Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!
Raspunsuri - Pagina 18
Mihaelafalt spune:
Eu am patrunjel uscat cumparat din comert la punga e bun?
Noua imi pare forte rau pentru prietena ta? Cum se simte cred ca e distrusa?
gabyv spune:
Exact cum a zis si LIA, ceaiul de patrunjel nu este indicat in timpul sarcini!!!!!
Am mai zis si eu si va repet, e bun numai daca sunteti sigure ca nu sunteti insarcinate!! Provoaca avort!!
Trebuie folosit numai daca sunteti sigure ca intarzierea este provoata de vreo dereglare.
Miha eu imi fac tot din cel uscat, cam 1 lingura pt o cana, il fac dimineata si il beau rece.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Mihaelafalt spune:
Gaby repet si eu ca am sa astept inca vreo 10 zile si am sa imi fac un test sa vad cum iese si daca iese negativ iti dai seama ca sigur nu e sarcina, oricum mai vorbim cu toate ca sper sa nu mai fie nevoie de nimic ca la amiaza cand am venit de la biserica aveam dureri de spate si acum ma inteapa ambele ovare asa in surdina si spate ca si cum se pregatesc uratii sa vina.
elenusht spune:
salutare fetelor!eu sunt in z20, ma sageata niste dureri de burtica,dar fata de altadata..e mult mai bine! v-am pupat!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
lorena_86 spune:
fetelor eu am asa intepaturi ba in ovare ba in uter...si sanii ma dor
si sunt z 28 si nici urma de spoting sau de liniuta.....
of parca nu mai am rebdare, timpul pare o eternitate...
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
ioana_iasi spune:
buna seara fetele,eu sunt de garda in seara asta,am un chef de numai pot,pot sa va zic ca nu stiu ce sa ma gfac cu greturile,cel mai aiurea este ca ma simt si molesita am stare de greata dar nu-mi vine sa vomit,azi cand am tot urcat din masina in masina ,tramvai si autobuz,imi venea rau de la orice om care se aseza langa mine si se asezau numai din astia cu gecile pline de miros de mancareoricum sper sa trec de starea asta,va si cum ati sarbatorit aseara pe intuneric?a fost fara curent o oara pe glob....ati practicat asta?eu da ca am
4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
Mihaelafalt spune:
Te cred lorena dar ce putem face daca asa trebuie sa suferim si sa rabdam noi.Oricum eu nu cred ca o sa ti se pozitiveze testul nici maine daca il faci, asteapta 4-5 zile si dupa mai fa un test ca sa nu fii dezamagita in fiecare zi si bucuria sa fie mai mare cand faci testul.
Ce zici iti trimit adresa mea pe pm poti sa imi trimiti 10 teste de sarcina?
lorena_86 spune:
ok miha
iti trimit
dar abia marti intru in posesia lor si apoi imediat le si pun la posta spre voi toate care ati solicitat
mai putin pt walkiria, vai ce ma bucur pt ea ca nu mai are nevoie
oare ce o face....sigur e in al noualea cer
doamene ce sentiment minunat poti simtii cand stii ca o viata incolteste in pantecul tau
abia astept sa simt din nou asta
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Lorena ai pm.
Eu sunt suparata ca m-am certat cu sotul, am facut umplutura de clatite si nu le pot coace asa cum le face el iar cand l-am chemat a ras de mine si m-am enervat, am aruncat umplutura si mi-am facut floricele iar acum nu vorbim ca la noi supararea tine si cateva zile. As vrea sa il iau la vorba dar imi raspunde sec si ma enervez mai tare.