diaree trenanta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Bafta! Sa scrii ce-ai facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

gata!sunt fericita,n am nimic grav!mi s a facut si colonoscopie[care mi s a parut f dureroasa]si gastroscopie[xio,vezi,mi am insusit critica],la colonoscopie a iesit totul ok,iar la gastro mi a iesit o gastrita,mi s a facut biopsie si mi a iesit infectie cu heliobacter pylori.am primit tratament cu 3 antibiotice deodata,dar inca nu le am luat,astept sa mi revin putin pt ca pregatirea cu fortrans a fost groaznica.
am primit si un dvd cu imaginile din tp invetigatiei,dar n am curaj sa ma uit la el.dr mi a spus ca am colon iritabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

monalac...super!

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bravo Mona! Ma bucur f. mult pt. ca nu e nimic grav! Colonul iritabil ...gasesti muult de citit...cel mai bine sa eviti alimentele grele , grase...etc.Eu am avut colon iritabil o buna perioada...cand tot organismul mi-era dat peste cap, plus o depresie usoara.Dar se repara !Imi pare rau ca a fost dureroasa operatiunea in sine dar a trecuuut!Paste fericit si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ma bucur pentru tine!

Sanatate multa si Paste fericit!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Buna seara. Imi spuneti va rog, daca a durat mult pana v-a facut programarea la Floreasca si cat a costat colonoscopia? Multumesc mult.

Mergi la inceput

programarea o poti face cam peste o saptamana,doua din mom in care ai sunat.depinde cate programari mai are dr.colonoscopia costa 200 ron si inca 50ron daca ti recolteaza ceva de acolo sa trimita la biopsie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Multumesc mult de tot.

Mergi la inceput