Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Corry, ma simt mai bine, multumesc mult de intrebare am citit ca ai contractii si daca:
- ai vezica plina
- nu bei destula apa
si mai erau si altele dar nu mai retin asa ca m-am pus pe baut apa (ce-i drept in weekend nu prea beau asa de multa apa) si vad ca acum sunt ok. aviz nebautoarelor de apa!

in Dragon vreau sa merg si eu la un moment dat, cand ne apropiem de perioada de cumparaturi... stiu ca gasesti multe multe chestii, si mult mai ieftine decat in magazinele mari. abia astept

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

neata si de la mine

azi mergem la eco si tot azi ar trebui sa fie gata si analiza finala la amniocenteza...speram sa fie totul ok.

21+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Bafta multa! ...

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 25+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Multumesc! Adevarul e ca am mari emotii din cauza Rh-ului, pana nu mi-o zice medicul ca nu-s semne de anemie fetala, nu ma linistesc

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Eu am fost sambata in Dragonul Rosu.
O multime de hainute pentru bebelusi, si nu numai!
De la paturici, scutecele, pana la patuturi, caruturi, landouri, scoici!
Unele chiar sunt de calitate si mult mult mai ieftine!
Daca aveti timp si nervii necesari ( este mult de colindat) nu strica sa faci un drum pana acolo!

19+cu si

Neatza ,

ai cumparat ceva ?
ce preturi sunt ...asa de exemplu.
vreau si eu sa ajung

19 + Arianna-Maria

Va spun, ce imi mai aduc aminte....
Un body - 12 lei
Caruturi - 250- 450 lei
Patuturi ( de plastic, dar unele destul de stabile) - 200 - 300 lei
Seturi cu absolut tot ( bavetica, bady, caciulita, bluzita, sosetele...tot) - 65 lei
Scoica - aprox 90 lei
Paturica - 45 lei
Eu nu am luat nimic, am fost in scop informativ
O sa ma duc cu o suma mai mare si o sa iau mai multe.

19+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

si eu tocmai ce am vazut o paturica de bebe de peste 100 ron un metru patrat de material, 120 ron! si nu va imaginati acum satin, sau mai stiu eu ce

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Eu am fost sambata in Dragonul Rosu.
O multime de hainute pentru bebelusi, si nu numai!
De la paturici, scutecele, pana la patuturi, caruturi, landouri, scoici!
Unele chiar sunt de calitate si mult mult mai ieftine!
Daca aveti timp si nervii necesari ( este mult de colindat) nu strica sa faci un drum pana acolo!

19+cu si

Ude anume in Dragon ? In corpul acela nou sau printre tarabe ??? Eu de-acolo m-am aprovizionat pt bb1, am luat si "cioace", ca de, nu aveam experienta, dar si lucruri bunicele (printre care doua paturici super, din bumbac, pe care le folosim si acum). Cand am fost in a doua tura, pt bb mai maricel, n-am mai gasit asa multe, plus ca nu vroiau sa dea la bucata, ci numai angro ...

Acuma cum mai e, dau si la bucata ? Si ce program au ?

20+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Mie personal, seturile alea pt bb (cele pe care le-am luat eu la bb1, acum 4 ani) mi s-au parut inutile si de proasta calitate. Plus ca bb1 s-a nascut in mai, iar la sfarsitul lui aprilie, cand am facut cumparaturile, nu scosesera hainutele subtiri, erau doar cel groase, asa ca le-a purtat cateva zile, cu indulgenta, ca erau prea groase.

In seturi gasesti caciulite (erau tare nasoale si cu siret, NU SE RECOMANDA SIRET la bb mic, pericol de strangulare !), manusi + sosete (mi s-au parut inutile si prost croite), pantaloni (ok), body (ok), bavetica (inutila in general) ...

Pentru mine au fost o investitie proasta, a fost mai bine sa iau piesele separate.

In schimb paturicile au fost super ! Una subtire din bumbac si una mai grosuta, gen prosopel flausat, de o calitate foarte buna !

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,
pare rau ca am disparut, dar ...
azi dimineata am ajuns totusi de urgenta la maternitate. multumesc lui DD ca bb e bine, colul e inca inchis.
sunt bolnav, bronsita, cu tuse f puternica, de la tuse am inceput sa am contractii, din pacate sunt dureroase. de frica am ajuns azi la spital, de fapt m-a chemat doctorita dupa ce i-am povestit ce si cum.
maine trebuie sa ma duc la pneumo, sa imi schimbe tratamentul, cele 5 zile de antibiotic nu au facut absolut nimic, ba dimpotriva, ma simt din ce in ce mai rau.
noapte dorm 1/2h, apoi tusesc 2h si tot asa.
dani nu stiu ce face, stiu cum arata ca il mai vad prin casa, in rest eu stau doar in pat dupa ce ajung de la munca, nu ma duc decat la baie, il tin pe dani cat mai departe de mine deoaece pe langa bronsita m-a transit si o raceala.
asa ca vestile de la noi sunt asa si asa.
nu promit ca mai intru, nu stiu cand, daca ma pun pe picioare da. daca nu ...
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui caty2585
Va mai rog inca o data,daca se poate sa ma treaca si pe mine cineva pe prima paginaUM 14.11.2010 DPN 21.08.2011 si data mea de nastere25.12.1985

Esti oficial "luata in evidenta" acuma.

La multi ani ESKA cu multa sanatate tie lui bebe!

Andra si Mariaruxi, si eu am aceleasi emotii cu fetita ca si voi. Ea merge la gradinita cu placere, dar oare cum va reactiona cand vede ca eu stau acasa cu fratiorul ei si pe ea o "expediem" la gradinita?! Am oricum mari emotii cu gelozia, caci e printesa casei de 4 ani, dar incerc sa o pregatesc din timp si sa ne documentam cum trebuie procedat cat mai delicat si firesc.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 19+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

m-am apucat un pic de citit ...
eu, una, nu am de gand sa ii spun lui Dani ca eu voi sta acasa cu bb. drept e ca noi avem bona, Dani va sti ca bb sta cu bona, si ca eu voi veni mai repede de la munca sa stau cu el cand vine si el de la gradi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Apropo de fratii mai mari, fetita noastra va avea 5 ani cand apare bb2, si este extrem de hotarata ca NU VREA un fratior / surioara ! Cand am incercat la un moment dat sa-i sugeram ca s-ar putea sa aiba, s-a pus pe un plans de n-o mai puteai opri ! O sa fie jale la noi !

Asa ca nu i-am spus nimic inca, nici vorba sa-i spun ca eu o sa stau acasa cu bb ! Ea se va duce la gradi si eu "la servici", doar ca "o sa vin mai devreme" ... Si noi avem bona pt ea si sper sa ne descurcam cat de cat, desi nu stiu cat tact va avea si bona

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

laura13 iti doresc multa multa sanatate si multi multi .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
25+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput