Mar-Apr (190) Bravo Picky, Stefana, scrish!
Raspunsuri - Pagina 19
alina06st spune:
buna dimi!
Cami, sper sa fie mai bine azi pt tine, dar e clar ca se apropie momentul
. Doamne ajut sa se faca si Antonia bine pana atunci 
Antguess, Ssabrya, Lalely, va asteptam cu vesti. Lalely o sa intre mai tarziu ca mi-a zis ca dupa control mai au de facut ceva drumuri prin Bucuresti.
Strumphy, tu esti bine?
Daca antguess a plecat la spital, eu scot 2 motzate, ca cine stie, poate o opreste...

Vreau sa va intreb si eu daca vi s-au umflat mainile, picioarele. Eu viberi am intrat in luna 9 si joi seara si aseara am avut picioarele ca niste balonase. "Labele" picioarelor si in zona gleznelor. plus degetele de la maini. e normal, nu?
Plus ca ma streseaza in continuare mancarimile de degete. Abia astept sa merg marti la dr. Sper sa ma linisteasca, sa-mi zica daca e ok si nu afecteaza sarcina. Ca altfel n-am niciun fel de dureri. Cred ca ar mai sta bebele meu sa se mai apropie de termen.
in S 36+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 3 saptamani 
antguess spune:
IM HOME!!!
sa va zic..sunt happy
am fost la dr....am colul subtire si scurt dar INCHIS- la municipal mi-au zis ca e deschis
printesa mea la eco arata perfect, are 3100 cica, placenta ok, lichid ok...totul bine
doctorita mi-a propus asa: daca pana joi, 31 cand e3 dr de garda nu da semne de ieseala....sa imi iau bagajelul si sa ma prezint la prima ora la spital sa nasc. a zis ca nastem natural, imi induce....cu epidurala daca doresc....a zis sa nu cumpar kit-ul inca pt ca nu are rost, sa vedem cum suport durerea si daca decid ca nu mai pot, sa se duca sotul sa imi cumpere cele trebuincioase:)
am intrebat-o de 10 ori de epizotomie...si mi-a zis sa stau linistita ca nu imi face daca nu este nevoie
deci! daca sta pitica pana atunci...joi e ziua cea mare in care ne intalnim..sper sa nu se prelungeasca travaliu pana pe 1 aprilie:)))
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
antguess spune:
AM SCHIMBAT SEMNATURA
AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
cu o
Evelinne luna a 9 a
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici si mamici
!!!!
Am intrat pt a va sp sa aveti parte de un week. placut...Eu nu stiu cat voi intra ca luni este ziua mamei si o serbam astazi si maine...
.
Gabi, felicitari pt vestile bune de la eco!! Super AMR -ul tau
.
Va pup

!!!
Ally ,
Eduard 39+ sapt bebe
AMR 5 zile MAXIM !!! 
strumphitza spune:
Morning ladies ! ![]()
Ce mai faceti ? care ati mai nascut ? 
Ieri nu am mai intrat ca am fost la spital la o monitorizare, am stat destul d emult, m-am intors tarziu , apoi m-am pus la palavre pe skype cu parintii mei si dupa aia gatit cina si nu tare tarziu m-am dus la nani ca aveam o durere de cap nebuna de nu vedeam bine in fata ochilor
sa nu mai spun ca toata noaptea mi-a fost cam rau plus simteam cum imi explodeaza capul , nici acum nu a trecut de tot, tot o mai am putin ... sper sa treaca de tot ca nasoala rau a mai fost 
Vad ca va intrebati daca nu am nascut, pai nu v-am spus ca fiica mea asteapta Pastele?
sau macar o zi ploioasa ca e prea frumos si cald si soare la Londra si nu iese , ca e vrea sa fie englezoaica 100% 
si eu nu mai am rabdareeeee!!! dar oricum, am un feeling ca nu iese pana saptamana viitoare cum i-a prezis tac-su de la inceput, pe 31 martie cred ca vine ca doar asa i-a spus daddy de la bun inceput 
pe 30 martie am programat o intalnire sa ma vada un doctor sa vedem ce mi-o spune , asa cica se face aici, la o spat dupa ce treci de termen, daca nu nasti inainte ofcourse
te vede un ginecolog ...mai departe nu stiu ce o fi sa se intample, ma gandesc ca iti face control si discuta despre o eventualitate inducere... anyway, ieri moasa de la spital de la monitorizare mi-a spus ca aici te lasa 2 sapt pana te induc daca bebe e ok si nu sunt probleme, nu mai mult de 2 sapt ca nu e bine cica, placenta imbatraneste si copilului e mai bine afara decat inauntru... asta stiam si eu , si nu vreau sa ajung sa stau 2 sapt peste termen
cum naiba sa stau 2 sapt peste termen, nu vreau, si asa nu mai am rabdare si ma panichez daca nu misca si stau si urmaresc miscarile si imi fac gnaduri, d`apoi 2 sapt sa stau cu stresu` asta ? 
Cam atat de la mine, nu am nici un semn de nascare ... dar tareeeeeeeee as mai vrea
abia astept sa imi tin in brate gogosica 

Nu stiu azi ce voi face , dar cert e ca daca stau numai in casa innebunesc, deci trebuie sa imi gasesc de ieist pe undeva... mai vedem, la o inghetata, un suc ceva... iarba verde ![]()
![]()
Va pup si o zi frumoasa cu mult soare!

_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
antguess spune:
ally mersi mult, un weekend superb si tie
strumphito..bine ai venit ca ne cam dai emoti....poate nasti si tu pe 31 cu mine, ne tinem galerie de la 3000 de km distanta:))
cu o
Evelinne luna a 9 a
cami_antonia spune:
gabi ce ma bucur pt tineeeeeeeee
bravossssssssss
acu cum o vrea Dumnezeu stii tu
eu totusi ma bucur ca sunt dureri cu care pot sta acasa
sper sa merg si eu luni la control
si sa patesc ca si yasmi
sa ma opreasca ca am dilatatie mare![]()
poate rezist pana luni
daca nu asta e
dar deocamdata tot merg ca baba
bebe nu mi-a dat decat f slab semnal
mi-e cam frica
vad ca nu prea vrea sa miste
si culmea
peste toate astea
ma mai doare si stomacul
ca daca mi-a trebuit sa beau cola
offfffffffffffffffffff
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 10 ZILE
strumphitza spune:
Antguess, eu cred ca tu nasti pana pe 31, nu asteapta fiica-ta pana atunci ![]()
a mea e fata cuminte si ascultatoare si face ce i-a spus daddy de la inceput, sa iasa pe 31 , bine ca nu i-o spus 32
Maica-mea si o sora aseara imi preziceau, 1 Aprilie
, pai ar fi pacaleala vietii mele daca ar fi sa nasc pe 1 aprilie 
Ally
, La multi ani 
mamei tale si vezi poate ii faci cadou un nepotel
Ai grija cate samapanie servesti
![]()
Ma duc sa imi fac o cafeluta, ca ma doare rau capu` 

_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
antguess spune:
strumphy- eu sper sa stea pana pe 31 totusi. imi place data si....imi place ideea ca am totul sub control...acu daca nu vrea...nu am ce sa ii fac:)) ca doar nu mi-oi incrucisa picioarele :) oricum abia astept sa imi cunosc fetita,
Eu zic ca pe 31 nasti si tu..:) nici 1 aprilie nu e rau totusi daca stau si ma gandesc...cand uni se pacalesc...fata ta o sa dea party mare:)))
oricum in UK nu conteaza data de 1 aprilie asa ca...ce mai conteaza
CAMI- incearca sa o faci tu pe bebita sa miste....a mea dadea din toate alea la eco...
sper sa fie totul ok pana luni si eventual sa primesti niste vesti bune...n-ar fi rau sa ajungi luni la dr cu dilatatie si sa se miste repede nasterea...ia-ti bagajelul cu tine sa fi safe
cu o
Evelinne luna a 9 a
antguess spune:
strumphy ia vezi tu cum e cu durerea asta de cap..ia=ti tensiunea!
cu o
Evelinne luna a 9 a