Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna! mai primiti gravidute? am si eu o surpriza in burtica (Dpn 02.10.2011, um 26.12.2010) si un pui dulce foc acasa. timpul meu e ff limitat, o sa scriu doar cand pot sa ajut pe cineva cu vreo informatie, din pacate nu-mi permit mai mult.

am mai citit pe sarite, e foarte greu sa tin pasul cu voi. ma inscriu si eu pe lista gravidutelor care alapteaza, desi am avut ceva probleme cu sarcina si ar fi bine sa-l intarc. si eu mi-am dorit ca decizia sa ii apartina lui Rares dar din pacate s-a intamplat minunea sa raman insarcinata si nu sunt foarte ok. tot sper sa scada lapticul si sa renunte singur si cred ca voi suferi oricum mai mult decat el.

info pt care am intrat azi: la cora se dau pachete pt gravidute, vedeti pe site-ul lor, cateva prostioare dar daca sunt gratis, de ce nu. aveti nevoie de dovada ca sunteti gravi (orice act medical, eu am dus o eco), buletin si card de fidelitate (daca n-aveti,se face pe loc)

va pup si va doresc sarcini usoare si numai vesti bune!

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 12+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

buna! mai primiti gravidute? am si eu o surpriza in burtica (Dpn 02.10.2011, um 26.12.2010) si un pui dulce foc acasa. timpul meu e ff limitat, o sa scriu doar cand pot sa ajut pe cineva cu vreo informatie, din pacate nu-mi permit mai mult.

am mai citit pe sarite, e foarte greu sa tin pasul cu voi. ma inscriu si eu pe lista gravidutelor care alapteaza, desi am avut ceva probleme cu sarcina si ar fi bine sa-l intarc. si eu mi-am dorit ca decizia sa ii apartina lui Rares dar din pacate s-a intamplat minunea sa raman insarcinata si nu sunt foarte ok. tot sper sa scada lapticul si sa renunte singur si cred ca voi suferi oricum mai mult decat el.

info pt care am intrat azi: la cora se dau pachete pt gravidute, vedeti pe site-ul lor, cateva prostioare dar daca sunt gratis, de ce nu. aveti nevoie de dovada ca sunteti gravi (orice act medical, eu am dus o eco), buletin si card de fidelitate (daca n-aveti,se face pe loc)

va pup si va doresc sarcini usoare si numai vesti bune!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Un boticutz.. bine ai venit intre noi.. te asteptam ca de des poti..
Deci te trec in listuta nu? ne zici si data nasterii lui Rares?
si data nasterii tale...
Ce prostioare ti-au dat la cora? am vazut si eu ca se da cadou.. insa am zis sa nu ma bag in seama..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

seidana, merci frumos. Rares e nascut pe 09.01.2010, data nasterii mele nu as vrea sa o trec. voi naste cu dr. Hamid la Filantropia.

de la cora am primit o revista superbebe din decembrie, o cutie de cereale milupa, caciulita si fular pampers (caciulita e ff haioasa, pe fular scrie pampers dar pe caciulita nu), un pachet nivea cu un mini samponel,cateva servetele si niste mostre, un sampon mititel dalin, doua lingurite, o bavetica, un sticker pt masina. cred ca astea erau toate.

Mergi la inceput

a, si erau puse intr-o sacosica de panza cu o barza pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor eu daca am acum 18 sapt de sarcina , in ce luna sunt ca nu mai inteleg cum e cu saptamanile si cu lunile?!

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

unboticutz bine ai venit felicitari si sarcina usoara.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

May sangerarea mea e dintr-o insuficienta a placentei de a secreta progesteron ( de asta nici n-am vomitat niciodata in sarcina) .Sangerarea ta are alte cauze.Eu zic sa vb totusi cu un medic chiar si din romania.Nu stiu ptr. ce se prescrie duphastonul.Unele fete spun ptr ca au avut sarcini pierdute si ptr siguranta.Eu iau arefam.
Parerea mea este sa suni sa vb cu un dr din romania.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor eu daca am acum 18 sapt de sarcina , in ce luna sunt ca nu mai inteleg cum e cu saptamanile si cu lunile?!

Lori 18+

aceeasi problema o am si eu cu aceste saptamani.Eu calculez asa 28 noiembie UM-28 martie luna 4 si dupa luna a 5-a.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Lori 18+

aceeasi problema o am si eu cu aceste saptamani.Eu calculez asa 28 noiembie UM-28 martie luna 4 si dupa luna a 5-a.

Dupa calculul asta:
20 nov - 20 dec - 1 luna
20 dec - 20 ian - 2 luna
20 ian - 20 feb - 3 luna
20 feb - 20 mar - 4 luna

adica de pe 20 martie am trecut in luna a 5-a?

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor de vreo 3 zile dar nu continuu ci din cand in cand imi aud pulsul in urechea dreapta.Voua vi s-a intamplat asta? Ce poate fi?Eu tensiunea o am mica 9 cu 5 .

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput