Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Fetele dragutele, va doresc un we minunat!!!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Vai ce uitasem. Am facut acum 2 ani un excel cu calcule pentru zile, luni, saptamani, inclusiv calculul in functie de calendarul ala chinezesc de previzionat sexul puiutului.
L-am aranjat putin si il pun pe contul de google, in docs. A doua pagina este calendarul sarcinii, cu date efectiv.

11+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Multumim.....

de ce nu il trimiti in mail... direct?

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Camady, da, duphastonul si toate astea pe baza de progesteron se dau pt a ajuta placenta sa se tina in cazul in care nu produce suficient progesteron.
Dar eu, fiindca imi vars zilnic matele, e clar ca am destul hormon de asta.
Am vb cu o ginecoloaga din ro care mi-a dat asta fara sa ma vada. De aici au si inceput temerile mele.
Mi-am facut programare maine la privat la un ginecolog. O sa vb cu el si sa vedem.
Merci

Bine ai venit burtica noua - sorry nu ti-am retinut nickul

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Vai ce uitasem. Am facut acum 2 ani un excel cu calcule pentru zile, luni, saptamani, inclusiv calculul in functie de calendarul ala chinezesc de previzionat sexul puiutului.
L-am aranjat putin si il pun pe contul de google, in docs. A doua pagina este calendarul sarcinii, cu date efectiv.

11+

Bijuteriile mele

Multumim!!!!

17+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Fetele dragutele, va doresc un we minunat!!!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

si tie mamica.... sa va bucurati de soare si de iarba verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Buna fetele, ce faceti? am fost azi la Bucuresti si sunt foarte obosita, v-am citit pe toate, dar nu prea stiu ce sa raspund, sunt asa intr-o ceatza...am facut analizele de lupus,rez peste vreo doua sapt,dar dr meu a zis ca arat bine,si ca la mine a fost tot timpul ok, nu au fost probleme,asa ca ma simt mai bine, si d'abia astept rez..mi-au vneit rez la urina si toxo, si sutn ok,asa usurata respri cand mai apuc sa fac cate o analiza ( ca io le-am facut pe rand si ce am apucat :),si cand imi vien si rez ok, nu mai pot de bucurie,adik ma simt mai linistita si mai in siguranta
ieri v-am zis ca eram suparatica si am plecat sa ma tund, si batea un vant, nu mi-am dat seama cand am plecat de acasa, apoi mai sa nu mai ajung acasa fetelor,de rau ce mi-era, si apoi toata ziua nu m-am ridicat din pat,m-a laut o raceal,offf,cu durere de ochi, de cap,de ureche,de gat..cred ca aveam si febra, mi-era asa de frig ca nu mais tiam cum sa ma mai incalzesc,si normal ca eram f speriata de bebe,sa fie ok,sa nu ii faca rau, m-a doftoricit sotul,cu lamai, cu miere,cu sucuri naturale , cu ceaiuri, si am luat osciloco...azi dim,mai bine un pic ma simt,dar inca ma doare in gat si sutn asa molesita, ma doare corpul,voi ce ziceti sa mai iau?

Bun venit noiloro gravi si de la mine

Camady, parca tu ai zis de tensiunea aia in urechi?am avut-o si eu la inceputul sarcinii, nu mais itu la cate sapt,dar aveam frecvent, pulsul ala in urechi...zilnic, si de cateva ori pe zi, in special seara,eu situ ca nu am probl cu tensiunea, nici nu mi-am laut-o in timpul sarcinii deloc,dar am psu pe seama ca inima acum incepe sa pompeze mai mult,si poate d'aia..apoi a trecut de la sine, nu am mai avut de mult timp..eu sunt foarte fricoasa de boli,dar acum,cu bebe, orice simt sau mi se intampla,incerc sa zic,ei e normal....si sa nu ma sperii,sa gasesc la orice o explicatie plauzibila:)

Va pup fete, va doresc un weekend minunat, iar ma duc sa bag niste lamai cu miere si la pat, as gatis i eu ceva,dar nu am idei, voi?
Oanaiasi, birn ai reventi, sper ca nu mai incurc numele.dar la cat de dusa sunt azi, ma iertati voi

Ai grija si tu Seidana,daca iti simti ochii grei , sa nu te ia vreo gripa ceva, mananca si tu niste lamai preventiv

May, si mie mi-a recomandat dr utrogestan, cate 6 pe zi,ca avand o sarcina pierduta, a zis s anu riscam,,dar..eu nu am alut, am luat cateva zile,si apoi am renuntat,ca asa am simtit eu,o fi fost bien, n-o fi fost nu situ,dar am simtit c anu e deocamdata nevoie

Alinabu..nu am ce sa-ti spun pur si simplu, cred ca ne-ai facxut pe toata sa pangem, imi pare nespus de rau, dar asa cum am zis mereu, Dumnezeu stie El mai bine, tu sa nu pici in tristete te rog,calde imbratisari

fetele, d'abia astpet sa ne facem tricouri, eu va zic sapt viit ce culoare vreau, ca sper ca la 17 sapt sa imi arate si mie bebe ce-o fii?

Zubi, mami16+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Da, unboticutz, aici pe forum am fost sfatuita sa investighez trombofilia.
Eu nu cred ca am sau ma rog sper sa nu.
Am cerut la moasa sa-mi faca teste dar, avand in vedere ca i-am dictat eu cum se scrie ...
maine la privat o sa cer si teste pt asa ceva

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Zubi eu fac spanach cu oo....
Imi pare rau ca esti racita.. sa fii cuminte si sa stai in patic cu ceai caldut ( nu fierbinte)...eu am baut la greu ceai de tei cu macese ( tei pt raceala, macese pt imunitate)
Sper sa nu ma racesc, dupa cafeua tare mi-au trecut toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Zubi, lasa ca trece si raceala, important e ca a zis doctorul ca e totul in regula. AI scapat de un stress. Si sa mai asculti de medicii de familie...

AM trimis fisierul pe mail, ca in docs il modifica si nu era bine

11+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput