Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

strumphy ia vezi tu cum e cu durerea asta de cap..ia=ti tensiunea!

AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

n-am nici o tensiune nimica, ieri la spital era 123 cu 68 parca daca imi aduc aminte, pot sa verific si in yellow book ul gravidei ca e aici pe masa, dar cred ca asa e ... ma doare capu` ca am plans aseara , am tras si eu o portie zdravana de plans ca deh... e 25 si eu trec peste termen, plus mi s-a facut un dor nebun de mama, as vrea sa fie aici cu mine acum , plus ca ma suna toti de pe acasa si ma intreaba, n-ai nascut, nu esti la spital ??? da vezi sa nu uiti sa ne anunti si nah se aduna si stresu asta la mine, ei asteapta , eu astept, ce mai ... perfect !!! ... si alte prostii de imi trec mie prin cap, adica o gravida paranoica

mi-am facut o cafea cu lapte acum si o servesc cu biscuiti, nu spun de care ca sa nu nasti de pofta

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

strumphy...si eu am tras o portie zdravana de plans aseara...cred ca este normal..eu nu doar am plans...dar am vrut sa imi omor barbatu desi..nu0-mi facuse nimic grav...am sarit pe el sa-i dau in cap....mi-am cerut scuze dupa aia..mi-am dat seama ca o luasem razna...am plans, mi s-a parut viata o porcarie, durerile, asteptarea...dracii pe care ii aveam pe mine.....cred ca e NORMAL
si alarteieri noapte m-am bagat in pat vesela...ii povesteam lui ceva....si la un moment dat am avut o durere puternica si sa te ti....am dat-o din ras in plans grav de tot.....

Mergi la inceput

stiu ce biscuiti doamna...DIGESTIVI...si DA!!! MOR DE POFTA....:(cand oi veni in tara sa imi aduci si mie un pachetel..de mila asa...

Mergi la inceput

ma duc sa fac un pic de curatenie si sa ii fac lui dani cartofi prajiti cu fish fingers...ne tratam azi cu bunataturi hipercalorice...deh|!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

ma duc sa fac un pic de curatenie si sa ii fac lui dani cartofi prajiti cu fish fingers...ne tratam azi cu bunataturi hipercalorice...deh|!

tu cu cartofi prajiti si fish fingers, eu am pus sa fac aluat de pizza ca cine stie cand o sa mai apuc sa ii fac eu o pizza lu` domnu` sotz si daunezi cand i-am facut pizza, cica el crede ca e cea mai buna pizza pe care a mancat-o el vreodata facuta de mine, sa vedem azi ce parere o sa aiba

promit cand vin in tara sa iti aduc niste biscuiti de aia buni dar mai ai de asteptat pana prin august

_

Mergi la inceput

lasa strumphy ca astept pana in august...nu-ti face griji ca nu scapi:)
eu nu stiu sa fac pizza....aia din oras mi se pare ok:))

Mergi la inceput

in uk imi placea aia de la pizza express....poate ajung si eu prin anglia sa mai pap chestiile care imi placeau odata....poate imi fac vreo vacanta pe acolo la sf anului

Mergi la inceput

Ma bag sa fac un nou capitol si dupa aia sa imi gasesc de treaba ca deja m-am plictisit de laptop si tv, voiam sa ies afara in centru la o plimbare si inghetata dar Nick cica nu, ca e un protest foarte mare si sunt avertizari sa nu calatoreasca londonezii in centru decat daca e neaparat necesar bun.. ramane pe maine inghetata si plimbarea

Revin cu un nou capitol

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor ce vorbarete sunteti

strumph si eu patesc ca tine si ma gandesc la mama
desi mama mea e aici
si va veni la mine cateva zile
cand voi naste
dar tot greu imi e si acum
mai ales de cand cu durerile astea
offfffffff

ce fel de biscuiti digestivi consumi?
ca si eu tot de aia folosesc pt antonia si de o vreme si pt mine
eu am unii numiti GULON - spaniolesti

gabiiiiiiiiiiiiahahahaha
si eu mai patesc asa cu nervii
doar ca nu am pe cine sa ii arunc
ca sotul e super ocupat in perioada pastelui si pe antonia mititica nu se merita

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 10 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hm, vorbaretelor!
Antguess ma bucur ca e bine bebelina si poate totusi mai sta pana joi, daca e inchis colul

Strumphy, cand vad ca si voi aveti stari din astea cu griji si paranoia, parca ma mai linistesc si eu. Deci nu sunt eu nebuna sa-mi fac tot felul de ganduri sau griji. Par a fi cat de cat normale la gravide...

Ally, La Multi Ani pt mama ta si petrecere frumoasa! Sunt sigura ca asa va fi, mai ales ca va petreceti 2 zile.

Am stat putin prin curte. Nu e soare cine stie ce, ba chiar bate putin vantul, dar e placut. E atmosfera de primavara calduta. Toata lumea facea cate ceva, frate-meu taia pomii, cumnata-mea taia trandafirii, tata punea niste ceapa, iar eu stateam in leagan . Iar bebitul cred ca isi intindea oasele prin burtica, sau ce o fi facand el pe acolo ca e activ. Am facut si niste poze, dar acu mi-e lene sa le descarc. De la aerul de afara m-as baga la somn.

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput