Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Iubitele am intrat sa va urez o saptamana minunata cu multe teste II !
Lore poate ne dai o veste buna din prima zi a sapt

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greentea

Buna fetelor, sunt noua pe forum dar de ceva timp tot citesc si asta m-a ajutat foarte mult sa aflu despre ovulatie, plante care ajuta la fertilitate..etc.
Ne dorim enorm un copil, si asta e prima luna de cand am inceput sa lucram la asta.
Si ca totul sa fie bine am luat amandoi banca ursului tinctura, preventiv. Dar nu tratament asa cum scrie pe prospect si o data pe zi apropate 3 sapt.
Am prestat cand am crezut ca am ovulatie.
Acum au trecut cam 9 zile de atunci si am cateodata niste intepaturi in zona ovarelor, iar sanii ii simt fierbinti, durerosi si tari. Ii mai simteam durerosi si inainte sa imi vina dar parca nu chiar asa.
Nu vreau nici sa fiu dispearata, dar nu pot sa ma abtin sa nu ma gandesc. Nu am facut inca test de sarcina. Am inteles ca trebuie sa mai astept.
Credeti ca semnele pot aparea si de la 5-6 zile de la conceptie?

Greentea, bine ai venit!
Referitor la intrebarea ta, sa stii ca da, semnele pot sa apara cam intr-o sapt de la conceptie.
Cel putin mie mi s-a intamplat asa cand am fost insarcinata. Dupa o saptamana de la presupusa conceptie am avut sanii foarte sensibili si putin crescuti in volum. Cam la doua saptamani de la conceptie a aparut si urinatul des.
Iti tin pumnii sa fie bebe in burtica si sa pleci cat mai repede la odisee.

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Seara buna fete dragi, asa cum am promis, o sa va scriu ce a fost deosebit luna aceasta.

Dupa cum o parte din voi stiti,cam de pe la mijlocul lunii ianuarie (parca) am inceput sa iau o tinctura, pe care eu am mai folosit-o si in trecut pt a-mi regla menstra si a functionat atunci, dupa vreo 3 luni de tratament.
Dupa ultima menstruatie, la sfatul celui de la care am cumparat tinctura ( spunandu-mi ca voi deveni foarte fertila), am facut timp de 5 zile spalaturi vaginale cu ceai de salvie, in care am adaugat o lingurita de tinctura. Bineinteles ca am fost sceptica, insa am zis hai sa o fac si pe-asta, doar, doar o veni bebe. Zis si facut.
Au urmat cateva zile extrem de enervante in care eu imi masuram TB, zile larand avand exact aceeasi temperatura,apoi au venit zilele, 16,17,18,19,20...eu ovulatie ioc...ba chiar incepusem sa-mi fac si teste de ovulatie, insa aceasta intarzia sa apara, iar asta ma enerva la culme. Dupa ziua 20 am zis gata cu testele de ovulatie, ma stresau prea tare, am continuat insa cu TB, extrem de dezamagita ca nici luna asta nu mi se regleaza CM ( cu toate ca, din experienta stiam ca abia dupa 3-4 luni de luat tinctura se regleaza.
In zilele urmatoare pur si simplu nu mai aveam nicio speranta, credeam ca si una asta e pierduta, crezand ca e destul de greu sa ramai avand o ovulatie tarzie. Ba chiar renuntasem sa mai fac dragoste la comanda.
In Z24 am obs ca mi-a scazut TB, insa nu o luasem la aceeasi ora si eram destul de sceptica ca as ovula. Noi am prestat in Z23 si Z25,insa nu am stat in niciuna din zile cu picioarele pe sus, ba mai mult in Z25, dupa cum va spuneam,mai mult de 5 min nu am stat in pat, ca ne grabeam sa plecam. Asta se intampla exact inainte sa inceapa postul. In prima zi de post am hotarat sa tin tot postul si sa citesc un acatist al Sfintei Fecioare Maria, care pe mine ma linisteste foarte mult, deci de atunci nu am mai prestat deloc...nici pana in ziua de azi
In Z4 DPO a debutat infectia urinara,cu dureri si spasme de vezica ingrozitoare, iar din Z6 pana in Z16 DPO am luat antibiotic ciprinol.
M-am concentrat destul de mult pe acea infectie, am urmat tratament ca la carte,am baut in zilele acelea cate 4 L de apa /zi c sa elimin bacteria. Dupa 2 zile de antibiotic deja ma simtem f bine si am inceput sa beau cate 2 L de apa /zi ( eu, care pana atunci ma multumeam cu o cana pe zi). Nu am avut absolut nicio durere nici la ovulatie, nici inainte sa-mi vina menstra. Ma dureau sanii si atat, insa asa ma dureau de fiecare data inainte de menstra.
Acum, ma gandesc ca pe mine ma luau usoare dureri de burta inainte cu vreo 2 zile sa-mi vina, dar de data aceasta nimic.
Am fost extrem de ocupata si la munca, insa nu va aditi ca eu imi scosesem din cap pe bebe si speranta ca poate este...cu toate ca imi era frica din cauza antibioticului. Atunci am luat decizia sa iau antibiotic, gandindu-ma ca, daca prin absurd este bebe, mai bine sa il iau pana incepe el sa se formeze, sa tratez infectia ca nu cumva sa ii dauneze mai incolo.
Vineri, am decis dintr-o data sa ma duc sa-mi iau test. Eu intotdeauna mi-am facut testele de sarcina la prima urina, insa d data asta nu stiu ce a fost in capul meu, de m-am dus glont, dupa-amiaza, sa-mi au test si sa-l fac dupa ce bausem deja vreun litru jumatate de apa. Insa l-am facut si am avut cel mai fericit moment din viata mea, pe care vi-l doresc tuturor sa il traiti.

