Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui camady

Seidana ai patit si tu ca mine?
Un dr ti-a zis ca e baiat si altul fata??????/
Sunt curioasa miercuri ce-mi mai zice ca e...........
Sunt ffff ingrijorata de jade.

16+si mami de Razvan 7 anisori

un dr a zis ca e baiat.. unul ca nu e nici baiat ca nu se vede putza, dar nici nu vede de e fata

Cu jade... nu are nimeni telefonul ei?
Ce bine ar fi sa avem o listuta private cu nr de telefon, sau macar in fiecare oras sa ne stim nr unul alteia..

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
Pai hai sa facem, chair ar fi frumos sa ne mai auzim si la tel,si sa nu mai stama cuma ingrijorate de ex, cum e cu Jade

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

bujo zau sa zic nu cred ca a fost lesinut de la post neaparat , ci mai mult de la lipsa de oxigen din biserica. nu tin post prea des si nici nu cred ca o sa mai tin pe perioada sarcinii sau a alaptarii. chiar am devenit carnivora de cand sunt insarcinata... imi ofera o mare bucurie mancatul carnii in ultima vremii. :))

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bujo.. esti tare sadddiccaa cu bancul cu suzeta.. da poate o fi adevarat... , sper sa nu invat pe pielea-mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mai sa stiti ca are un dram de adevar bancul, vad la mine ca sunt mult mai relaxata acum decat la Filip.

bujo mami de Filip si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

pt fetele care au simtit deja bebelusii miscand: misca in fiecare zi? in aceleasi perioade ale zilei? misca din ce in ce mai tare? incep sa ma ingrijrez ca eu nu il simt inca...

Lori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Cum reactioneaza femeile in functie de copil?
-la primul copil - cand scapa suzeta jos, mama o ia, o spala temeinic si o baga la sterilizat dupa care o inapoiaza copilului
-la al doilea copil - mama ia suzeta de pe jos, o sufla sa n-aiba par asu praf si i-o da inapoi
-la al treilea copil - mama recupereaza suzeta din gura cainelui si o inapoiaza copilului

bujo mami de Filip si 17+ cu

foarte tareeee! si cat se poate de adevarat .... cred!
si eu sunt muuuult mai relaxata acum .... incomparabil! si cand o sa vina bb ... sunt convinsa ca nu voi mai fi la fel de isterica
deja multe intrebari au raspuns. daca da DD sa fie totul ok si de data asta... e un deja vu.

mami de Annelies (30.06.2005) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bujo .. acum ai experiente, si ca si in orice lucru experienta ne face sa reactional altfel, pe noi de ne doare in fund e o pb, de nu ne doare iar e o pb.. citim standardul si nu acceptam cu usurinta ca suntem diferite..

Lori .. eu il simt, la servici in jurul orei 9- 10, cred ca ii place muzica, sau faptul ca stau in fund... ieri de ex nu l-am prea simtit..
Oricum uneori ma gandesc ca nu e bebe.. citeam ca incepe sa miste inte 18-20s...
Fetelor ziceti voi: simt in stanga mai jos de linia buricului , uneori si pe linia buricului in jos, niste gaze ( la inceput mai finute, acum sunt mai puternice), care ma gadila , uneori sunt si amortite .. si nu se concretizeaza in gaze...
Oare asta e sentimentul?

Apropo.. cum sta bebele in uter (pozitia) , unde are caputul unde picioarele? eu ma gandesc ca are capul in dreapta si piciorusele in stanga .. de asta nici nu e recomandat sa dormi pe dreapta ca bebe sta cu capul in jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

seidana .... nu cred ca sta intr-o anumita pozitie. ci face, mai ales acum ca are loc, un soi de balet....
e foarte posibil sa fie bb din ce descrii. dar .... important e ce simti tu! indiferent de saptamana, de intensitate, de fluturasi sau gaze (adica senzatie) daca tu simti ca bb a miscat in secunda aia pai sa fii sigura ca asa e. ai incredere in ce-ti spune simtul de viitoare mamica. desi imi aduc aminte ca eram cateodata atat de ingrijorata ca nu simteam nimic decat grija.
o sa vezi ... la al doilea e mai simplu

mami de Annelies (30.06.2005) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Eu il simt cel mai bine cand sunt linistita si-mi tin mana pe burtica.Simt ori in stanga ori in dreapta niste lovituri usoare dar nu pot spune precum Seidana ca le asociez cu gazele.
Si cand ii simt loviturile ma emotionez asa tare. Dc nu tin mana pe burtica il simt mai rar.doar cele mai puternice lovituri.
Oricum Lori, nu te speria. o sa-l simti saptamanile astea. nu auzi ca se spune ca-l simti abia la 4 luni jumate. pe mine nu ma crede mama cand ii spun ca-l simt.
dar eu stiu mai bine

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana dupa cum descrii eu zic ca e bebe.Si eu l-am simtit pe razva la 16 sapt. si cam aceleasi senzatii pe care le descrii tu.Acum nimic........Iar copilul isi schimba pozitia tot timpul mai ales acum in prima per. cand are loc.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput