Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 20
bujo spune:
Andreea uite www.baby2see.com/gender/external_genitals.html" target="_blank">aici cum arata organele genitale la bebei la o sarcina micuta si ai sa intelegi de ce se face confuzie.
bujo mami de Filip si
17+ cu 
alayna spune:
Sunteti niste scumpe,va multumesc pentru cuvintele frumoase.
Aveti dreptate,sa fie sanatos/ a
asta e cel mai important.Si daca e fata,nu o sa ma opresc pana nuo sa am un bebe cu puta ,nu???
Mai ales ca e primul bebe ,nu ar trebuie sa conteze ce e ,dar ma iau nebuniile ,nu eram asa,poate din cauza hormonilor
na ca am gasit pe cine sa dau vina .
Intr-adevar e prea devreme ,dar daca medicul nu era sigur nu stiu ce m-a starnit sa -mi zica ca e fata ,citez : uite acolo se vede clitorisul !
AM luat si o eco 4 D
,am pus-o in album daca vrea cineva s-o vada ![]()
Andreea,cineva postase un link cu photo si explica acolo cum de se face confuzia asta intre puta si clitoris. Arata exact la fel ,nu ma bag sa explic ca sunt mai pudica.Poate are cinva linkul sa-l mai puna o data aici .
13+
Se pare ca va fi 
:)
rocaille spune:
Salutari si de la mine pe ziua de azi.
Bujo, curiozitatea ta in ceea ce ma priveste, probabil ca e impartasita de mai multe persoane de aici... sau poate nu de atat de multe. Probabil ca daca intram asa lin, puneam un UM un DPN si un numar de saptamani, eram mai putin suspecta. Probabil, zic. Si totusi este foarte posibil ca exact una dintre aceste persoane "cuminti" si care aparent respecta regulile jocului sa fi facut, de exemplu, festa cu picasa. Dar asta nu mai conteaza atata vreme cat nu ne place de cineva anume. Sa nu uitam ca deja e cineva care a impus reguli pe acest forum si fiecare e liber sa se implice numai atat cat vrea. Parerea mea, ca si a ta, este ca ar trebui sa constientizam mediul nesigur in care "activam". Daca vrei prieteni in carne si oase, cred ca forumul nu e cel mai bun loc pentru asta.
Sa inteleg ca daca afirmam clar, ca alte fete care scriu aici, ca am o problema cu a-mi da datele personale, nu mai era o problema? De ce ar trebui eu sa ma justific atat?
seidana spune:
Fetelor sa ma bag sa fac capitol nou?
Imediat merg acasa .. si nu stiu ce va fi..
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
alayna spune:
Bujo,multumim de link !
Cine va deschide un nou capitol ? Ar trebui de pus si linkul asta in listuta noastra , eu l-am cautat ieri si nu am dat de el
13+
Se pare ca va fi 
loredanar spune:
bujo f misto link-ul. multumim. acum imi inteleg doctorita de ce nu a putut sa vad puta/cucu bebelinului meu nici la 16 saptamani. e f greu de determinat diferentele, mai sta si picior peste picior... ce sa vezi. de acum nu o sa mai judec doctorii in privinta asta. :))
Lori
18+
alayna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Fetelor sa ma bag sa fac capitol nou? Imediat merg acasa .. si nu stiu ce va fi.. 17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Daca ai timp fa un capitol nou ,ca acusa intram pe pagina 21 .
Nu uita linkul de mai sus ,please

13+Se pare ca va fi

raluca050 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zubi Neatza fetele..cam slaba activitatea zilele astea,ne-am facut cam lenese...e foarte naspa afara intradevar..nu am chef de nimik:( eu am o problema cu dormitul,toata noaptea ma zvarcolesc d epe-o parte pe alta si pana la urma,tot pe burta jaung, Doamne,zici ca sunt distrusa, nu situ cum sa fac sa ma dezobisnuiesc sa nu mai dorm asa, nici nu ma deranjeaza deocamdata burta,da roricum,daca ii fac rau lui bebe ca dorm asa Zubi, mami 17+minunea mea |
Zubi si eu ma mai trezesc pe burta, din obisnuinta, insa asta este, nu am cum sa stiu ce fac in somn
In plus imi mai amortesc noaptea picioarele, asa ca trebuie sa-mi mai schimb pozitia si uite asa dorm iepureste mai mereu.
17+

17+