Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Buna dimineata! vreau si eu praji!!!
bafta celor care au eco azi, felicitari si celor care au avut ieri si a fost totul in regula si multa sanatate bolnavioarelor!
Babyblue, felicitari ca ai scapat de meseriasi, de acum poate vei fi mai linistita spor la treaba si nu te extenua!
Fetelor, am si eu o problema/intrebare...uneori cand stranut ma doare in partea de jos a burtii de zici ca ma taie cineva acolo...mai pateste cineva asha? e cazul sa ma sperii? am impresia ca conteaza pozitia in care sta cand stranut, si mai ales cand sunt culcata cu burta in sus patesc...
pup toata gasca de burtici!

23+ cu Eliza Maria

Bebelina

Si pe mine ma doare burta cand stranut. Cateodata am impresia ca iese bebe

Daca imi permite "situatia", cand stranut ma gheia o pauzasc cat pot, pt ca asa simt ca mai atenuez senzatia de presiune asupra bebeului.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

eu am scris ghe-mu-iesc si in mesaj mi-a aparut ca ma gheia o pauzesc

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata
Theodora multumim pt ceai
Alina ce bebelina mare ai
Anaemi si Babylicious- si mie dimineata imi curge nasul si stranut. De abia pe la 10-11 ma lasa. Si pe mine ma doare sub burta cand stranut sau tusesc, dar m-am obisnuit.
Babyblue ce bine ca ai scapat de meseriasi. Ai scapat de un stres mare.
Florina valorile mele la triplu test sunt mult mai mari, dar cred ca depinde de varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Oooo Alina, ce fetita grasana ai!!!!
Ca sa nu mai spun ca dimensiunea colului este perfecta!!!
Ai vazut, tot raul spre bine
Mai ai un picut de rabdare si o sa treaca repede si lunile astea!

19+cu si
Asa e Corry, vestile sunt f bune, mai ales colul care la 14 sapt, inainte de cerclaj se scurtase la 1.5 cm.
Iar bebelina nu stiu cat ar trebui sa fie la 23 de sapt, dar sigur e voinica....o simt pe pielea mea
Te pup si pe tine si pe bebei !
Cred ca e asa frumos sa ai gemenasi....dintotdeauna mi-am dorit asta, dar ma multumesc cu fetita pe care Dumnezeu mi-a dat-o.

Alina 23+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Buna dimineata! vreau si eu praji!!!
bafta celor care au eco azi, felicitari si celor care au avut ieri si a fost totul in regula si multa sanatate bolnavioarelor!
Babyblue, felicitari ca ai scapat de meseriasi, de acum poate vei fi mai linistita spor la treaba si nu te extenua!
Fetelor, am si eu o problema/intrebare...uneori cand stranut ma doare in partea de jos a burtii de zici ca ma taie cineva acolo...mai pateste cineva asha? e cazul sa ma sperii? am impresia ca conteaza pozitia in care sta cand stranut, si mai ales cand sunt culcata cu burta in sus patesc...
pup toata gasca de burtici!

23+ cu Eliza Maria

Bebelina

Si pe mine ma doare burta cand stranut. Cateodata am impresia ca iese bebe

Daca imi permite "situatia", cand stranut ma gheia o pauzasc cat pot, pt ca asa simt ca mai atenuez senzatia de presiune asupra bebeului.

eu am scris ghe-mu-iesc si in mesaj mi-a aparut ca ma gheia o pauzesc

Forumul blocheaza automat cuvintele ofensive, chiar daca ele sunt doar niste litere incluse in alt cuvant cum apar in po-pu-la-re sau ghe-mu-ie-sc si probabil pune "o pauza" in loc de cuvantul respectiv.
Oricum, haios, ma tot straduiam sa inteleg ce ai scris:))

Esti alergica la ceva probabil, eu am o alergie recenta, de 2 ani, apare prin aprilie, deja mi-e groaza, stranut toata ziua si ma frec la nas de mor. Bine ca mi-ai amintit, sa-l intreb pe dr daca pot lua vreun antialergic.
Un stranut nu prea puternic poate fi evitat prin apasarea cu un deget a zonei de deasupra buzei superioare

In alta ordine de idei, felicitari pentru masina, sa o plimbati sanatosi!

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna diminieata si de la noi

fetelor bolnavioare sa va faci bine repede repede.

pt fetele care m-au felicitat pt anlizele mele bune

Aseara am fost la eco mofologica , bebe e ok e in dimensiuni normale totul e ok statea si de data asta indoit in 2 exact ca si data trecuta cu picioarele pe frunte si eu ma gandeam oare nu il doare spatele ca sta asa indoit am discutat si despre nastere si fiind cezariana va fi undeva la sf lui iulie nu o sa ajung pana in august ...mi-a dat sa iau calciu pt durerile de spate si de oase ..deci totul e in regula ..mai asteptam sa treaca si urmatoarele luni sa il putem tine in brate

21+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza burtici!
Am avut un weekend plin si frumos. Maria s-a simtit foarte bine la petrecerile copiilor la care am fost. Eu ma simt bine in continuare, doar un pic mai obosita decat de obicei, o fi din cauza vremii sau din cauza trecerii la ora de vara, who knows.

Am vazut noile poze si, Thaimeed mi se pare ca arati foarte bine!

Babylicious iti sta atat de bine graviduta, parca iti "rad" ochii, pur si simplu radiezi. Imi place si carutul, sa-l stapaniti sanatosi!

Maribell felicitari pentru "bebitza perfecta", cred ca ai luat-o pe Anaemi

Crisspy, Deeag felicitari pentru

Laura imi pare tare rau, poate niste zile de concediu nu ti-ar strica, sa te refaci cat mai repede!

Rammy baietelul perfect sanatos!

Mihaela mie pentru amorteala mi-a zis medicul sa iau magneziu, sper sa te simti bine cat mai curand!

Caty2585

Mamutz ma bucur ca esti mai bine acum!

Roberta, Roxy multa sanatate!

AlinaOprea ce bine ca bebe e grafic!

Adra mi-a placut la nebunie tricoul, bebele desenat e superb. Felicitari si pentru eco, sper ca esti mai linistita acum. In legatura cu mersul la gradi al celor mari am auzit sambata o varianta: bebeii stau acasa pentru ca sunt mici, iar fetitele mari merg la gradi, asta mi-a spus-o o mamica care a avut succes cu varianta asta. Ne mai documentam pana atunci.
Ce varianta de sling vrei sa achizionezi pentru baietel?

Maria (27 nov. 2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Pentru nas infundat noaptea folosesc umidificator noaptea si nu mai am probleme.

Maria (27 nov. 2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Buna dimineata si de la noi

Thaimeed,multumesc frumos de cafeluta Esti o scumpa,la fel si burtica ta

Deea,bine ai venitIti urez sarcina usoara si bebe sanatos si la termen

Urez insanatosire grabnica tuturor fetelor care sunt racite sau nu se simt bine
Bafta fetelor care merg sa isi vada comorile din burtica azi si Felicitari celor care si-au vazut deja comorile de curand si au si aflat ce ascund in burtica

Noi suntem bine si abia asteptam ziua de vineri sa aflam si noi daca minunea noastra mica este baietel sau fetita(sau mai bine zis sa ne confirme ca este baietel)

Va urez o zi linistita,plina de soare si caldura

Fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Adra stiu si eu cu faza "opritul" stranutului, doar ca la mine senzatia de stranut tot ramane..."intepaturile" alea in nas

Si eu am zis ca m-am ales cu o alergie...mai evidenta ...ca prea insista starea asta

rammy felicitari pt bebel sanatos.

In legatura cu copilasii care merg la gradi si bebeii care stau acasa Lui Filip al meu ii place la gradinita si stie ca eu stau acasa cu Anastasia. NU a obiectat niciodata si nici nu s-a manifestat in vreun fel.

Cand pleaca dimineata, asa se iubesc ei doi se iau in brate si se pupa si-si spun Te iubesc! Apoi Filip ii spune Anastasiei sa fie cuminte si sa nu o supere pe mami, iar ea ii spune sa aiba grija la gradi Sunt super dulci.

Stiu de bebe din burtica si cand vad bebelusi mici, nu mai pot dupa ei. Ii mangaie pe manute, pe picioruse....Se uita la ei intr-un fel asa de dragastos.

Noi mereu le aratam poze cu ei cand erau mici si le explicam ce/cum faceau si le spunem ca asa o sa fie si bebe...si mai multe

Eu ma duc sa pap ceva si sa ma intind pt ca mi-e cam rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Multumesc frumos pentru urarile de sanatate
Multa sanatate Laura, Roberta, mamutz, Cristina G
Cristina G. eu nu am am avut probleme pana acum cu rinichii. Si eu am avut contractii nedureroase,dar tot ma jenau.
Am inceput sa urasc patul si casa. Noroc cu Lady care imi tine companie cat sotul nu e acasa si cum adorm se urca peste mine in pat sa ma verifice daca mai respir
Ana Maria ma bucur mult ca bebe e bine.
Rammy si crispy felicitari pt rezultatele bune de la amnio
Corry o sa mergem si noi in Dragonul Rosu in mai-iunie sa luam diverse pt Junior.
Savvy sa stii ca nu e deloc dezastru in Dragonul Rosu. Eu am fost anul trecut cu o prietena sa luam diverse pt nunta si erau multe magazine decente. Am luat multe scoici si tot felul de decoratiuni pe tema marina de 10 ori mai ieftine decat in magazinele din oras. Sunt fix aceleasi produse ca si in marile magazine, doar prezentarea difera.

Mihaela

Ce catel dragut ai, daca vine peste tine sa vada cum respiri! E frumos sa aiba cineva grija de tine, cu atat mai mult un "necuvantator"!
Da, mi-e cam teama de aglomeratia din Dragon, cred ca si inainte aveam un fel de fobie, acum am constatat ca s-a accentuat. Dar macar de curiozitate, poate ajung...
In leg. cu stranutul, eu ma tin de burta cand stranut.. are cat de cat efect.

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput