Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorena_86/lorena_86.jpg)
lorena_86 spune:
miha, ce tare esti
si eu tot floricele mi-am facut si ma uit la un film
am si o doza de bere in frigider si as beao in cinstea sotului dar daca e bebe nu vreau sa-l ametesc
eu niciodata nu am stat suparata pe sot mai mult de cateva minute....nu putem, chiar si cand sunt eu de vina tot el vine si ma impaca ca fac "botic" si nu imi rezista niciodata
hai, mergi tu la el si impaca-l....dragostea e asa frumoasa
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6sajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mihaelafalt spune:
Da m-am dus mi-am cerut iertare dar joaca remi pe net, a zis ca ma iarta dar nu mai face clatite devreme, ma gandesc ca maine cat o sa fie el plecat la servici sa incerc eu sa fac si sa il astept cu ele facute.
Noi asa stam cand suntem suparati vorbim doar strictul necesar 2-3 zile dureaza.
Mihaelafalt spune:
Apropo dati-mi o retete de clatite de post care sa nu se prinda de tigaie si sa se rupa.La gatit mancare ma lauda la toata lumea dar cand vine vorba de clatite nu am rabdare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
PaulaFrida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Apropo dati-mi o retete de clatite de post care sa nu se prinda de tigaie si sa se rupa.La gatit mancare ma lauda la toata lumea dar cand vine vorba de clatite nu am rabdare. |
Mihaela din cauza zaharului se lipesc in general clatitele si bineinteles din cauza tigaii
eu am tigaie pt clatite,nu se lipesc deloc clatitele si nici nu tre sa pun ulei,deci nu se face fum in bucataria,
a fost ieftina,15 lei am dat pt ea
tu ce fel de tigaie folosesti pt clatite?
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
![](buggy.gif)
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Ela82 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare.
Ce parere aveti de sportul practicat dupa prioada fertila?
In perioada asta credeti ca activitatea fizica ar impiedica samburelul sa se prinda in casuta lui?
As vrea sa fac sport pentru ca am pus cateva kg pe mine , dar imi e sa nu dauneze, tinand cont ca sunt in ziua 23 a CM.
Din pacate am uitat sa intreb doctorul de lucrul asta, dar poate ati facut-o voi, iar daca da, poate imi ziceti si mie ce stiti.
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
greentea spune:
Buna fetelor, sunt noua pe forum dar de ceva timp tot citesc si asta m-a ajutat foarte mult sa aflu despre ovulatie, plante care ajuta la fertilitate..etc.
Ne dorim enorm un copil, si asta e prima luna de cand am inceput sa lucram la asta.
Si ca totul sa fie bine am luat amandoi banca ursului tinctura, preventiv. Dar nu tratament asa cum scrie pe prospect si o data pe zi apropate 3 sapt.
Am prestat cand am crezut ca am ovulatie.
Acum au trecut cam 9 zile de atunci si am cateodata niste intepaturi in zona ovarelor, iar sanii ii simt fierbinti, durerosi si tari. Ii mai simteam durerosi si inainte sa imi vina dar parca nu chiar asa.
Nu vreau nici sa fiu dispearata, dar nu pot sa ma abtin sa nu ma gandesc. Nu am facut inca test de sarcina. Am inteles ca trebuie sa mai astept.
Credeti ca semnele pot aparea si de la 5-6 zile de la conceptie?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorena_86/lorena_86.jpg)
lorena_86 spune:
ela, cu siguranta daca e ceva mai greu eu te sfatuiesc sa renunti
doar sportul usor se poate practica, ceva care sa nu te suprasolicite si sa nu fie prea .... exagerat
dar, draga mea, eu cred ca vrei sa dai jos dar tu chiar crezi ca poti da in cateva zile....daca peste o saptamana ai testul pozitiv? atunci trebuie sa te opresti
si eu voiam sa slabesc putin dar mi-am zis ca daca ma apuc de sport si apoi ma las brusc mai rau fac
am mai facut asa, am mers mult la sala si apoi m-am lasat brus....consecintele au fost imense si vizibile
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6sajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Katy82/Katy82.jpg)
Katy82 spune:
Greentea bine ai venit! Branca ursului iei doar pana la ovulatie, apoi nu mai iei ca-i faci rau lui bebe.
Lore pai daca nu a aparut spottingul e de bine. Tinem pumnii
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Ela82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 ela, cu siguranta daca e ceva mai greu eu te sfatuiesc sa renunti doar sportul usor se poate practica, ceva care sa nu te suprasolicite si sa nu fie prea .... exagerat dar, draga mea, eu cred ca vrei sa dai jos dar tu chiar crezi ca poti da in cateva zile....daca peste o saptamana ai testul pozitiv? atunci trebuie sa te opresti si eu voiam sa slabesc putin dar mi-am zis ca daca ma apuc de sport si apoi ma las brusc mai rau fac am mai facut asa, am mers mult la sala si apoi m-am lasat brus....consecintele au fost imense si vizibile ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ![]() ![]() ![]() |
Lore, esti o scumpa, ca de obicei
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ce bine ar fi sa ai dreptate si peste o saptamana sa iasa testul pozitiv.
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Dar pana atunci, o sa ne dai tu vestea cea mare. Daca nu ai spotting, e de bine.
Mai asteapta cateva zile. Si la mine prima oara s-a pozitivat testul cam la 4 zile de intarziere a CM si a fost destul de ciudat, deoarce primul test pozitiv a fost intr-o dupa amiaza, a fost ff slab pozitiv, abia se vedea a doua liniuta, iar testul al doilea a fost facut dimineata, cu prima urina si a fost negativ. Sarcina mi-a fost confirmata de analiza beta hcg.
Asadar, daca rusii nu au venit, stai linistita, ca ii faci rau lui bebica si se supara si el pe tine si o sa se lase vazut si mai greu.
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
![](smiley_pregnant.gif)