Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Mi-e rusine sa ma duc asa:((
Si la eco mi-era rusine cu burtica cea paroasa. Mi-a crescut par peste tot :(( si cel pe care il aveam s-a indesit.
al meu sot imi zice maimutica :((
Cred ca-mi pun un scaunel in cabina

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

May, eu consider ca dc tu simti ca nu-ti face bine progesteronul sa nu-l mai iei. Si mie mi s-a recomandat dar am luat doar vreo 5 zile.
Citisem undeva, dar nu mai stiu unde, si nu-ti pot garanta cat este de adevarat, ca progesteronul poate provoca masculinizarea mamei si fatului, mai clar zis "imparosenia".
Dar repet, pe prospect nu scrie asta si cred ca am citit pe net.
Si mie imi vine greu sa bag lama. Pe piciore ma fac cu aparatul dar jos nu suport.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Duphaston mi-a dat. E progesteron sintetic. Nu am luat decat o zi, ca apoi am citit prospectul si m-am speriat :)) si impadurirea ar fi una din reactiile nesemnificative :D
Oricum eu m-am parosit si fara el, drept concluzie am destul progesteron in corp. Mai ales ca am si greturi ...

Oricum mi-am facut o lista de intrebari pt ginecolog maine. Cred ca o sa ma injure dar ... dau o gramada de bani, asa ca sa imi raspunda

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

may si eu cred ca impadurirea e de la progesteron

mi se pare interesanta asocierea greturilor cu productia naturala a progesteronului. Voi cum aveti scurgerile? adica in ce cantitate? ca mie imi pare ca ovulez non stop!! Si la Dani tot asa le-am avut si mai incolo pe la 4-5 luni prind miros mai puternic...

am citit si cate feluri de mancare faceti, eu inainte eram amanta bucatariei, dar acum cu greturile astea d'abia fac pranzul. Seara fiecare apuca un snadwich sau un iaurt, nici vorba de gatit.

eu la epilat, pe picioare acu 2-3 saptamani am fososit inca aparatul electric, si am observat ca-s mult mai sensibila la durere. Zilele astea tre' s-o fac iarasi si n-am nici un chef...dar vin zilele cu soare si tre' sa ne despadurim oricum.

Greturile s-au mai stabilit totusi. Incep pe la 6 seara si dureaza pana ma culc

Pt fetele cu acid la stomac am gasit niste pastile homeopatice bunicele(deocamdata n-am arsuri decat ocazional la fripturi). Sunt de la marca Boiron si se numesc Gastrocynisine.

D'abia poimaine fac 10 saptamani si am burtica deja

Va pup

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
Va dorec un week de odihna, plimbari si sa ne auzim luni numai cu vesti bune.
Eu am 16 sapt.si 3 zile si nu l-am simtit pe bebe. Pe razva l-am simtit fix la 16 sapt si se spune ca la a doua sarcina ar fi trebuit sa-l simt mai repede. Mai sunteti care nu i-ati simtit la 16 sapt pana acum?

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza burtici lenese...eu sambata de dim,sunt in picioare si direct pe forum la prima ora,pt ca atunci mi se schimba mie data sapt la bebe,si sunt as anerabdatoare s acitesc ce mai face el sapt asta..

Dbunny,si eu tot aparatul il folosesc..nu situ daca putem sa il folisim si in lunile mai avansate,cred ca o sa fie mai complicat si tre sa mergem la cosmetica,ca noi singure..nu cred

May3, eu sunt cu exemplele tot timpul:))))), vara-mea, tot din Anglia,a avut sarcina toxica,adik pana in 4 luni,voma si apa, era terminata,dar bebe se hraneste,stai tu linistita,ca are mami resurse in corp si pt el

Camady, neatza, vad ca tu esti mai harnicuta, nici eu nu l-am simtit pe bebe pana acum,si sutn tare ingrijorata, ma rog, la mine e si prima sarcina,dar oricum,azi avem 17 sapt si nimik...:(, acum d'abia astept sa ma duc sapt viitoare la dr s avad daca totul e bine

somnoroaselor,treziti-vaaaaaaaaa

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetele, pe mine ma odare in gat intr-o parte,cu un pic de durere la ureche,si cand apas cu degetul asa pe gat, de la ureche in jos, ma doareee,si cand inghit,sper s anu fie altceva, eu amf acut oreion cand eram mic,ace, pot sa il mai fac o data?mananc continuu lamai cu miere dar nu imi trece

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ce-as mai dormi si eu zubi dar am un cavaler care-mi da trezirea dimineata.
Mergi la un dr luni daca nu te lasa durerea.O fi vreun curent si de la ureche sa coboare spre gat.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata fetelor!
Zilele astea nu m-am simtit asa bine, asa ca nu am mai intrat pe forum . Acum nu mai am dureri de burtica.
Week-end placut va doresc!

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi burtici frumoase ! Si eu sunt treaza de dimineata,azi am program gospodaresc [:d],fac smotruiala .
Va pupic pe toate ,revin cand am timp.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput