Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
loredanar spune:
andreea2011 pai la 18 sapt am inteles ca suntem in luna a 5-a deja. nah, nu fac chiar o tragedie din faptul ca nu il simt, mai astept. :) se zice insa ca pana in saptamana a 20-a e imposibil sa nu il simti.
Lori
18+
seidana spune:
Elly.. sentimentul meu de mamica imi zice ca e bebe.. tin minte ca prima data cand l-am simtit brusc am fost fericita.. am zis asta e piticul ... insa uneori acum ma indoiesc ca dr a zis ca nu se poate sa miste asa repede.. cand va aud si pe voi ma gandesc ca nu stiu prea bine..
Andreea... eu cand pun mana pe burtica se linisteste..
, senzatia mai nu e ca si o bula care se sparge, uneori bule mai mici alteori mai mari
... Oricum nu se poate confunda cu un gaz "simplu", pt ca pe acea il simti prin intestine pana in spate...
Camady.. o fi fetita si e mai lenesa 
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
andreea2011 spune:
Lore, intradevar sunt in luna a 5-a, dar am 4luni si 3 zile.
Se spune ca la 4 luni si 15 zile il simti.
18 +
andreea2011 spune:
Aaaa, si inca o superstitie. se spune din batrani ca fetitele si misca mai repede si se si nasc mai repede.
Voi spuneti invers am vazut.
Abia astept sa ajung la doctor sa vad dc-i alba su neagra. E prima oara in viata mea cand indiferent de raspuns voi fi multumita. Numai sa se vada.
18 +
Lali_mete spune:
Eu cand il simt,simt asa,ca si cum ar apasa un pui de pisica cu lautele in piele,numai ca din interior
,mai bine de atat nu pot descrie ,dar sentimentul e minunat. Mie dr-ul mi-a spus ca il voi simti repede pentru ca e asezata nu-stiu-cum placenta,si miscarile sunt mai la "suprafata" .
Bujo
ai dreptate cu scrisul si cititul mesajelor care deranjeaza,eu am ales sa dau cu ignorol
.Nimeni nu cere date cu forta,doamne fereste,si eu respect dreptul la intimitate al oamenilor care nu vor sa spuna prea multe,cum e May de exemplu,care a spus clar ca are temeri referitor la informatiile date pe net,si Jade care e superstitioasa.Dar de acolo pana la a nu spune nimic ,nici daca esti mama,decat scos cu clestele,e cale lunga.Si as prefera daca tot ne da cineva sfaturi si se afla printre noi sa stiu unele lucruri.Poate sunt rea sau deplasata,dar imi place sa stiu cu cine vorbesc. Ca doar nu ma apuc a le vanez acum,de exemplu,pe Andreea cand merg in Mangalia sa ma apuc sa o caut
, sau pe cine ai e din Constanta sa insist acum sa stiu tot
.
La cealalta odisee cam avem numerele noastre de telefon,care a vrut l-a pus pe mail,care nu ,l-a trimis pe pm la cine l-a cerut.
Revin dupa nanel.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
alayna spune:
Bine v-am regasit viitoare mamicute,vineri am facut dublu test si maine sau poimaine merg sa iau rezultatele.
In timpul testului am vazut putulica la bebe si mi-am dat singura verdictul : its a boy !!
Ginecologul a ras printre sprancene si mi-a zis ca e fata si acolo nu e putzica de baiat ,ci clitorisul unei fetite.Dar cica nu e sigur 100 % in 2-3 saptamani vom sti exact.
Parca mi-a dat in cap,intotdeauna am visat sa am un baietel,chiar ma si vedeam mama de putza cum ziceti voi aici .Imi venea sa plang,am ramas muta ,toata ziua am fost indispusa,suparata,m-am certat si cu al meu si imi venea sa-mi trag palme singura .
Ar trebui sa ma rog la Dumnezeu sa fie un bebe sanatos ,nu mai conteaza acum ca e fata sau baiat.
Fetelor voi pe ce parte dormiti?Stanga sau dreapta?
Pe mine m-a durut spatele foarte tare si picioarele.Oare nu este prea devreme?
13+
Se pare ca va fi 
:)
seidana spune:
Alyana.. important e sa fie sanatos/sanatoasa... al doilea il faci cu putza daca acum nu iese asa..
Parerea mea e ca la 13 sapt e cam devreme sa iti zica ce e.. dar e parerea mea..
Lali.. labute de pisica
, ce frumoasa descriere
sanatos !
camady spune:
Alayna mai sunt sperante sa fie baietel..............
Si eu mai trag nadejdea asta.si mie imi spune toata lumea ca fac fata si eu ma dezumflu si imi zic ca sunt nebuna ca ar trebui sa ma rog sa fie sanatos/a.
Dar si eu ma simt numai mama de baieti.
16+si mami de Razvan 7 anisori
andreea2011 spune:
Alayna , sanatos sa fie copilul tau. O sa vezi ca dc-i fetita nu o sa o dai pe 10 baieti.
Dar eu nu sunt lamurita cu clitorisul la fetite. E atat de mare sa-l poti distinge tu la eco si se micsoreaza mai incolo?
Sau cum?![]()
![]()
Ca dc fetita mea spre exemplu ar avea acum clitorisul cat al meu nu cred ca s-ar vedea la eco.
plus ca eu am presupus ca-l are mult mai mic. Eeee, nu va bateti capul cu prostiile mele .
18 +
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea2011 Dar eu nu sunt lamurita cu clitorisul la fetite. E atat de mare sa-l poti distinge tu la eco si se micsoreaza mai incolo? Sau cum? 18 + |
sau o fi putza mai mica.. gandeste-te ca se bebe bebele de 1 cm, si i se vad mugurasi.. deci totul e mai mare..
La 12 sapt incepe sa se faca diferenta intre clito si putza
sanatos !