Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

DIDI este bine, mai mult p la munca, e fff ocupata. p langa asta, a luat o mica pauza de la scris p forum pt o mica perioada.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mai fetelor sunteti la distractie sau sunteti prea ocupate sa faceti copii si nu mai intrati.M-am plictisit, a venit sotul acasa dar pana ce a ajuns nu stiam ce sa mai fac.Ma duc sa fac un dus si dupa mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
WALKIRIA FELICITARI!!!!
lorena pana nu apar uratii mai este o sansa...
katy...draguta..sarah..ela..
si toate fetele!!!!

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Nu stiu ce isi face efectul la mine dar am baut o cana de ceai de coada soricelului si am luat un vitex si m-au lasat durerile, in seara asta nu mai iau nospa. Multumesc lui DD ca ma simt mai bine. Poate o sa radeti de mine dar ma doare cand stau in anumite pozitii si ma simt imbalonata iar cand imi vine sa dau gaze atunci ma sageata foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

buna fetele!!!!
WALKIRIA FELICITARI!!!!
lorena pana nu apar uratii mai este o sansa...
katy...draguta..sarah..ela..
si toate fetele!!!!

ASPIRANTA LA BEBE

kitty,!fetele,acum am sa va intreb o prostie dar...am inteles ca o baita mai fierbinte faciliteaza(sau initiaza)venirea menstruatiei!voi stiti ceva?

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

sarah dar daca e vorba de o sarcina si faci baie fierbinte poti provoca avort spontan, nu stiu sigur fa cum crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am ceva de citit din urma pt ca am fost plecata pana acum, vreau sa va spun ca la mine e Z2 si luna asta nu am mai avut spotting ca lunile trecute. Cred ca Branca ursului a reglat treaba prin burtica. Ziua de spoting a devenit si Z1. Poate ma ajuta si vine si bebe.
Anka multumesc de sustinere. Sti ma tot gandeam la cazul sopranei care s-a dus acolo pt o cauterizare pe col si a plecat in coma gradul 4 si multe alte cazuri asemenea, au o problema la igiena se pare, dar totusi or fi luat si ei masuri de at. Doctora asta imi inspira f. multa incredere si am zis sa merg pe mana ei, poate totusi o veni si la noi bebita.
Walkiria am prins si eu un de molipsire, sunt datoare cu un miel de Paste. Eu te-am botezat de fiecare dat si ti-am spus Walkira, noroc cu titlul ca asa am vazut si eu ca uit tot timpul un ”i”.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

sarah dar daca e vorba de o sarcina si faci baie fierbinte poti provoca avort spontan, nu stiu sigur fa cum crezi.

miha,dar mi-am facut test si a fost clar negativ!nu stiu ce sa mai cred!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

katy imi pare rau de uratii, dar imi pare bine ca tu esti curajoasa si mergi mai departe.Te felicit pentru asta si o sa vezi ca daca ai incredere DD o sa iti dea un cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ioana daca ai sti cate ne dorim sa avem astfel de simptome, bucura-te ca treci prin asa ceva.
Mihaela,merci.
Kitty tu cum esti? Deja ai inceput tratamentul si nu mai vine menstra pt o per. Am citit pe net ca sunt fete care au ramas dupa tratamnetul asta, deci in 5 lunite ne dai vestea cea mare.
Sarah lasa dusurile fierbinti ca nu-ti face bine.
fetele!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput