o seara am uitat de supozitor si m-a durut operatia toata noaptea.
Ayanna mea s-a facut tare cuminte, mi-e si frica sa o laud ca poate o deochi. Doarme toata ziua, se trezeste cam la 4 ore sa pape si seara dupa baita papa pe la 9 si se mai trezeste abia pe la 1 si apoi la 5 dimineata.
Bryanna este cuminte, in general, dar nu foarte. Stiti si voi cum e, cand oapuca pandaliile nu te mai intelegi.
Azi a venit si preotul la noi si de maine iesim la plimbare si in afara curtii.
Va pup pe toate si promit ca de acum voi fii mai activa, ca nah... am terminat cu odiseea... Acum ram la club si primele 365 de zile![]()
Multumesc pentru urari...
PICKY uitasem sa iti spun, da,aveam programare la cezariana pe 2 aprilie, adik azi, dar bubu a mea nu a mai avut rabdare si a venit cu o saptamana mai devreme. Am nascut la 37s si 2 zile.
In ziua aia o sunasem pe dr sa ii spun cum ma simt si nu stiu ce anume nu i-a convenit ca m-a chemat la Bucuresti.
Cand am ajuns acolo nu era nimic f diferit, doar colul ceva mai deschis si cand m-a pus la monitorizare a vazut o gramada de contractii.
S-a hotarat ca ma opereaza si nu ma mai lasa sa plec acasa si pana sa fie totul gata sa intram in sala, incep contractiile una dupa alta. Asa ca dr a fost foarte inspirata ca m-a chemat la Bucuresti.
De data asta am nascut la Universitar pt ca nu ne-am mai permis inca o nastere la Medlife, deh... acum avem alte prioritati si am scapat mult mai ieftin.
Nu va spun e conditiile de acolo, cel putin pt mine a fost super. Imediat dupa operatie m-au dus intr-o rezerva si am primit fetita la 10 minute. In seara aceea mi-au adus-o la san cam la 2 ore si a doua zi dimineata am oprit-o de tot langa mine.
Asistntele au fost foarte dragute si veneau la mine imediat ce apasam butonul. Imi faceau calmant oridecate ori ceream eu.
Dupa cum v-am spus am nascut sambata la 5 dupa masa si luni dimineata am fost externata.
Oricum concluzia despre nasterea la Universitar este una f buna si nu va mai spun de dr mea care a fost extraordinara, mai ales tinand cont de toate problemele mele.
Va pun aici link-ul la contul meu de facebook cu pozele, sper sa le puteti viziona
http://www.facebook.com/album.php?id=100000184667901&aid=66390
am produse la Bazar