In concluzie, cu multa, multa rugaciune si probabil cu ajutorul acelei tincturi am ramas

Nu stiu sa va spun 100% ca acea tinctura m-a ajutat, sau cat m-a ajutat...cert e ca a avut si un efect secundar ( cred eu)infectia urinara. Probabil mi-a omorat bacteriile ce protejeaza vaginul si astfel am contactat bacteria E-coli. Nu stiu sa va spun, asta este gandirea mea, poate e sau nu asa, cert este ca a meritat si rezultatul final conteaza.

Va multumesc inca o data pt urari si din toata inima va doresc sa vi se indeplineasca si voua visul cat de curand posibil.
Insemnati foarte mult pentru mine si va multumesc pentru toate postarile voastre, din care am invatat foarte multe.

Nu va pierdeti nicio clipa increderea in Dumnezeu,El ne ajuta cand nici nu ne asteptam.

de molipsire

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfinte Fecioare Maria sunt 4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ok miha
iti trimit
dar abia marti intru in posesia lor si apoi imediat le si pun la posta spre voi toate care ati solicitat
mai putin pt walkiria, vai ce ma bucur pt ea ca nu mai are nevoie
oare ce o face....sigur e in al noualea cer
doamene ce sentiment minunat poti simtii cand stii ca o viata incolteste in pantecul tau
abia astept sa simt din nou asta

Lore, daca ai apucat deja sa comanzi si pt mine, le pot cumpara iubita, ca sa nu iti tin banutii tai blocati.
Nici o sec nu mi-a trecut prin cap ca nu o sa mai am nevoie de ele

Noi suntem bine, iti multumesc ca te gandesti la noi. De ieri aminceput sa constientizez si eu semnele sa zic asa...am usoare intepaturi in uter si simt o presiune pe uter. Tot ieri am obervat, de 2 ori pe parcursul intregii zile, 2 scurgeri albicioase si cremoase, destul de abundente. Chiar m-am speriat prima data, crezand ca mi-a venit si abia dupa o ora jumate am reusit sa merg la baie, ca eram la birou intr-o intalnire. Dar, din fericire, mi-am dat seama ca este acea secretie de care vorbeau gravidutele.

A si trebuie sa va mai spun ca nu am avut niciun fel de secretie, nici la ovulatie ( nu am avut vestitul albus de ou) si nici pana ieri. Dar deloc aproape.

Sper sa ne ajute Dumnezeu ca bebita sa stea pana la termen la mami in burtica si sa se nasca sanatos

Uite Lore de molipsire, special pt tine sa vii cu liniutele zilele astea.

Si pt restul fetelor

de molipsire

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfinte Fecioare Maria sunt 4+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

'na seara

Ankcta, sa imi scrii pe PM datele tale, ca sa iti trimit ciupercuta zilele urmatoare

Ela, la sport ma bag io, ca macar aici ma pricep:-))
in primele 3 luni prefer sa nu-ti recomand nimic, in afara de mersul pe jos..
daca esti o persoana care face sport regulat si sustinut, nu este interzis, dar cel mai bine este sa lasi organismul sa se obisnuiasca cu faptul ca trebuie sa gazduiasca o noua viata
nici dieta nu e recomandat sa tii acum, pentru ca il stresezi mult prea mult pe domnul organism si nu se stie cum va reactiona

dupa 3-4 luni de sarcina poti sa faci exercitii speciale pentru gravide cu greutati usoare(maxim 1 kg), sau exercitii gen pilates, yoga pentru gravide, exercitii cu fitness ball, inot, mers pe jos:-)

daca ai pus mai multe kg si iese testul pozitiv trebuie sa te multumesti cu ideea ca le vei da jos dupa sarcina
iar in timpul sarcinii sa ai grija sa nu acumulezi mai multe decat este recomandat, sa folosesti multe creme pentru prevenirea vergeturilor

eu iti doresc sa iti iasa testul pozitiv, ca de slabit o sa ai timp sa slabesti dupa aceea

somn usor, va pup

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

neata .......o saptamana buna si cu multe liniute va
si "multumesc "pentru raspunsuri,vad ca nu mai vb cu mine.

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Va invit la:
CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput