Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!
Raspunsuri - Pagina 10
Mihaelafalt spune:
Sarah sa stii ca acum degeaba te duci la medic ascult-o pe lorena ca are dreptate.
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetelor. Eu am adormit putin si acum ma simt mai bine. Sarah nu mai intra in panica ca e normal sa fii dereglata daca ai luat anticonceptionale, ca le-ai lasat de foarte putin timp si organismul e invatat sa lucreze automat, sa iti vina uratii automat cand termini folia de anti. Uita-te si la mine eu nu mai iau anti din octombrie 2009 si tot am probleme si acum.Peste tot pe unde merg toti doctorii imi zic ca dereglarea si chisturile le fac din cauza ca am luat anti si acum corpul nu si-a revenit.Gandeste-te ca astazi sunt in ziua 40 si nu mi-au venit uratii si era testul de sarcina era negativ. |
miha,eu am luat doar 1 an si doua luni!adica exista posibilitatea ca sa fac si eu chisturi?sau am si de asta nu imi vine menstruatia?
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Mihaelafalt spune:
Sarah nu am vrut sa te sperii cand ti-am zis ce am patit eu, daca ai chist se vede la ecograf, dar poate nu asta e cauza intarzierii tale, poate e doar o mica dereglare.De cand ai intrerupt anti?
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Sarah nu am vrut sa te sperii cand ti-am zis ce am patit eu, daca ai chist se vede la ecograf, dar poate nu asta e cauza intarzierii tale, poate e doar o mica dereglare.De cand ai intrerupt anti? |
de pe 15 februarie!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Mihaelafalt spune:
Deci nu ti-au venit uratii niciodata dupa ce ai intrerupt anti nu? E normal sa iti intarzie.Mai asteapta putin si peste cateva zile fa un test de sarcina ca sa stai mai linistita si daca nu iti vine pana la 45 de zile de la ultimul ciclu du-te si vorbeste cu un ginecolog.
Mihaelafalt spune:
Lorena as vrea si eu 10 teste de sarcina, daca mai ai si poti sa imi trimiti cand intri sa imi spui cum le trimiti ca sa iti dau adresa si ce alte date iti trebuie.
elenusht spune:
Walkiria felicitari
Lorena ai rabdare, va fi bine!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
Mihaelafalt spune:
Astazi la farmacie o asistenta mi-a zis ca ceaiul de coada soricelului face minuni in chisturi si dereglari hormonale, ca ea a avut chisturi si dupa administrarea a 2 cani de coada soriceluli timp de 2 luni au disparut chisturile si i s-a reglat menstra. Voi ce ziceti stiti ceva de acest ceai ca eu am cautat pe net dar nu am gasit prea multe.
A incercat cineva acest ceai?
Ela82 spune:
Buna seara, fetelor!
Ce faceti, pe unde sunteti?
Va pupacesc pe toate si spor la bebei.
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
Ela82 spune:
Mihaela, eu nu stiu sa iti raspund. Nu prea sunt in tema cu homeopate, ceaiuri samd. Poate iti vor raspunde fetele care au folosit.
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand