Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 20
Babylicious spune:
O sa merg si eu in Dragon cred saptamana viitoare....fobie nu am, mai ales ca merg cu sotul si are el grija de noi
. Dar am o curiozitate, cine zicea ca a fost deja...au aparut hainutele de vara? ca deh...noua ne trebuie subtiri...
23+ cu
Eliza Maria
Bebelina
corry_28 spune:
Babylicious, da au aparut (si pentru noi si pentru micuti
)
Acum nu prea mai gasesti haine groase...
Alina, cred ca suntem chit: eu imi doream o fetita 

Fetelor, am o intrebare atat pentru cele cu varsta apropiata de mine, cat si pentru cele mai avansate: voi unde il simtiti pe bebelus? De exemplu in raport cu buricul.
Eu de cand am facut 19 saptam, il simt pe unul dintre ei, in dreapta, sus, deasupra buricului.Pana acum, i-am simtit cam la 2-3 degete sub buric, la fel cum spuneati si voi....
Nu este cam devreme sa se ridice sarcina?
Multumesc 
19+cu
si 
Savvy spune:
| Citat: |
Fetelor, am o intrebare atat pentru cele cu varsta apropiata de mine, cat si pentru cele mai avansate: voi unde il simtiti pe bebelus? De exemplu in raport cu buricul. Eu de cand am facut 19 saptam, il simt pe unul dintre ei, in dreapta, sus, deasupra buricului.Pana acum, i-am simtit cam la 2-3 degete sub buric, la fel cum spuneati si voi.... Nu este cam devreme sa se ridice sarcina? Multumesc ![]() 19+cu si ![]() |
Eu simt miscarile destul de jos, de obicei sub buric, chiar daca am 26 de sapt., dar acum nu stiu ce sa zic... poate iti raspunde cineva care are gemeni, cred ca situatia e diferita.
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
deeag spune:
buna ............. am si eu o curiozitate......... voi cam cate kg ati luat pana acum . Eu la 22 de sapt am luat cam 5-6 kg. Vi se pare mult ? sau e ok .
Stiti voi lumea vorbeste aiurea........... " ce burta mare ai " si chestii din astea care te enerveaza .
Pupici
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deeag buna ............. am si eu o curiozitate......... voi cam cate kg ati luat pana acum . Eu la 22 de sapt am luat cam 5-6 kg. Vi se pare mult ? sau e ok . Stiti voi lumea vorbeste aiurea........... " ce burta mare ai " si chestii din astea care te enerveaza . Pupici |
Eu am 19 s, si am am luat 4- 5 kg!!!
Asa ca nu dispera, se paote si mai bine

19+cu
si
thaimeed spune:
Mariaruxi, multumesc frumos... m-am cam ingrasat.... da' nu conteaza daca bebelina e sanatoasa... dau eu jos dupa aceea.
toata gasca!
Theo
24+
Maria Ruxandra
anaemi spune:
Vad ca vorbiti de Dragon ... Eu de ceva timp cumpar hainutele pt copii de pe internet. Sunt fete care aduc hainute din afara in special Anglia , la preturi fff bune, noi sau in stare impecabila.
De ex. ma uitam mai devreme la un set de 7 body-uri Mothercare la 85/76 lei.(aici aduce numai noi). Deci tot pe acolo, doar ca mie imi convine mult mai mult, in primul rand pt ca nu mai umblu bezmetica dupa hainute. Dau comanda si ma duc doar o singura data la posta (si o data la banca, daca vreau sa pun banii in cont).
A! Si nu mai zic de calitate...
BIneinteeles ca sunt si unele mai scumpe, dar ideea este ca am de unde alege ! 
Deea, eu am aproape 26 sapt si cam 9 kg + . La 22 cam asa eveam si eu.
Savvy il simt pe bebe peste tot in burta...in special in partea de sus, unde sta cu piciorusele si-mi da la ficat ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
25+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
adra_bell spune:
Anaemi, buna ideea cu fotografiile de bebe, ia sa scot eu albumele, desi le-am dosit ca le jumulea rau
Deea, eu am luat 10kg, f mult, nu cred ca ma depaseste cineva
. Lumea oricum vorbeste: ba ca ai burta mare, ba ca e mica, ba ca te-ai patat pe fata sau te vei pata pe fata, etc.
Carmen, iau sling cu inele, are avantajul ca e reglabil, bebelusul creste si poate fi folosit f mult timp. Cand a nascut nasa Evei i-am facut cadou un ring-slig, maine face fetita ei 2 ani si inca il mai foloseste. Sling fix am de capatat si sper sa ma pricopsesc si cu un mei tai(dar asta e deja pt copii mai mari). Foarte laudat si nou aparut e Manduca, dar pretul mi se pare ucigas, in planurile mele nu intra
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
Cory, eu il simt cel mai des unde are picioarele, fff jos. Rar deasupra buricului, unde are capul, prima data m-am si speriat
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world